j ale v tom foc nemuzes stavet myslim.a ja bych tenhle vyvijel dal.chibi sice sou ale da se to a este bych udelal hiperpohon lodim jako meli na moddb.com ve videu tom oslednim.I takovej jak tam je by se hodikl nez flotila prejede pul mapy tak to je hodina
K tomu hyperpohonu, to okno udělat prej nejde. Nejde, nejde, nejde, zkoušeli to snad tisíckrát. Jinak odtrhl se od nich co-lead a upravuje dál EaW bez FoC. Už tam je i první obrovská novinka, tak se nezapomeňte mrknout
ahoj lidi mám dotaz mám star wars empire at war a chcis is tam dát ten mod tak ho tam dám a když si spouštím hru tak se mě tam hodí taková tá stránka jak je na ní to stargate empire at var a sou tam ty 3 lodě a pak chvily čekam ale hra se nespustí ale ona se vypne a nerozjede nevíte co s tím?předem děkuji kdyžtak písnite na skype lort_thomas moc dík
PS:nemám to empire at war:force af corruption nebo jak se to menuje
[quote="Jaco"]ahoj lidi mám dotaz mám star wars empire at war a chcis is tam dát ten mod tak ho tam dám a když si spouštím hru tak se mě tam hodí taková tá stránka jak je na ní to stargate empire at var a sou tam ty 3 lodě a pak chvily čekam ale hra se nespustí ale ona se vypne a nerozjede nevíte co s tím?předem děkuji kdyžtak písnite na skype lort_thomas moc dík
hele podle me to je crackem a nebo blbim patchem patch mas mit na v 1.5 a crack si skus nahodit jinej,ale predtim to reinstaluj pro jistotu radsi
to Masster33:moc dík a ten mod mám dát ten co je ten 1.1?
hele kdyz mas verzi 1.0 a hozeny vsechny patche co vysli tak je to podle me stejny jak 1.1,ale1.1 to ma vse v jedny instalacce takze 1.1 je lepsi
a warzon je druh bojiste v kampani ne mod.mod je stargate empire at war a v tom mas warzon jako kampan EDIT:neni naky new info o vivoji? bych chtel uz ten atlantis v modu xD