Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: směs povídek - Vítejte doma, majore.

SG: směs povídek - Vítejte doma, majore.

Příspěvek 28.3.2009 17:56:09
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Poslední naději jsem četl...mots se mi líbila...takže z toho něco použiješ???

Příspěvek 29.3.2009 11:28:58
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Deadalos304: jj, použiju.
ICE: to být či nebýt tam bude mít velký význam :-)
jakop: Pokračovat asi moc nebude, spíš předcházet :-)
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 29.3.2009 13:09:10
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

paráda ten název se mi líbí :) i když mě napadl úplně jiný navazující na ten z předchozí povídky :lol: ale je to opravdu rofl, a možná i spoileriodní (člověk nikdy neví), tak to sem dávat nebudu ;)

a co se toho nápadu týče, tak pokud jde o mě, já jsem rád že to do psaní vzal Dark Angel, protože jeho nápad, styl psaní, a celkový výsledek je vždy na špici :) (tedy zatím :smile: ),
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.3.2009 13:29:21
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Poslední nadeje.... hm.... bolo tam viac nápadov ktoré by si mohol použiť, tak si počkám :) Už sa teším, tak sa vyzdrav, ak si sa už náhodou nevyzdravel :) To Rozhodnutie sa mi páči.... ak si myslel, že sa to čiastočne bude odvíjať od toho čo si zvolíme, ako si to presne myslel?? :D
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

Příspěvek 29.3.2009 13:44:17
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No myslel - pokud se mi to povede realizovat, jako že o tom ted začínám pomalu pochybovat, ale doufám, že stav, kdy nejsem schopen napsat nic dobrého, je způsoben nemocí...uvidím. Zpět k tomu - myslel jsem to tak, že bude sepsáno několik možností a vy si jednu vyberete :-) nebo možná dvě...to se ještě uvidí
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 29.3.2009 13:56:30
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já se taky těším co nám dalšího předvedeš ze své zásoby skvělých nápadů a pevně věřím že se ti to vše povede dovést do zdárného konce :yes:

Příspěvek 29.3.2009 14:02:36
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tie nápady sa rozprúdia ;)
Obrázek

Příspěvek 29.3.2009 15:07:18
Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak urči tady třeba deset lidí...ti si přečtou ty nápady a ohodnotí a podle toho vydáš...

Příspěvek 29.3.2009 15:15:23
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Deadalos: co by jsi z toho měl, kdybych ted všechno řekl? Ne, jen si počkejte :-)

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 29.3.2009 15:28:45
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

absolutně vůbec netuším co tím Dark Angel myslí. mě se čistou náhodou dostalo několik (nespecifikovaný počet) řádků z budoucí povídky na můj HDD, a vůbec netuším co se mu na tom nelíbí, nezdá, či nevím, dokonce už na to co má navázal, takže navazuje už na to čím navázal (vše se již stalo a stane se opět)(neřešte mám dobrej den :D))

takže tak či tak se máte na co těšit a já už teď budu pomalu dělat ve svým rozvrhu (kterej neznám :D) dělat místo na čtení této povídky :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.3.2009 18:01:33
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ej jaktože se ti to dostalo...teda těch pár řádků.....????

Příspěvek 29.3.2009 18:07:17
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak nějak se mu to samo poslalo :oops: Ale tak Dragon jako můj iniciátor psaní se mi nabídl, že mi pomůže s jednou situací (kterou jsem tedy nakonec vyřešil sám, ale...) V každém případě bych to posléze před vydáním musel někomu poslat, aby viděl, že si to nepíšu podle toho jak chci, ale že je více možných konců a záleží jen na vás, jak to dopadne....

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 29.3.2009 18:16:43
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

pravda všechno můžu potvrdit :D
sice jsem ne vyřešil to co jsem měl, ale zas jsme velmi dobře vyřešily věc jinou :D :rflmao: něco tak do detailu promyšleného se jen tak nevidí :D, zvlášť když to není hlavní náplň povídky, ale jen taková zmíňka :D
Dark Angel to chtěl popsat jen při jízdě z TGV, ale nějak jsem ho u toho zastihl a dopadlo to tak, že popis tak jak jsme ho z pachtily...hnusný slovo, takže popis tak jak jsme ho vytvořily by zabral na celý díl povídky :rflmao:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.3.2009 18:58:25
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dragon píše:
...něco tak do detailu promyšleného se jen tak nevidí :D, zvlášť když to není hlavní náplň povídky, ale jen taková zmíňka :D

tak teď sem fakt napnutej jak kšandy co to bude. DA pospěš si s další povídkou a neboj se neúspěchu. Mou podporu máš, pokud teda nezničíš tak dokonaloý nápad jaký byl v Poslední naději, ale věřím že ty to neuděláš jen to vylepšíš :yahoo: :bravo: :D

Příspěvek 30.3.2009 17:41:29
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Fuuuha.... tak teraz som dôkladne zmätená :D
dokonce už na to co má navázal, takže navazuje už na to čím navázal
Toto mi k tomu zmäteniu trošku dopomohlo, lebo dnes sa mi zdá že mi stoja na kábli a mne nič nedochádza.... :D Nakoniec som to rozlúštila.... aj to ostatné.... teda či som to pochopila....som pochopila, že.... je to dokonale vymyslené! :smile: (teda to z toho vyplýva najviac :D)
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky