Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Cesta do neznáma (Sliders)

Cesta do neznáma (Sliders)

Příspěvek 16.2.2009 14:53:01
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Škoda, že se tu nějak nikdo nechytá. Rozhodně o hodně přicházíte.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 18.2.2009 22:32:37
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Protože je tu kromě mě asi jen jeden člověk,který sem postuje,zeptám se tedy rovnou Nohajce:Wade,Maggie nebo Diana ?

Jo a ještě.když jsem se teď díval na 5x13,tak jsem jsi všimnul mimiky Maggie a jak zvedá obočí,což dělá i v jiných dílech a nevím proč,ale přopomnělo mi to Teal'ca.
A když o ní mluvím,co říkáte na to,jak se během těch třech řad charakterově změnila.Nejdřív se chovala a vypadala jako drsný voják(trochu přibarvený název,já vím),potom jako křehká žena a v páté řadě už mi přijde normální.To jak vtipkuje s Remim mi přijde dobrý,aspoň nějaký humor,trochu to má nádech jako kdysi špičkování mezi Quinnem a profesorem Arturem.

A ještě bych chtěl upozornit na menší update stránky sliders.sff,kde přibyly popisy obsazení hlavních postav seriálu:
http://sliders.sff.cz/obsazeni/
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Příspěvek 19.2.2009 00:12:09
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Wade nebo Maggie... hmmm spíš Wade... Dianu nepočítám protože 5 řadu ignoruju :D
Mě stejně štve, že nakonec natočili 5 řadu. Kdyby skončili plánoveně ve 4 řadě tak to už mohlo bejt krásně vyřešený... no co hold ať žije sledovanost
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 19.2.2009 09:59:06
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Blackthunder:Vyřešený,to možná ani ne.Někdo totiž nadhodil domněnku,že v díle 3x02-Dvojníci s klouzači skočil do vortexu dvojník Artura,pokud jsi to viděl,tak si pamatuješ,že při tom skákání je chtěl jeden Arturo dohnat a jak na ně řval ,,počkejte",takže je možné,že skutečný Arturo ještě někde uvíznul a žije.
A potom ještě někdo nadhodil,že právě ten zmizelý Arturo by se měl objevit v závěrečném filmu.No a největší optimisté doufají i v Quinna,ale to už bych neviděl tak růžově.

Jo a ještě maličkost,sháním překladatele/ku na přeložení anglického textu do češtiny,nemohli byst mi někoho poradit nebo oporučit ?
Obrázek

Příspěvek 19.2.2009 10:14:45
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

On ten závěrečný film není jen zbožné přání fanoušků?

I když ta otázka byla směřovaná na někoho jiného, stejně mi to nedá - Wade. Maggie jsem nikdy neměla ráda a 5. sérii raději taky ignoruju...
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 19.2.2009 11:42:11
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

No asi takhle mohlo to bejt vyřešený... Mohla to bejt jejich planeta Země a bylo by. S tím Arturem... noooo nevím no... jasně, že by to tak šlo, ale....
A hlavně kdyby natočili závěrečnej film tak by tam musel bejt Quinn jinak bych na to už asi nekoukal, a pak by se musela počítat i 5 řada a to fakt ne :roll:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 19.2.2009 21:41:51
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jak víme z SG, vždycky je tu možnost resetu. Řekli by, že celá 5. série byla jenom nějaká halucinace během nezvykle dlouhé cesty vortexem... nebo něco v tom smyslu. Už jednou tam měli něco s tím "bublinovým vesmírem". S tím Arturovým dvojníkem mě to vživotě nenapadlo. Bylo by to docela zajímavé. Rozhodně ale když už závěrečný film, jedině s kompletním původním castem. Žádní alternativní Malloryové ani Diany... (Maggie bych ještě unesl :) )

P.S. Myslím si, že z výše uvedeného tak nějak vyplývá i odpověď na Ivoryho dotaz. :wink:

Příspěvek 27.3.2009 15:03:34
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Zatím jen 2185 podpisů do petice,to je teda malá odezva,pokud beru v potaz pár miliard lidí.Ale když natočily novýho Red Dwarfa,tak to snad někdy uváží i s tímhle.
Obrázek

Příspěvek 29.3.2009 08:27:54
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

To je otázka, jestli se dá Red Dwarf srovnávat se Sliders. Ano, je to skvělý seriál, jenže se bohužel nestal zdaleka takovým kultem, jakým je Trpaslík.

Příspěvek 29.3.2009 18:42:49
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nohajc:pravda,řadit vedle sebe Sliders a Trpaslíka není nejšťastnjší/nejlepší přirovnání,jen jsou to vlastně podobné události.Seriál skončí blbě a po několika letech někdo udělá závěrečný film nebo pár nových dílů.

A vzpoměněš si ještě na tu epizodu,jak byli u cvokaře,docela vtipný a oroginální námět na epizodu.1. a 2. řada jsou seriálové zlato,škoda,že to pak kleslo.
Obrázek

Příspěvek 30.3.2009 14:57:13
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Přesně tak. Z prvních dílů vyloženě mrazilo v zádech. Fakt úžasná atmosféra i zápletky. Začátek 3. série se mi také celkem líbil a vrcholem všeho byl onen osudný dvojdíl, ve kterém zabili Artura. Potom to šlo opravdu dolů. Objevilo se sice několik kladných výkyvů v prvních dílech s Colinem, ale pak už zas nic. Dokonce jsem se ještě ani nezmohl na dokoukání 5. série.

Příspěvek 31.3.2009 17:44:18
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Na pátou řadu to chce hold zatnout zuby.i když třeba Maggie se mi líbyla,role normální ženy jí sedla nejvíce.
Obrázek

Příspěvek 20.5.2009 22:15:04
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nějak se nemám na co koukat a řekl jsem si,že si seženu nějaký film s Kari Wuhrer.
Na csfd má slušnou řádku snímků,ale jaksi ty filmy nejsou nikde k sehnání a ani trailery jsem moc nenašel.
Třeba bych se chtěl podívat na Ivory Tower nebo Vivid,ale kde mám takový film hledat ?

Nemohli by jste mi poradit,kde bych se po nich měl podívat a nevíte,jestli se takové filmy vůbec dají sehnat.Kvůli jejich stáří to asi nebude nejrůžovější,ale u některých jejich filmů jsou hodnocení nebo komentáře,takže je někdo musel vidět a někde je sehnat.
Nevíte,jestli nějaký ten film nevyšel na těch levných "49kč" dvdčkách ?

http://www.csfd.cz/herec/18154-wuhrer-kari/
http://www.imdb.com/name/nm0001863/

A ještě jedna stránka jen o ní:
http://www.kariwuhrer.net/

Co jsem nevěděl je,že má i vlastní fórum:
http://www.buzz-bin.com/forums/index.php
Obrázek

Příspěvek 08.7.2009 16:16:58
Zachin Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mám rozkoukanou druhou sérii a zatím více než parádní pokoukáníčko. Při závěru prvního dílu této série se mě zmocnil neuvěřitelný pocit mrazení, zvláště v okamžiku kdy jsem si v duchu řekl "a co když tu branku někdo opravil?" a taky že jo.

Vždycky jsem měl tento seriál rád ale nepoštěstilo se mi ho dosud vidět celý. Protože když už běží na ČT pořádné sci-fi tak ho nevysílají v dobrém čase nebo se to překrývá s jinými seriály na ostatních TV. Totéž byl zřejmě před mnoha lety i případ Cesty do neznáma. Navíc je to docela nostalgie na 90 léta a pozorovat známé epizodní herce, kteří se tam občas mihnou, taky není na škodu. O to více si nyní tento seriál užívám.

Příspěvek 08.7.2009 18:05:39
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já jsem to měl podobné, jako malý to sledoval, vlastně jsem na tom společně s Hvězdnou branou vyrostl, ale česká televize to nikdy nedávala v dobrých časech, rodiče netrpěli to, že bych se díval na televizi do jedenácti hodin nebo jsem nestihnul přijít ze školy. Haluzově jsem si na to minulý rok vzpomněl a sehnal si všech pět řad, shlédl je a nostalgie to byla parádní.
Už jsem to tu někde psal, ale 1. a 2. řada patří mezi seriálové zlato.

Ještě teď děkuji, že to nevysílala nova, ta by tomu dabingu dala na prdel.

Zajímavé je, že hodně herců z Hvězdné brány se objevilo i Cestě do neznáma, je to jedna z příjemných featurek při sledování.
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály