tak Lamer je kapitola sama pro sebe

Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |

| Toto je spoiler!!!: |
| Mladá udýchaná žena zastaví taxík a vykřikne: "Do porodnice !" Taxikář dupne na plyn a uhání jako o život. Žena ho však uklidnuje: "Pane řidiči, nemusíte tak pospíchat, já tam jenom pracuji ..." "A teď mi vojíne povězte, co ve válce znamená slovo 'strategie' ?" "Prosím, pane poručíku, to je to, když nám ve válce dojde střelivo a my, abychom nepřítele oklamali, střílíme pořád dál." Moje žena a já chodíme dvakrát týdně na večeři do nějaké dobré restaurace. Nejdřív si dáme nějaký aperitiv a pak ještě obvykle místní specialitu. Přitom si užíváme příjemné společnosti. Ona chodí v úterý, já pátek! Psychiatrie: "Kolik tu máte bláznů?" - "Asi tak dvěstě a třicet tak napůl." - "Jak napůl?" - "No, to jsou naši zaměstnanci a jen poloviční blázen by byl schopen za tak mizerný plat tady pracovat!" |
| Sejdou se zvířátka na poradě. Hroch povídá: "Zítra pojedeme na výlet." Žába po něm opakuje: "Zítra pojedeme na výlet." Hroch pokračuje: "Sraz bude v 7:30 u lesa." Žába po něm zase opakuje: "Sraz je v 7:30 u lesa." Hroch povídá: "A ta zelená čůza zůstane doma." A žába si povzdychne: "Chudák krokodýl, ten se tak těšil. |
| Velitel ukazuje na kalašnikov a říká: "Toto je automat." Vojín na to: "A kam se hází mince?" "Děti," vykládá paní učitelka ve druhé třídě, "boje na Dukle byly strašně těžké, mnoho lidí tam padlo, i mnozí z vašich příbuzných. Je tu někdo takový mezi vámi?" Jožka se hlásí: "Prosím, prosím, můj otec tam padl!" Paní učitelka ho hladí po hlavě a ptá se: "A jak se jmenoval otec?" - "Oberšturmbanfürrer Lembke!" Velící důstojník: "Pane kaplane, vy nevíte o tom, že existuje služební postup?" - "To vím." - "Ale nedodržujete jej, ráno jste se obracel přímo k Bohu místo přes svého nadřízeného!" |

| Jde kolem domu dědeček a vidí Pepíčka, který se snaží dosáhnout na zvonek. A te se ho zeptá: "Chceš pomoct Pepíčku??" a Pepíček na to: "Tak mě vysaďte." Dědeček Pepíčka vysadí, ten zazvoní a křičí: "a zdrháme dědo." Na pláži. "Co to tu má ten chlapeček?" ptá se Anička "Víš to je taková píštalka" Anička zachvilku přiběhne s brekotem a ječí "Ona mu vůbec nepíská" Pan farář říká Kaliankovi: "Váš syn nevěděl, kdy zemřel Kristus." "Já ani nevím, že byl marod, na televizi nekoukám!" Nymfomanka ve velké krizi jde po ulici. Má obrovskou chuť na sex. Klepe na nějaké dveře, ale nikdo neotevře a nikde nikoho nepotká. Potom uvidí kostel a vejde do něj. Není tam nikdo krom kněze. "Co si přeješ, dcero?" ptá se farář. "Tebe, vem si mě!" "Prosím?" ptá se otec. "Chci to a už to nevydržím!!!" "Ale dcero, jsi v domě božím!!" "To je mi jedno, chci, abys se mnou souložil, hned!" "Ale já nemohu! Jsem kněz!!!" Dívka se svlékne a lehne si na oltář. Má nádherné tělo a kněz neví, co dělat, už to nemůže vydržet, poleje ho horko, pokřižuje se a ptá se Ježíše: "Pane, co mám dělat?" A Ježíš odpoví: "Sundej mě z kříže, ty debile, sundej mě z kříže !!!!" Papež schválil novou pilulku pro katolické ženy. Váží dvě tuny - opře se o dveře a manžel nemůže dovnitř. Jeptiška je v noci v parku přepadena neznámým mužem. Jakmile spolu skončí, ptá se muž "A co řekneš matce představené, až zjistí že jsi byla znásilněna?" Jeptiška na to "No co by, že jsem šla do parku a tam mě někdo třikrát znásilnil!" muž se podiví "třikrát?" a jeptiška s klidem "copak ty už nemůžeš?" Jeden drsný farmář si koupil kus půdy na samotě v podhůří. Pozemek to byl úplně nedotčený a chlápek tam strávil několik měsíců kopáním kamene, zbudoval plot, posekal stromy a vybudoval stáje a malý domek, vykopal studnu, založil pastviny a po dvou letech se mohl pyšnit malou, čistou a výkonnou farmou. Konečně se k němu přišel podívat pastor z blízké farnosti a nadšeně mu chválil, co všechno on a Bůh dokázali společně učinit. A farmář na to: "Heh, měl jste vidět, jak to tu vypadalo, když to vedl Bůh sám." Farář zpovídá kostelníka. Ten si uleví od svých hříchů a farář povídá: "To je všechno? A kdo mi chodí na mešní víno?" - "Pane faráři, tady je špatně slyšet." Tak si vymění místa, protože faráře jinak nemá kdo zpovídat. Taky chvilku mluví a když skončí, kostelník se ptá: "A to je všechno? A kdo mi chodí za ženou?" - "Máš pravdu, tady je opravdu špatně slyšet!" Jedna sedmnáctka otěhotněla a lékař jí odmítl provést interrupci. "Podívej, zůstaneš tady a až děcko porodíš, podstrčím ho jiné ženě a řeknu jí, že měla dvojčata." Když ten den přišel, zrovna v nemocnici nebyla žádná jiná rodička. Jediným dalším pacientem byl kněz. Doktor se rozhodl nebojácně dodržet slovo. Když se kněz probral z narkózy, doktor mu říká: "Nevím, jakým zázrakem je to možné, ale porodil jste syna. To on byl příčinou vašich bolestí břicha." Kněz byl dojat zázračnou událostí a radostně přislíbil syna vychovat. O mnoho let později, když ležel na smrtelném loži, si dal syna zavolat a vysvětlil mu jeho zázračné zrození: "Tak vidíš, synu. Já nejsem tvůj otec, ale tvoje matka. Biskup Michal je tvůj otec!" Zpovídá se politik u kněze: "Ukradl jsem pět milionů." - "Dáš mi půlku a dostaneš rozhřešení!" "Také jsem dostal čtyři mercedesy jako úplatek." - "Dáš mi jich půlku a dostaneš rozhřešení!" "Také mám desetiletého milence, ale důrazně upozorňuji, že o něj se dělit NEBUDU!" Místní kněz vysvětloval svým ovečkám, jaký je rozdíl mezi jistotou a vírou: "Tady v první řadě sedí sedlák Majer se ženou a třemi dětmi. Ona ví, že jsou to její děti - to je jistota. Naopak on věří, že jsou to jeho děti." Příjde manžel domů a v ložnici vidí svojí manželku uplně nahou a vedle ní stojí chlap a je taky uplně nahý a má na hlavě beranici... "a vy jste kdo?" ptá se manžel.. "já jsem velkej debil" ... "jak to??" ... "včera sem si koupil na tržnici za 20 tisíc beranici neviditelnosti.." "Pane soused, měl byste večer stahovat roletu v pokoji, včera večer jsem šel okolo a bylo krásně vidět, jak se milujete se svou ženou." - "Chacháá... já jsem včera večer vůbec nebyl doma" Dohadují se tři chlapi v hospodě: Ten první: "Moje žena u toho tak řve, že jí u toho slyší sousedi." Druhý: "To nic není, ta moje u toho tak řve, že ji slyší až na ulici." A ten třetí: "To taky nic není, ta moje u toho tak řve, že ji slyším až tady v hospodě...." Osmdesátiletý děda si vezme sličnou dvacítku a ani ne po roce ona rodí. Sestřičky se diví: "Teda dědo, jak to děláte?" - "To chce mít dobrý motor!" Za další rok další dítě a opět chlubení: "To chce mít dobrý a udržovaný motor!" Když je třetí dítě a třetí chlubení, sestřička jej jemně napomene: "Asi tu údržbu motoru odbýváte, minule bylo dítě přičmoudlé a to poslední je úplně černé!" Ptá se František maminky: "Maminko, mám ve třídě spolužáka Pepu a je černý. Proč on je černý a já ne?" Maminka se zamyslí, nechce Františkovi vysvětlovat slovo rasizmus a povídá: "Víš Františku to je tak, někdo má hold dost peněz, aby chodil pravidelně do solárka, ale my to určitě nejsme.“ "Aha.“ odpoví František, nespokojený s maminčinou odpovědí a odchází. Druhý den přijde znovu a ptá se: "Maminko, dneska k nám přišel nový spolužák a je žlutý a má šikmé oči, proč je takový a já ne?“ Maminka se znovu snaží vyhnout slovu rasizmus a tak najde nějakou výmluvu: "To víš, někdo má hold na plastickou operaci, ale my to určitě nejsme.“ František je celkem naštvaný na svou finanční situaci a povídá: "No, když je to tak maminko, tak se budu radši učit, abych nebyl jako ti blbí a ke všemu chudí běloši!“ Ptá se paní učitelka Pepíčka Kalianků: "Tak co jste měli pod stromečkem?" - "Prosím, paní učitelko, stejně jako loni, stojan!" Otec se zajímá: "Co bylo dnes ve škole?" - "Sexuální výchova. Doktor vysvětloval, jak to nemáme dělat, farář, proč to nemáme dělat a učitel, kde to nemáme dělat!" Baví se dva školáci: "Kde je Pepa?" - "V nemocnici." - "A co se mu stalo?" - "Vyhrál soutěž o to, kdo se nejvíc vykloní z okna!" Paní učitelka malého Kalianka: "Pepíčku, kde máš žákovskou?" - "Náš pes mi ji snědl" - "Nelži, psi papír nejedí!" - "Ale když musel, tak ji žral!" |
více zde:
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/protektoratni-vtipy-aneb-jak-wehrmacht-privezl-ho-no.html
tak to je hustý | Toto je spoiler!!!: |
| Přijde ředitel do kanceláře a ode dveří volá na sekretářku: "PUK!" Udivená sekretářka se ptá svého šéfa, co že to znamená. Ředitel odpoví: "Pičo, uvař kafe." Sekretářka tedy uvaří kafe, nese ho šéfovi do ředitelny. Postaví šálek na stůl a ptá se: "KSČ?" Ředitel udiveně hledí a sekretářka s milým úsměvem odpoví: "Kolik sladíš, čuráku?" |