škoda že já už dneska žádný další nepřihodím Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
škoda že já už dneska žádný další nepřihodím | Toto je spoiler!!!: |
| Skotský obchodník prodal svému známému velkou dodávku pomerančů, ten mu telefonuje: "Proboha, kde si sehnal ty hnusné pomeranče, vždyť se vůbec nedají jíst!" - "Jo, ty je chceš jíst? Já myslel, že jsi si je objednal na prodej!" Proč prd smrdí? Aby z toho hluchý taky něco měl! Blondýna vyplňuje test, kde odpovědi mohou být pouze ´ano´ nebo ´ne´. Zoufale přemýšlí a pak ji napadne řešení: vezme minci a hází. Když padne panna, je odpověď ´ano´, když orel, tak napíše do testu ´ne´. Za chvilku má celý test hotový, zatímco zbytek třídy se ještě pekelně soustředí nad svými papíry. Když zbývá posledních pár minut do konce hodiny, blondýna najednou zbledne, panicky začne vyhazovat minci do vzduchu a nesouvisle si mrmlá. Učitel to vidí a jde se podívat, co se to děje: "Nějaký problém, slečno?" - "Ano," pláče zoufalá blondýna, "kontroluji si správné odpovědi a skoro všechno mám špatně!" Jsou v ráji odděleni muži od žen? Pochopitelně, jaký by to pak byl ráj! Jiří Paroubek navštíví Anglii a je přijat královnou Alžbětou. Protože závidí Angličanům, jak jim státní správa pod královským vedením pěkně a efektivně funguje, ptá se královny, jaký na to má recept. Královna odpoví: "Já se vždy snažím obklopit moudrými a inteligentními lidmi - sama nemůžu všemu rozumět." Paroubek na to: "Tomu rozumím, Vaše Veličenstvo, ale jak zjistit, kdo je inteligentní?" Královna se usměje: "Uděláme si malý test." Nechá si vytočit číslo Tonyho Blaira a říká mu: "Tony, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?" Blair pohotově odpoví: "No přece já!" Paroubkovi se to moc líbí a hned po návratu se rozhodne přezkoušet své lidi. Jako první mu padne do ruky Sobotka. "Bohoušku, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?" Sobotka si nechá otázku zopakovat; pak se vymlouvá, že se nejprve musí zeptat ženy a svého asistenta, ale že na ně vyvine tlak a do 24 hodin bude znát odpověď. Celou noc nespí, převaluje se v posteli, a pořád nic. Ráno potká v parlamentu na chodbě Kalouska - sice ho nemá rád, ale účel světí prostředky, a tak se ho rozhodne využít. "Mirku, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?" "No přece já!", odpoví překvapený Kalousek. Sobotka přiběhne celý rozradostněný za Paroubkem a hlasitě volá: "Už vím, je to Kalousek!!" Paroubek ho popadne pod krkem a řve ještě hlasitěji: "Ty jsi ale debil - je to Tony Blair!!!" Přiřítí se do porodnice chlapík, popadne jedno dítě a zase utíká pryč. Sestra na něj volá: "Počkejte, tatínku, já vám ho alespon zabalí!" "Ne," volá ten muž, "já si ho sním cestou!" |
taky něco přihodím| Toto je spoiler!!!: |
| Povídaj si takhle tři típci o manželkách.První povídá- ta moje jak příde z autoškoly tak si na mě vleze a naklání se přitom jak v autě.To nic neni říká druhej-ta když to děláme tak jí dotoho musim vrčet jak motor.Pánové kam se hrabete na mě přeruší je třetí ta moje ho vezme,vrazí si ho tam a zavelí 10 litrů prosím a kde já chudák to mám brát. Příde chlap za známým doktorem:"Franto přijedou mi na víkend na chatu tři ženské, dej mi nějaké prášky abych si snima užil.""Mám tady něco novýho z USA tak to zkus a v pondělí se stav." V pondělí příjde s rukou v sádře. Franta se na něho dívá a nic necháape."Tak co užil sis ?" "Ne, nepřijeli!" Názvy pro slipy: do 30 let...schránka pro tygra 30-50 let...taška na šaška nad 50...chýše pro měkkýše V cirkuse vrcholí hlavní číslo. Krotitel strká stopořený úd přímo krokodýlovi do tlamy. Pak ho ještě bouchá pěstí do hlavy, ale krokodýl jen přivře tlamu a krotitele nezraní. Obecenstvo šílí, obrovský úspěch. Pak krotile vyzve divactvo:"Najde se snad nějaký odvážlivec, který si to chce zkusit, odměna je 1000 dolarů" Přihlásí se nesměle jedna z přitomných dam:"Já bych to zkusila, ale nesměl byste mě tak bouchat do hlavy" Jde si takhle mladá slečna sama po parku, už je tak trochu přítmí, ale ještě je vidět, když tu náhle uvidí před sebou chlapa, jak se k ní žene s rozpřáhnutýma rukama. Slečna si povídá, že to bude asi nějakej uchylák, vždyť ho vůbec neznám, co asi tak bude chtít. Nejlíp bude, když si sundám šaty, aby mi je nepotrhal... Takže se úplně vysvleče a čeká, až k ní ten chlap příjde... Chlap se blíží... blíží... blíží ... a když je už jen dva kroky od ní, tak zařve: "Uhni kurvo, nesu sklo!" |
| Toto je spoiler!!!: |
| Zavedení nového chemického prvku do aktuální tabulky soustavy prvků Prvek: ŽENA (Womanium) Značka: Wo Atomová hmotnost: 54,6 kg (přijato dohodou, může se však vyskytovat v rozmezí 40 - 200 kg) Poločas rozpadu: průměrně 72 let - podle zacházení až 120 let< BR> Výskyt: ve větším množství hlavně v obydlených oblastech Fyzikální vlastnosti: 1. Povrch obvykle pokryt barevným filmem složeným ze směsi jiných chem. prvků 2. Bod varu velice nízký, na druhou stranu ale mrzne bez jakékoliv známé příčiny 3. Taje při speciálním zacházení 4. Hořká při nesprávném použití 5. Vyskytuje se v různých stavech od panenského kovu až po vytěženou rudu 6. Poddajná při aplikaci tlaku na správném místě 7. Čistý vzorek má v přirozeném stavu růžovou barvu 8. V blízkosti kvalitnějšího vzorku se barva mění na zelenou 9. Vykazuje periodickou nestabilitu v závislosti na lunárním měsíci Chemické vlastnosti: 1. Výborně přitahuje zlato, stříbro a většinu drahých kamenů 2. Absorbuje větší množství drahých látek 3. Spontánně exploduje bez předešlého upozornění a jakékoliv známé příčiny 4. Nerozpustná v kapalinách, ale její aktivita se zvyšuje po nasycení alkoholem 5. Ze všech známých prvků nejlépe redukuje peníze až na nulovou úroveň Běžné použití: 1. Dekorativní účely, obzvláště ve sportovních autech 2. Může být dobrou pomůckou při relaxaci 3. Velmi efektní čistič Možná rizika: 1. V nezkušených rukou velmi nebezpečná 2. Je nelegální vlastnit více jak jeden exemplář, je však možné spravovat více exemplářů, které se nacházejí na různých místech a nejsou spolu v přímém kontaktu 3. Má velký vliv na psychiku člověka, většinou negativní až zničující. Pouze ve výjimečných případech duševně nemocných lidí došlo po přechodnou dobu k mírnému zlepšení jejich zdravotního stavu. VÝSTRAHA: DLOUHODOBÉ VYSTAVOVÁNÍ SE ÚČINKŮM TOHOTO ELEMENTU JE ŽIVOTU NEBEZPEČNÉ! VŠECHNY ZNÁMÉ PŘÍPADY ZÁVISLÝCH SKONČILY JEJICH SMRTÍ V ABSOLUTNÍ BÍDĚ A CHUDOBĚ DUCHA !!! |
| Starému dědovi nakecají, že když bude jíst hodně chleba, tak se mu ještě postaví. Děda příjde do obchodu a říká: "Prosím tři celý chleby!" "To je pro Vás, dědo??" "Ano!" "Vždyť vám to ztvrdne!" "No kurva, tak přece je to pravda!? Dejte mi jich tedy pět!" ____________________________________ Šéf si chtěl užít se sekretářkou ve své kanceláři, ale ona měla přítele. Jednoho dne se cítil tak bídně, že se před ni postavil a řekl: " Dám Vám 1000 korun, když mi dopřejete chvilku potěšení" .. Ale ona odpověděla: "V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ !! " Šéf řekl: "Budu rychlý. Hodím Vám peníze na zem, Vy se ohnete a než je stačíte zvednout tak budu hotov" Dívka se na okamžik zamyslela a nakonec řekla, že by se chtěla poradit se svým přítelem. Tak večer vše vyprávěla svému příteli a on ji řekl: "Řekni si o 2000 korun a zvedni ty peníze tak rychle, aby nebyl schopen si ani stáhnout kalhoty. Dívka tedy souhlasila s návrhem. Přes půl hodiny čekal přítel na telefon od své milé. Nakonec po 45-ti minutách zavolal on a zeptal se :"Co se kruci děje?" Dívka trhaně odpovídá: "SAK RA !! ... Má ....to ........v drob........ných! |
| Letí čáp a v zobáku nese sedmdesátiletého dědka.Dědek koukne na čápa a říká: když jsme to doposavad nenašli, nevyserem se na to ?? ____________________________________ Učí starý žralok mladého, jak má zaútočit na člověka plavajícího v moři. Vysvětluje: "To musíš několikrát udělat kolečko okolo plavajícího člověka, vynořit se, potom znovu dvě - tři kolečka, znovu se vynořit, otřít o něho ploutev, znovu se ponořit a potom zaútočit. Mladý žralok namítá: "No.... a nedalo by se zaútočit hned, bez toho kroužení?!" Starý žralok odpovídá: "No ano, ale budeš ho jíst i s hovnama?" |
| Přijde mladík do lékárny: # # # # # "Dejte mi, prosím jeden prezervativ, jdu dnes na návštěvu ke své # dívce. # # # # # Počkejte, radši mi dejte dva, ona má taky docela pěknou sestru... # # # # # A nebo ne! Dejte mi tři! # # # # # Matka mé dívky také vypadá celkem dobře." # # # # # Tak se také stalo. # # # # # Mladý muž přišel na návštěvu, pozvali ho k obědu i na kávu, # # # # ale on # # # # # celou dobu jen seděl a červenal se. # # # # # Když ho dívka vyprovázela, ptala se: # # # # # "Co je to dnes s tebou? # # # # # Nechutnal ti oběd??? Že jsi takový zasmušilý?" # # # # # "Ne, ne oběd byl výborný, ale kdo by si byl pomyslel, # # # že je # tvůj # # # # # otec lékárník..." |
| Přijde pán do drogerie a říká: "jedny šprcgumy!" "PANE mluvte trochu slušněji,jsou tu dámy! Takže jedno mýdlo?" "Ale já nechci mejdlo, já chci šprcgumy!" "Ale pane, jen tak, naoko!" "Ale já je nechci na oko, já je chci na ptáka!" |
| Nastoupí stařenka do autobusu a ptá se šoféra: "Nechcete oříšky?" "Ale ano, děkuji." Druhý den to samé a šofér říká: "Dejte si i vy!" "Chlapče, já už nemůžu, já už nemám zuby!" Třetí den znovu: "Synku, nechceš oříšky?" Šofér už celý zvědavý se zeptá: "Babi, a odkud máte ty dobré oříšky?" Vycumlané z Toffifee...." Jaká je obrana proti zuřivému psu jenž na vás běží? Rychle mu strčíte ruku do huby, chytíte za ocas a obrátíte naruby! Hoch unáší svou dívku z domu, ta je však těžká a tak s úlevou vidí prázdný taxík, naloží dívku a odveze ji k sobě domů. Chce platit, ale taxikář odmítá: "Všechno už předem zaplatil její otec!" Blondýna zavolá své kamarádce, taky blondýně. Společně se domluví, že se sejdou na mostě kousek od jejich domu ve čtvrt na tři. V tento čas taky obě přijdou na most, pozdraví se a kecají spolu o manželech, o světě, o prostředí a o všem možném. Najednou se jedna blondýna zeptá: "Ty,poslyš, co je to pod náma za řeku?" Druhá blondýna nahlédne dolů, obrátí se zpět ke své kamarádce a odpoví: "No tak buď to bude Olše, Labe nebo Vltava". Po chvíli dlouhého, usilovného přemýšlení jedna vykřikne a navrhne: "Mno to nevím, ale vím, jak to zjistit. Skočím tam, pak přeci poznám, v jaké řece jsem!!" Druhá blondýna s návrhem jen souhlasí. První blondýna tedy skočí. Mezitím druhá blondýna čeká na mostě. Čeká 10 minut, půl hodiny, třičtvrtě hodiny, hodinu, pak hodinu a čtvrt a když tam čeká již hodinu a půl uslyší, jak něco šustí za keřem v příkopu. Podívá se tedy tam a vidí svou kamarádku - celou od krve a polámanou, která křičí: "Ty blbkoooo!! Dálnice na Plzeň!" Telegram z Ruska: Vesele Vanoce STOP A stastny Novy rok STOP Zemny plyn STOP Ropa STOP "Chtěla bych se rozvést, pane doktore, kdy by to podle vás bylo nejlepší?" - "Na Vánoce." - "A proč na Vánoce?" - "Byl by to od vás nejkrásnější dárek manželovi!" ![]() |
| Deset nejdůležitějších kurev v dějinách lidstva 1. Kdy už, kurva, konečně přestane pršet? (Noe, 4314 před Kristem) 2. Kurva, nešlapte mi tady v těch kruzích, volové! (Archimedes, 126 před Kristem) 3. Kurva, to je ale vedro! (Jana z Arku, 1431) 4. Kdy už tam kurva konečně dorazíme? (Krystof Kolumbus, 1492) 5. Kurva, jak si ty flanďáci vlastně myslejí, že mám ten strop namalovat? (Michelangelo, 1566) 6. Co sis to kurva vzala, Julie? (Romeo Montecchio, 1595) 7. A stejně se, kurva, točí! (Galileo Galilei, 1633) 8. Jak je to, kurva, možné, že to nikdo nechápe? (Albert Einstein, 1938) 9. Pojď, Moniko! Kurva, vždyť se to nikdo nedozví! (Bill Clinton, 1997) 10. Která kurva namazala ty liány vazelínou? (Poslední slova Tarzanova, o přesném datu tohoto výroku se vědci dosud přou) |
Teď mám rozečtenou knížku "Středověk jak ho neznáte", která se týká i choulostivějších záležitostí než meče a kříže | Toto je spoiler!!!: |
| # # # V tom najvyššom mrakodrape, na poslednom poschodi je bar a pri nom sedi # # # jeden typek a cely vecer popija pivo. # # # Pride k nemu blondynka a pyta sa typka, preco pije pivo. Ten jej # # # odpoveda,ze mu to pomaha, lebo ak vypije pivo bude nesmrtelný. # # # Blondyna neveri a kupi typkovi pivo, ten ho vypije na ex, vyskoci z# # # okna,nezabije sa a zdravy vyjde hore po schodoch. # # # Blondynka nemoze uverit vlastnym ociam, kupi si pivo, vypije ho na ex, # # # vyskoci z okna a ZABIJE SA. # # # Barman pozrie na toho týpka a povie: # # # ,, Superman ty si taký kokot keď si najebaný...´´ |
| Pár ve středních letech přišel do sexuální poradny. Doktor se zeptal: "Co pro vás můžu udělat?" A muž odpověděl: "Prosím vás, mohl byste nás pozorovat při milostném aktu?" Doktor se zatvářil překvapeně, ale souhlasil. Když skončili, doktor řekl: "Na vašem sexuálním aktu není nic zvláštního." Naúčtoval jim za návštěvu 50 dolarů. Takto to chodilo několik týdnů, partneři si udělali u doktora schůzku, bez problémů proběhl sex, zaplatili doktorovi a odešli. Po několika návštěvách se jich doktor zeptal: "Můžete mi říct na co se to vlastně snažíte přijít?" Muž odpověděl: "Na nic. Ona je vdaná, nemůžeme se scházet u ní doma. Já jsem ženatý a u mě doma to také nejde. Pokoj v Holiday In stojí 90 dolarů. Hilton si účtuje 140 dolarů. No a my to děláme u vás, to nás stojí 50 dolarů a nemocenská pojišťovna nám pak ještě 43 dolarů vrátí. _____________________________________________ Vážení, byl jsem svědkem situace, kdy vulgarizmus nepřekážel. Byl jsem v autobusu, kde byla i jedna cca 16-ka???. Měla na tváři silnou vrstvu makeupu. Nastoupil chlapec, taky v jejím věku a po zkoumavém pohledu na její tvář prohlásil: "Paštika patří na chleba a ne na xicht ...". Nastalo hrobové ticho. Všichni jsme byli zvědaví, jak a jestli vůbec dívka odpoví a nebo jestli se rozpláče. Neuběhlo ani 5 sekund, když prohlásila: "A čurák patří do píči a ne do autobusu ...". |
ale superman mě roztrhal totálně

lamer.cz