Nadprumerny dil. Vizualni stranka bitev se mi zda dil od dilu lepsi na kresleny serial. Priste uz bychom se meli snad dockat nejake vetsi pozemni bitvy. Jen je skoda, ze se asi v nasledujicich episodach neukaze zadny Sith Lord.
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them." Sherlock Holmes
Tak díl to byl super, konečně taky nějaké manévrování lodí... Akorát si pořád říkám proč ještě používají ty staré stíhačky místo arc170 nebo jak se jmenují ty nové...
Protože jsme stále v počátcích války. Každopádně se mi víc a víc začíná líbit vztah Ashoka & Anakin, v dnešní epizodě byly perfektní. Ti vojáci nejsou 100% poslušní, nějak malou velitelku moc neakceptovali. Pokud mám správné informace tak by více o Sithech mělo být ve druhé sezóně.
No na druhou stranu používají y-wingy, to mi připadá celkem vyspělé, ale budiž... Je to zajímavé, kloni by měli poslouchat jedie jako své velitele, ale zdá se že bez výhrad to platí jen pro mistry... Ale admirál u nich měl respekt, to se mi líbilo...
Yop, až mě to překvapilo, jak moc citů projevili k malému opuštěnému twi´lečeti... Jinak komický prvek nezklamal, aneb droid zavřený v base.. Akorát teda invazní armádu bych čekal větší, ale tak snad v příštím díle...
Tak musim říct že závěr je čím dál lepší. Tohle už vypadalo spíš jako invazní armáda. Moc se mi líbilo jak walkery kráčely po té úzké stezce a droidi je tam chtěli chytit do pasti. To je správná taktika hodná droidů...
no konec prvni serie se blizi a vypada to ze do druhe sezony na kterou si pockame kdo vi do kdy to bude trapeni, zas esupro dilek, jsme zvedavy jestli lucas toci i ten hrany serial co uz roky slycham ze ho cche natocit
No, z téhle epizody mám trochu rozporuplný pocit. Líbila se mi, to jo, ale mám trochu pocit, že teď udělali z republiky to co dělali do teď z droidů. Neříkejte mi, že senátní budova není nejchráněnější místo republiky. A banda deseti ? žoldáků se dokáže dostat až ke kancléři ? No, jinak to ale bylo fajn. Chudák Ani taky dostal trochu do těla, zdá se že bez světelňáku není tak neporazitelný...
Solidni episoda na zaver serie (6,5/10). Jinak k te jednoduche infiltraci senatu. Nezapominejme, ze pirati meli pravdepodobne velmi specificke interni informace ohledne bezpecnostnich systemu od Darta Sidiuse ( Chancellor Palpatine). Jinak se zda, ze se s tim charizmatickych vudcem piratu znovu setkame ve 2. serii.
Naposledy upravil Fancipal dne 03.4.2009 11:03:57, celkově upraveno 1
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them." Sherlock Holmes