Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Terminator: The Sarah Connor Chronicles

Terminator: The Sarah Connor Chronicles

spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

pár posledních bylo takových pomalejších, ale podle spoilů to tedka začne až do season finale!!!!!!
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já teda nevím, ale jsem čím dál víc skeptický. Druhá řada se už moc dlouho utápí ve spoustě vedlejších zápletek, mrtvolně pomalém ději a celkově nudné atmosféře. O tom, že tam Jesse s Riley otravují déle, než je zdrávo, ani nemluvě. Tomu by bohatě stačilo věnovat dvě tři epizody, ale strávit tím víc než půlku sezóny, aniž by se něco vůbec stalo, to je moc...
Potíž je, že spoilerům "teďka se nebudete moct odtrhnout od obrazovky" už ani za mák nevěřím. A naopak to ve mě povzbuzuje názor opačný.

Druhou sezónou TSCC asi skončí a musím říct, že pokud by nás měl dál takto trápit, tak opravdu radši ten konec.

Je to ode mě hodně velký názorový posun, ale patnáctá epizoda mi v tomto opravdu otevřela oči. Strávit dvě třetiny epizody poflakováním se na pohřbu a řešením triviálností je i pro můj vrcholný optimismus příliš.
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Zoidy Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jediný důvod proč to se seriálem jde s kopce, je to, že je tam málo Summer :-D
Living is easy with eyes closed.....

Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Musím teď docela souhlasit, čtrnáctá epizoda byla opravdu nudná. Po tom závěru před přestávkou jsem čekal nějaké napínavé vyústění a ono prd. Na poslední pohřební epizodě byl opravdu zajímavý jen ten konec. Budu se zatím dívat dál, ale jestli to pořádně nenakopnout, tak tou druhou řadou opravdu skončí.

A souhlas se Zoidym, scény Summer byly jedinými světlými okamžiky posledních epizod.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

16. epizoda - WTF ?!!!???????? :shock: :shock: :shock:
Obrázek

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak psycho epizoda nebyla špatná.... dobrá byla ta paraela jak Kameron dělá palačinky a chodí ve spodním práddle.... a konec se mi líbil....

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

podle me sou dily cim dal tim nudnejsi
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ralen: Lépe bych to vyjádřit nemohl...

Teď sám nevím, co se vlastně stalo a co se nestalo a co se stalo jenom jako... Fakt se nechytám.
Nicméně to nic nemění na faktu, že TSCC upadá víc a víc. Uvidíme, jestli se to změní, jak Friedman naznačil.
- Londo Mollari

Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ta musim říct, že poslední díl byl opravdu povedenej a moc se mi líbil. I když to vypadá na to, že nám asi TSCC zrušej, tak bych řek, že jsou teď aspoň na dobrý cestě, aby to zakončili nějak pořádně (snad to nezakřiknu :) )
Obrázek

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dereka mi bylo i trochu líto, byl jednou z mála oblíbených postav, ale na druhou stranu je pravda, že už se s ním nic moc dělat nedalo (a to, co se udělalo, teda snad ani nebylo moc o Derekovi), takže aspoň originální přístup k tomu, jak se zbavit postavy.
Máme docela zaseto na finále sezóny, ale škoda, že...
Toto je spoiler!!!:
...pokud seriál zruší (a reálně se nic jiného čekat nedá), finále sezóny seriál neuzavírá. A nejhorší je, že v tomto případě to zavinil sám tvůrce seriálu, když se rozhodl psát víc "sarahově". Takže pak přijde něco jako Some must watch..., která je sice úžasným psychologickým profilem Sarah a všechno v ní dává smysl, ale k čemu to je, když divák absolutně nepochopí, co se děje...
- Londo Mollari

Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Po unuděném prostředku sezóny konečně pořádný závěr. Kdyby takhle točili posledních osm měsíců, sledovanost by byla úplně někde jinde. Po závěru mě opravdu mrzí, že seriál míří rovnou cestou do hrobu, protože teď by mě konečně zajímalo, co z toho vyleze (narozdíl od nějakých nesmyslů s léčebnou, mimozemšťany a poflakující se Riley).
Přiznám, že bylo až k smíchu, když celou tu posedlost Sarah třemi tečkami vyřešili přesně třemi slovy. Na druhou stranu je to známka, že konečně si i tvůrci uvědomili, že se celá tahle zápletka nepovedla.
Toto je spoiler!!!:
Škoda, že TSCC končí. Předpokládám, že John by nezůstal v budoucnosti navždy, ale je celkem sranda koukat, jak tam o něm nikdo neslyšel, odboj vede (patrně) Kyle a Allison se tam na něj lepí.
- Londo Mollari

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ano poslední díly opravdu stály zato.... konec a Derek s Kylem, John neznámí.... a hlavně to, že tvůrci seriálu a Nového filmu úzce spolupracují, podíleli se na obouch... kdo ví třeba něco bude i v filmu, popřípadě dalších, nová trilogie filmů se soustředí na budoucnost a boj rezistence..... uvidíme..... a ještě není ničeho konec, ano zbořili kulisy, ale to mohlo být třeba kvůli předělání na nové... oficiálně ještě nic nevyšlo....

rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

dneska masakralni A suprovy dil jen porad nechapu kdo poslal weaverovou a ze je s nima fakt nechapu, ale dilek fakt super
" IMMORTALITY "

Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Díl velmi dobrý. Opravdu úžasný byl ale až ten konec. Opravdu chci vidět, jak to bude pokračovat. Jestli nenatočí ani nějakou jednu vysvětlující epizodu, tak to bude hodně pitomé. Jemně řečeno.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Zoidy Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Poslední díl fakt super. Summer to rozjela teda... scéna na posteli byla řekněme taková třešnička pro každého fanouška Summer :-D. Ale ten konec, pěkně se vyhli dalši eskalaci vztahu John a roboticka Cameron :-D. Teď ten vztah k ní může nabrat naprosto jiné obrátky :). Upřímě doufám, že to teď nezruší, když to konečně pořádně rozjeli. Byla by to opravdová škoda :(
Living is easy with eyes closed.....

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály