Kluci sem člověk chvíli nezabloudí a už se válí smíchy.
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Toto je spoiler!!!: |
| Jaká jsou 3 nejhorší slova, která můžete slyšet od cikána ?......... Dobry den, sousede! Přijde cikán do drogérie a ptá se prodavačky: "máte ten parfem co se jmenuje jako já?" Prodavačka odpoví: "vy myslíte Hugo Boss?" "Ne já myslim Dežo dorant." Potkají se dva cikáni.První říká-Cau Stefane kam to des? Du ke Kotvě si kupit svetr.Kdyz tě nechitnou kup mi taky jeden! co má cikán bílího?............................................. no přece poslouchat Cikánská žena jednoho dne řekne svýmu manželovi: ,,Fero, chci mikrovlnku!" ,,Fero ví, Fero zná, Fero ukradne!" Za chvíli už v kuchyni leží nová ukradená mikrovlnka. Za chvíli zase: ,,Fero, chci auto!" ,,Fero ví, Fero zná, Fero ukradne!" Za chvíli na zahradě stojí nejnovější mercedes! Za chvíli říká manželka: ,,Fero, chtěla bych, aby tvoje péro mělo aspoň 30 cemtimetrů!" ,,Fero ví, Fero zná, Fero zkrátí!" Přide cigan k doktorovi: "boli me zada,myslite ze to muze byt z prace?" "muze a od kdy pracujete?" "od zitrka." Potkají se dvě bandy, cigáni a skinové. Skini provokují: "Kdo z vás je nejblbější?" - "No predsa tady Dežo. Má 18 let a ešče nemá invalidní důchod!" Na mezinárodním fóru o mravním úpadku lidstva navrhne britský zástupce omezit milování, protože je to hříšné, nehygienické a namáhavé. Italský zástupce na to reaguje: "Hříšné to není, i Bůh řekl: 'Milujte se a množte se.'" Francouzský zástupce se přidává: "Nehygienické to není. Dá se to řešit milováním ve sprše." A český zástupce to dokončí: "A namáhavé to taky být nemůže, protože u nás to dělají i cikáni." Na vlakovém nádraží hlásí rozhlas: "Pozor, pozor, vlak z Trnavy má 95 minut zpoždění!" Dežo vztekle dupne a říká: "Kurva, skoro hodinu!" Cigáne, kde jsi byl? - V kině! - A co dávali? - Ále, ten muzikál "Cigáni jdou do nebe" - A co kdyby tak natočili film "Cigáni jdou do práce", šel bys? - Na vědeckofantastický filmy já nechodím! Na policejní stanici vtrhne cikánská rodina a všichni jeden přes druhého křičí: "Ukradli nám lžíce!" "A kvůli tomu jste se tak obtěžovali?" podiví se náčelník. Vezme si slovo Fero a huláká: "To nebyli ledajaké lžičky, byly to naše nejlepší - s nápisem Hotel Hilton!" Novákovi jedou na dovolenou.Jedou přes dálnici a tam je hrozná zácpa.Tak Novákovi čekají už hodinu,2 hodiny,3 hodiny,a najednou k jejich autu přijde divný chlápek.Pan Novák otevře okýnko a ptá se:"Proč je tu tak dlouhá fronta?"Chlápek se zašklebí a říká:"No,jedna banda cikánů tam už čtyři hodiny stojí a vyhrožují že pokud jim nedodáme 10000,- tak se všichni zapálí.Proto jsme založili sbírku a já vybírám peníze od lidí v autě,kteří jsou ochotni přispět." Pan Novák:"a kolik ste už vybrali?" Chlápek:"no,10 litrů benzínu , 3 litry nafty a pár zapalovačů a zápalek." |
| Toto je spoiler!!!: |
| Novákovi jedou na dovolenou.Jedou přes dálnici a tam je hrozná zácpa.Tak Novákovi čekají už hodinu,2 hodiny,3 hodiny,a najednou k jejich autu přijde divný chlápek.Pan Novák otevře okýnko a ptá se:"Proč je tu tak dlouhá fronta?"Chlápek se zašklebí a říká:"No,jedna banda cikánů tam už čtyři hodiny stojí a vyhrožují že pokud jim nedodáme 10000,- tak se všichni zapálí.Proto jsme založili sbírku a já vybírám peníze od lidí v autě,kteří jsou ochotni přispět." Pan Novák:"a kolik ste už vybrali?" Chlápek:"no,10 litrů benzínu , 3 litry nafty a pár zapalovačů a zápalek. |
Aspoň som sa nenudil
http://sg-animated.ic.cz/index.html