Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Classic Doctor Who

Classic Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 04.1.2009 17:59:49
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Z odchodu Susan jsem se dost radoval .... ale koho mi přišlo fakt líto byl IAn a Barbara a následně až odejde Vicky....

Edit: právě jsem dokoukal Myth Makers

Toto je spoiler!!!:
Kvuli spatnemu zvuku, a silenemu hluku z ulicejsem si v podstate jen domyslel o cem to bylo, ale stve me ze odesla Vicky, zatim to byla moje nejoblibenejsi spolecnice z klasickyho doktora.

Edit number 2:

Pustil jsem the Three Doctors, protoze me to zajimalo kvuli me povidce a musim rict ze to byla uzasna epizoda. Tuhle zatim trumfne snad akorat Keys of Marinus.
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 30.1.2009 00:07:42
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Konečně dokoukána Web Planet a nebylo to vůbec špatný. Ty příšerky sice působily trochu úsměvně, ale osobně jsem byl překvapenej kolik jich tam bylo.

EDIT: Tak jsem začal Space Museum a zatím to vypadá dost zajímavě. Jinak Crusade před tím mě teda nijak moc nebavila (asi kvůli těm rekonstrukcím :( ).

EDIT 2: Dokoukána druhá řada. Ty poslední dvě epky byly skvělý
Toto je spoiler!!!:
The Chase: Dalekové fakt potěšili, jen možná mi přišli trochu "hodní". Myšleno jak se objevili u toho chlápka v New Yorku. Vyzpovídali ho a pak zase odešli. Žádný Exterminate!
Time Meddler: Tak první Time Lord (krom Doctora) v seriálu. No vím, že se s ním ještě setkáme, takže se těším. Jinak dostala mě ta hláška, že "Doctor určitě to 'maskování' opraví" :D

A teď vzhůru do rekonstrukcí :D :(
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 02.2.2009 19:56:25
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak jsem konečně dokoukal The Dalek's Master Plan a jak jsem koukal na staré příspěvky tak mě to trvalo skoro 5 měsíců :oops:
No tak jsem snad chytil další dech a zase budu Clasickýho Doctora pravidelně sledovat.
Jinak Dalek's Master Plan byl výbornej, hooooooooodně velká škoda, že je v podstatě celej nezachovalej :x
A hlavně mě potěšilo
Toto je spoiler!!!:
že se tam znovu objevil Mnich :D Jsem zvědavej jestli se ukáže v novým Doctorovi s tváří Patricka Stewarta, jak o tom prý uvažujou (doufám, že jo)

EDIT: Tak jsem shlídnul 3x05 - The Massacre
Dobrý stěry jak
Toto je spoiler!!!:
Doctorovi do TARDIS naběhne "Dodo" s tím, že hledá policii :rflmao: :rflmao:

A moc povedenej byl
Toto je spoiler!!!:
ten Doctorův monolog :)
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 03.2.2009 21:37:39
Gralex Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ted zrovna koukam na Tomb of the Cyberman a rek bych ze je to zatim nejlepsi dil ve starym doktorovi co sem videl (jedu od zacaku). Taky druhej doktor je mi dost sympatickej a uz je i dost podobnejsi dnesnim. Docela me dostala jeho metoda: Look around and shut up.
"Jake jsou zpravy pro nasi Velitelskou lod?"
"Ale Pane, my nemame zadnou Velitelskou lod."
"Nemáme Velitelskou lod?! Proc mi o tom nikdo nerekl?!"

Příspěvek 04.2.2009 13:25:51
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Tak Tomb of Cyberman bych já osobně teda za nejlepší epizodu opravdu nepovažoval. (Viděl jsem to jako první epizodu z klasickýho Doctora [protože na to byly CZ titulky]) a moc mě to neuchvátilo spíš jsem se u toho potlemil :D
Ale nejlepší jsou pro mě stále zatím dílRomans (Včera jsem dokoukal Ark (zajímavá epizoda, ale konec byl mnohem zajímavější)

Příspěvek 20.2.2009 16:18:45

Odpovědět s citací

Právě jsem dokoukal sedmou část The Daleks' Master Plan a je vidět, že vánoční speciály jsou taky hodně stará věc :D Ale stejně tahle část mi teda osobně přišla dost mimo, ale jinak zbytek, na to že to jsou rekonstrukce fakt paráda. Hlavně u čtvrté části
Toto je spoiler!!!:
mě dostala nejdřív smrt Katariny a pak i Breta :shock: S tím jsem fakt nepočítal

EDIT: Dokoukáno TDMP a poslední část byla fakt skvělá. Ne že by ty předtím nebyly,
Toto je spoiler!!!:
ale ten závěr s Time Destructor(em) byla naprosto brutální :shock: Jsem nemohl odtrhnout oči od obrazovky.
Jak psal Blackthunder hodně velká škoda, že se tahle epka nezachovala.

EDIT2: 03x06 - The Ark
Docela dobrá epizoda. Hlavně ta
Toto je spoiler!!!:
druhá půlka o těch 700 (nebo kolik) let později.

03x07 - The Celestial Toymaker
Škoda, že až na poslední část to byla rekonstrukce :( . Tahle epka fakt potřebovala obraz (moc popisů), ale Toymaker byl docela dobrej záporák.

EDIT...potřetí
http://doctorwho.dobrodruh.net/homepage ... bwe-3.html
Doufám, že to je pravda. Hodně těch rekostruovanejch epizod je fakt škoda.
Jinak dokoukáni The Savages
Toto je spoiler!!!:
a škoda odchodu Stevena, ale to je holt Doctor. Jinak v té rekonstrukci kvůli špatnýmu zvuku všichni měli hlas jak šmoulové :D

War Machines po dvou částech zatím docela zajímavý.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 20.2.2009 17:07:22
Major
Major

Odpovědět s citací

Tak to taky doufám, že je budou mít (asi jako každej fanoušek :-D), tak to si ještě asi počkám s tím, než začnu koukat dál :D
Zatím jsem viděl naposledy první část The Smugglers a nějak mě ta epizoda nechytla tak jsem si zatím dal pohov. :D

Příspěvek 24.2.2009 17:09:13
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

To by bylo neco uzasny kdyby se tam objevily vsechny ty epizody, a kdyby ne vsechna, tak kazda nalezena epizoda by byla skvela, jsem zvedavej kdy zjisti jestli tam opravdui jsou nebo ne...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 04.3.2009 23:13:34
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Nevim, kam s tim ale...
http://www.kasterborous.com/news.asp?ac=11&id=2233

:lol:
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 04.3.2009 23:30:32
matolas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Môj naj Doctor z klasických je Hartnell. A obľúbená časť asi Meddling Monk.
Toto je spoiler!!!:
Strašne sa mi páčilo ako mu Doctor zmenšil TARDIS
Naposledy upravil matolas dne 06.10.2009 06:21:22, celkově upraveno 2

Příspěvek 06.3.2009 16:33:45

Odpovědět s citací

The Tenth Planet: Tak poslední díl Prvního Doctora za mnou a nutno říct, že Hartnell byl skvělý Doctor. Jeho odchodu je mi fakt líto. A epizoda celkově fakt povedené. Cybermeni mi sice nepřijdou tak skvělí jak Dalekové, ale rozhodně měli své kouzlo. Už se těším na další díly s nimi.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 25.3.2009 15:47:01
matolas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak som pozrel dve časti jednú z Pertweeho éry a to The Three Doctors a jednu z Bakerovej éry a to The Ark in Space a boli fakt špičkové jedny z najlepších.
The Three Doctors
Toto je spoiler!!!:
Vedeli ste že existoval jeden Time Lord menom Omega ktorý vlasten umožnil Time Lordom cestvaoť v časopristore ale nakoniec sa sám uväznil v čiernej diere? Nie tak po pozretí tohto dielu alebo prečítani tohto to už viete, Len my tu chýbal Hartnell ktorý kvôli zdraviu natáčal scény samostatne a tak sa objavil len v takom televízore......80%

Ark In Space
Toto je spoiler!!!:
Scéna keď Doktor a Sullivan sa skrývaju pred automatickou vežičkou stojí za to. A Baker je proste šéf........79%

Příspěvek 25.3.2009 16:04:53

Odpovědět s citací

Čtvrtá řada za mnou a rozhodně zajímavý příběhy, škoda jen že se celkově zachovalo asi 8 částí. Jinak za nejlepší příběh považuju asi 04x06 - The Moonbase.
Toto je spoiler!!!:
Je to druhá epka se Cybermeny v sezoně a taky jedna z těch zachovalejších. Celkově hlavní záporáci (Dalekové a Cybermeni) dostali hodně prostoru (po dvou příbězích), čímž se ty rekonstrukce dali i snést.
No nic hurá do páté řady (jelikož 5x01 vynechávám, tak se pouštím hned do 05x02) a poslední šíleně nedochovaná sezona (šestá řada co jsem viděl už se dá přežít)
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 05.4.2009 15:55:22
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak mám za sebou epizodu The Celestial Toymaker a teda musím říct, že je to zatím podle mě nejlepší epizoda. :) A Toymaker je taky dobrý záporák. Docela by se mi líbilo, kdyby se nám v páté sérii (nebo aji ve speciálech) vrátil. :smile:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 06.4.2009 14:47:47

Odpovědět s citací

Jaj kdyby se Toymaker vrátil to by snad překonal "vedoucí" Macra (Ty velký kraby) v poměru poslední objevení v původním Doctorvy/ návrat v Novým. U nich je to asi 40 let.

05x03 - The Ice Warriors
Krom hrobky Kyberlidí asi jediná relativně zachovalá epka páté řady a skvělý příchod dalších klasických Doctorových nepřátel. Už se těším na další epky s nima.
ADRIC WILL FALL

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who