Právě hraju Hitmana 2... skvělá hra, jenže jsem se zase zasek po cestě k japončíkovi v hradu... ta část mne tak štve. Ale zase mám hezkou vzpomínku, že rybka fugu, která mu zabila synka mi získala první hodnocení Silent assasin.
AF: Rainbow Six mi přijde podobnej, ale kvalitativně slabší. SWAT4 byla bomba.
Já momentálně hraju Mount & Blade. Je to pořád o tom samým a pořád nejsem mezi lordy hodnocen nějak vysoko, ale stejně mě to baví! Mix strategie, RPG a akční hry ze středověku...
Kritiku přijímám pouze tehdy, je-li podána slušně. Snažím se k vám chovat přívětivě, tak se ke mně prosím chovejte také tak.
Mě po opravdu hodně dlouhé době zaujala jedna z těch nových her a to Mirror's Edge, je to perfektní hra, hraju dnem i nocí. No tak, přiznejte se, kdo z vás si ještě hraje na běžce?
Jo, ME jsem si taky zahrál. Je to skvělá hra, ale ten příběh mohl být lepší (nebo lépe podán). Kéž by jednou tenhle pohybový systém převzala moje oblíbená multiplayerová série - Unreal Tournament. Bylo by to dokonalé. Ústřední písnička si zaslouží jen slovo "dokonalá":
WoWko, ale jen na RP serveru...nikde jinde (PvP je stejně jako PvE nuda) Jinak kromě WoWka si sem tam zahrajuju nové Tomb Raidera, nebo nějakou tu adventůru.
no je to asi týden co jsem spustil OW Original War , při prvním spuštění jsem se lekl a měl jsem chuť to vše vypnout...po první, nebo druhé mysli taky jo, ale druhý den jsem měl už jinej pohled , jen se nesmím dostat do fáze kdy mi to nejde a začínám o tom přemýšlet....pak mě to přestává bavit, protože si začnu uvědomovat čím by ta hra mohla být dnes...
Doporučuju Mafia Mission Pack po poslední misi máš pak ještě 10 dalších. U mě se to zvrhlo když jsem našel ten Mission Pack. Jsem zvědavý jak to bude vypadat takže projíždím jako divý.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.
Tak jsem se zase (jako pokaždý) zaseknul na misi Bastard se štěstím (přístaviště).
Tak jsem si jako kulturní vložku dal Mirror's Edge - akční to je teda dost a hratelnost taky super. Nevim proč mi to hrrozně připomínalo Half-Life 2 Ale řeknu vám - dohrál jsem to za dva dny - jako OK, ale vypláznout za to 1200 v obchodě, tak autorům pošlu balíčkovou bombu ... 600Kč na den zábavy mi přijde trochu moc ... ... Zlatá Mafia