Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše další FanArt tvorba TITULKY PRO STARŠÍ EPIZODY SG-1, POSUĎTE SAMI...

TITULKY PRO STARŠÍ EPIZODY SG-1, POSUĎTE SAMI...

vaše výtvory v oblasti wallpaperů, obrázků, music videí a další kreativní činnosti související se Stargate/sci-fi tématikou

Jste spokojeni s naší prací? Myslíte že bychom měli pokračovat?

Anketa končí za 18.11.2008 19:29:16

Ano.
42
91%
Ne.
4
9%

Celkem hlasů : 46

jtousek Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

to je dobře že se vracíte na scénu :) už jsem myslel, že jste od toho upustili když nikdo nenapsal ohledně webu... já osobně jsem programátor, ovšem práce mam nad hlavu a nemám čas dělat váš web (mezi podmínkami jste uvedli časovou dostupnost - tou tedy opravdu netrpím), kromě toho nejsem žádný grafik takže sám bych to stejně udělat nemohl i kdybych měl čas

Gogan.skokan Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No... dostupnost je myšlena tak, aby až uděláme nějakou práci, tak aby mohla během několika dní být vadána :) A ne abychom čekali několik týdnů nebo měsíců. Hlavně pokud by nastal nějaký problém, tak aby správce byl dostupný :-)

jtousek Airman
Airman

Odpovědět s citací

no když už bych něco dělal tak by to bylo s přímou editací přes prohlížeš přes nějaký administrační rozhraní :-D tzn. beze mě, nekvalitu nedělám

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

!!!INFO!!!

:!: Díl 1x03 The Enemy Within je hotov a 1x01-02 Childern of The Gods prošlo ještě úpravami.

:?: Ripy jsou časovány na HQ.DVDripy a po té přečasovávány. Chtěl bych se ale zeptat, na jaké další ripy (releasy) máme titulky přečasovávat? Napište nám sem prosím vaše nápady a návrhy. Zatím počítáme se třemi druhy ripů - HQ.DVDrip, DVDrip (klasický 350MB), DVDrip-multidab.

Jinak naše práce dále pokračuje na díle 1x04 Emancipation.

jtousek Airman
Airman

Odpovědět s citací

tyhle ripy jsou nejčastější takže imho to stačí ;) no uvidíte jak se vyjádří ostatní...

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Dobrá. Dříve předělávka na multidabing byla trochu komplikovaná, ale už jsem to snad vychytal. Horší je, že si ty díly musím vždycky kvůli přečasování stáhnout, ale co bych pro vás neudělal, že? :D
Jinak počítám s tím, že do konce víkendu, zde budou zveřejněny nejaktuálnější verze + nové titulky na 1x03 :-)

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

!!!INFO!!!

:!: Přidán odkaz na nové titulky (1x03 The Enemy Within)
viz. strana 1, 1. příspěvěk tohoto topicu
:!: Zaktualizován odkaz na titulky (1x01-02 Childern of The Gods) + oprava titulků

P.S. omlouvám se předem za 2 příspěvky pod sebou. Tento je čistě informační.

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

!!!INFO!!!

:!: Přidán odkaz na nové titulky (1x04 Emancipation)

Kleo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Našla jsem další překlepy, tak je uvádím. Je jasné, že nelze vychytat všechno, ale zkusím dám vědět, kdyby se ještě něco objevilo...jinak hodně zdaru při další práci!

266
00:24:27,310 --> 00:24:32,080
Takže se, pane, bedete muset vy a vaši
muži smířit s tím, že tentorkát půjdu.

Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

jen takovy dotaz jak si myslite ze ubdete vydavat titulky? treba jednou tejdne? nebo jednou mesicne? :) myslim jen ciste teoreticky.je jasny ze at chcete nebo ne tak do toho obcas neco vleze nebo neco :D

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Teďka je důležitou prioritou web, jenže to je vždycky hora slibů a skutek utek :( Takže... bez webu, tedka titulky nebudou. Jinak bychom chtěli zhruba dělat 1 titulky za 14 dní.

Jinak díky za upozornění na překlep. Už je to spravený.

Kleo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ahojky, přemýšlela jsem nad těmi vašimi stránkami a jelikož se dle vašich příspěvků zdá, že situace není úplně pozitivní :( , napadlo mě nabídnout pomoc. Lhala bych, kdybych tvrdila, že jsem nějaký extra odborník, ale na druhou stranu se třeba najde něco s čím bych mohla pomoci. Tedy pouze v případě, že byste měli samozřejmě zájem... :)

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Zájem by určitě, ale po mém příspěvku "naslibovali hory doly a skutek utek" se nám ozval jeden ze starších zájemců o web a poslal mi návrh jeho práce. Vypadá to hodně dobře a slibně, ale je omezen tím, že doma prozatím nemá vlastní PC (kvůli servisu). Takže tomu dejme ještě nějaký čas. Po zavedení webu budou aktualizace častější :-) Takže prosím o strpení.
Doufám, že jste s naší prací jinak spokojeni? Je to bohužel pomalé, ale snažíme se :-)

Kleo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No vida, tak se konečně něco děje... :) S prací jsem spokojena na nejvyšší míru, jen to nejde moc rychle, ale chápu, že důležitější je kvalita... Kdyby jste ještě chtěli s čímkoliv pomoct, třeba i s korekturou či překladem, klidně se ozvěte, chápu, že práce máte jistě jak na kostele. Jinak hodně zdaru a těším se na další titulky... :D

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jj děkujeme :-) Když tak se ozveme :-)

PředchozíDalší

Zpět na Vaše další FanArt tvorba