I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
Zajtra sem naletím a prehrabem všetko Možno bude niečo ešte dnes, len v neskorých hodinách... Ale aj tak sa to dozviem až zajtra, nakoľko budem spať... Ale teším sa neenormálne už teraz
Já se taky těším. No není divu. Natáčení nového sg seriálu se neděje každý den
Tak v to bych nespoléhala. Je pravda, že jim unikli nějaký ty díly. Ale byli by sami proti sobě, kdyby to dopustili. Možná si dají větší pozor, než v případě posledních dvou sezóm Atlantisu.
Tak mě ani tak nejde o to, aby unikly nějaké díly. Ale chtěl bych vidět nějaké fotky - zázemí, hvězdné brány, Destiny, lokace, herce v akci. Tvořit si pomaličku a jistě názory. U začátku SGA jsem nebyl a přišel k tomu později, jako slepý k houslím, takže teď si to chci vychutnat od začátku kousek po kousku.
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým." autor neznámý