Buď dneska, nebo zítra. Btw. kdyby někdo zvládl použít již vytvořený skin a udělat funkční web a spravovat ho čas od času, opravdu by se nám to hodilo...
Jinak je po zkouškách, takže sednu na E18. Dneska jsem si pročetl, o čem to je, bo jsem na to mezitím zapomněl, a začal jsem pomalu psát. Rozhodnutí ohledně filmů padne dle ohlasů na TWWW sérii (jejíž pokračování je vyvěšený už den a nikdo ho nekomentoval...!).
Díky obětavosti jednoho čtenářů (který se tu může představit sám) máme základní verzi webu! Vyzkoušejte stahování episod a v brzké době by se tam mohla objevit i první novinka
Konecne som si nasiel chvilku casu aby som zase zasiel na toho skvele forum, a vzhladom nato ze ma Raynor vyzval aby som sa predstavil sa teda predstavujem. Moje meno je Frees a som novym adminom Stargate Odyssey webu. V pripade akychkolvek chyb, rad alebo navrhov na zlepsenie webu sa na mna mozte obratit.
Tak jsem s tím o víkendu pohnul a hrozným způsobem se mi to nelíbí. Máme 40 stran a to je teprve do aktu 2. Takže to konzulzuju se stalkerem, ale zřejmě jsem se už rozhodl E18 "přestříhat" do trochu jiné a snad zajímavější podoby...