radši
|
Toto je spoiler!!!:
|
Jednou takhle dva bráchové zajíci přijdou domů celí špinaví od hlavy až k patě, smrad úplně hroznej z nich jde, no matka je hrozně seřve, co si vůbec myslej, a říká: "Co jste ksakru dělali?" A ten mladší brácha začne vyprávět: "Hráli jsme si v lese na honěnou, hrozná sranda, krásně jsme se vyřádili, a najednou vidím, jak se k nám žene vlk, hladovej výraz v očích, no tak jsme na nic nečekali a začali jsme zdrhat na plnej plyn, kličkovali jsme křovím, a najednou jsme vyběhli na nějakou mýtinu, von tam asi medvěd chodil na záchod, no zkrátka vlítli jsme do toho úplně celý, fakt se tomu v tý rychlosti nedalo vyhnout." A máma říká: "Ty harante, to ti jako mám věřit? Takovýhle povídačky si nech pro někoho jinýho!!!" A ten starší brácha vidí, že je zle, tak teda přiznává: "No potkali jsme medvěda, a von říká: Nazdar zajíci, pelicháte? a já říkám: Nepelicháme. a von řek: To je fajn a vytřel si s náma prdel." _____________________________________________________________ Jednoho dne medvěd rozhlásí po lese,že ho ostatní budou krmit masem.Kdo mu nepřinese maso,tak ho umlátí čurákem. První mu přinese maso liška a medvěd si ji odškrtne.Potom mu donese vlk maso a medvěd si ho také odškrtne. Druhý den přijde zajíc a nese mu mrkev,medvěd tedy vytáhne čuráka a začne ho mlátit,zajíc se směje.Medvěd se ho ptá,čemu se směješ? Ale,říká zajíc,za mnou jde ježek a nese ti jablko! _____________________________________________________________ Zajíc sedí na větvi a řeže ji pod sebou, jde okolo liška a povídá mu: "Zajíci, spadneš!" "Já? Proč?" A vesele řeže dál. "Zajíci, ale vážně spadneš..." "Já? Proč?" A vesele řeže dál. Několikrát tohle zopakují, pak zajíc dořeže větev a spadne. Sbírá se ze země a když se konečně postaví, paranoicky se rozběhne pryč a řve: "Čarodějnice!!!" _____________________________________________________________ Zvířátka v lese mají vojenský odvod a tak přizvou i medvěda. Medvěd jde, jde, smutně kouká a najednou potká lišáka. Lišák se usmívá a řve na celý les: "Nevzali mě na vojnu!" Medvěd se ho ptá: "A co ti je, že tě nevzali?" Ale to víš něco pro to udělat musíš, já jsem si třeba ohobloval koule o strom. Medvěd jde dál a po ceste si říká, že tohle přece kvůli tomu dělat nebude. Potká vlka, kterýho taky nevzali a má z toho strašnou radost. "Co tys udělal, vlku?" "Ale, ohobloval jsem si koule o strom." Medvěd se podiví, že jim to za to stojí. Jde dál a potká zajíce. A i on si ohobloval koule o strom. Medvěd si říká, že když to udělali ostatní, tak to taky tedy udělá. Přijde k nejdrsnějšímu stromu a hrozně až do krve si je odře. Pak jde k odvodní komisi a bolestí naříká, kde mu hned od dveří říkají: "Medvěde, ty sem ani nechoď, tebe známe, ty máš plochý nohy." |
_____________________________________________________________Sedí zajíc na kraji propasti, autisticky se houpe a neustále opakuje: "Medvídek, medvídek..." Jde kolem liška a ptá se: "Co je, zajíci?" Zajíc pořád: "Medvídek, medvídek... Tak liška jukne malinko přes okraj, ale nic tam nevidí. "Nic tam není!" Zajíc ale dál opakuje: "Medvídek, medvídek..." Tak se liška nakloní pořádně, zajíc vstane a kopne lišku dolů. Zase se usadí, začne se houpat a opakuje: "Lištička, lištička..."
_____________________________________________________________Zajíc a Arnold
Jde si zajíc po lese, a co nevidí: Na pařezu sedí Schwarzenegger.
"Nazdar Švarco!" pozdraví ho zajíc.
"Nazdar zajíci!" Švarco slušně odpoví. A zajíc jde dál.
Druhý den jde tudy zajíc opět a Švarco tam znova sedí:
"Nazdar Švarco!" opět zajíc slušně pozdraví.
"Nazdar zajíci!" odpoví Švarco. A zajíc jde opět dál.
Třetí den se zajíc zamyslí a řekne si,
že tentokrát si už bude s ním déle povídat.
"Nazdar Švarco!" pozdraví opět zajíc.
"Nazdar zajíci!" Švarco odpoví.
"Nemohl bys mě příště pozdravit první?" zeptá se zajíc.
"O.K., jak chceš," Švarco odpoví.
Další den zajíc sebere zaječici a jdou spolu po lese.
Blíží se ke Švarcovi a on uz zdaleka volá:
"Nazdaaaaar zajíciiii!"
Zajíc přijde blíž, pohlédne na něho a jen tak mezi zuby procedí:
"Víš co? Jdi do prdele!"
_____________________________________________________________Jde takhle zajíc po vlaku, otevře dveře jednoho kupé a povídá:
"Je tady mezi váma nějakej frajer?!"
Nikdo nic, tak zajíc povídá:
"Tak mi všichni dáte korunu."
A tak je zkásne. Jde do druhýho kupé a situace se opakuje. Žádnej frajer, tak
zase vybere od každýho po koruně a jde dál. Otevře dveře třetího kupé a zase
povídá:
"Je tady nějakej frajer?!?"
Z rohu se zvedne chlápek a suverénně povídá:
"Já!"
A za zajícem se vynoří medvěd a povídá:
"Tak frajere, ty to máš za deset a ostatní po koruně..."
_____________________________________________________________Nuda v lese
Sedí zajíc na pařezu a dělá si manikúru. Jde okolo liška
a ptá se, co zrovna dělá.
"Brousím si drápy na medvěda."
Jde okolo vlk a zase:
"Zajíci, co děláš?"
"Brousím si drápy na medvěda."
Jde okolo medvěd a ptá se:
"Zajíci, co děláš?"
"Ale, brousím si drápy a kecám a kecám."
_____________________________________________________________Zajíc si koupí kolo a projíždí se na louce. Potká medvěda:
"Kdes vzal peníze na kolo, zajíci?" ptá se medvěd.
"Kdybys medvěde nechlastal a šetril, měl bys taky kolo!"
Za čas se zase potkaj a zajíc má motorku.
"Kde jsi vzal na motorku?"
"Kdybys nechlastal, měl bys taky motorku!"
Za nějakej čas se zajíc projíždí na pasece v novým autě a hledá medvěda,
aby se mu pochlubil, ale nemůže ho najít. Najednou uslyší nějakej hukot.
Podívá se nahoru a on to medvěd ve vrtulníku!
"Medvěde, kde jsi, prosímtě, vzal na vrtulník?"
"Stačilo jen vrátit prázdný lahve!"
_____________________________________________________________Zvířátka v lese si udělala svůj vlastní obchod a ráno stojí před obchodem děsně
dlouhá fronta. Kolem fronty projde zajíc, vecpe se az dopředu, ale vidí
ho medvěd, zařve:
"Tak to teda NE, zajíci! Předbíhat nebudeš!" a zahodí ho pryč.
Zajíc vstane a jde dopředu znova. Zas ho medvěd vidí, vynadá mu, chytne ho
a zahodí pryč. A zajíc se znova sebere a tlačí se dopředu. Medvěd ho zase
okřikne a vyhodí. Zajíc se zvedne, opráší a zamumlá:
"Do háje, ja snad dneska nevotevřu!"
_____________________________________________________________Kluci mají doma mejdan a když jsou v podnapilém stavu tak jeden dostal nápad opít jejich psa.
Jak vymysleli, tak se stalo, ale pes dělal doma nepořádek tak ho vyhnali ven.
Ráno když se probudili pes ležel na schodech před domem a v tlamě měl sousedovic psa. Kluci neváhali vzali mrtvého psa a šli ho sousedovi uvázat k boudě, jakože umřel u boudy.
Za dva dny po té si soused ztěžuje co jsou lidi za hajzli: "Tak mě umře pes, já ho zakopu na zahradu a nějaký šmejd ho vykope a uváže mi ho ještě k boudě!"