že já jsem sem vůbec chodil
předem říkám že neupřednostňuji, nenadsazuji ani nic jiného Antikům či Aurorám i když nebudu popírat to že je to moje oblíbená rasa

(to jsem si snad vyjasnily, takže k věci)
Zajímalo by mě kde bereš to že Auurory jsou slabé? jako já jí bojovat neviděl, jen jsem o bojích s ní slyšel. Má jednu zbraň (o které se ví) a to Drony. Myslím že se shodneme že je to
jedna z nejsilnějších zbraní na lodích v SG.
Její štít posuzovat nemůžeme, protože jsem nikdy neviděli Auroru, která by fungovala. a pokud někdo chce říkat něco o Orionu (3x01 - No Man's Land) a ono rychlé selhání štítů, tak si to prosím pusťte ještě jednou, je jasně řečeno Zelenkou že obětoval štíty.
a pokud někdo chce namítat epizodou kde zničili planetu repliků (4x11 - Be All My Sins Remember'd) tak upozorňuji nato že to není směrodatná epizoda na sílu lodí! (pokud mě paměť neklame, tak stejnej názor má řekněme přinejmenším polovina fóra, ne-li mnohem víc)
jinak přiznávám že Unhending se žebříčkem "zamával", ale stejně Auroru dávám na první místo spolu s BC-304
1) Aurora
1.2) BC-304 s Asgardským vylepšením
Ori a Hive ship moc zařazovat nebudu, protože jen těžko říc, ale jedna na jednu by byly Ori a pak Wraithové

btw:
Jsem ochoten žebříček a mé názory přehodnotit, pokud mě dokážete přesvětit FAKTY a ne teorií a co kdyby,...

EDIT:vše hodnoceno při jedné na jednu