Jsem ráda, že mi aspoň někdo věří

Zkrátka je FS, ne FC

Každopádně, jak jsem na to teď koukala podruhé, tak s Blackem musím částečně souhlasit.
Je to báječný seriál, ale některé díly ve 2. sérii byly na pěst, hlavně tedy Taking the Stone a Vitas Mortis. Pak to ale bylo lepší, ale zpětně myslím, že 4. série je opravdu nejlepší, ač se mi původně líbila nejmíň. Holt lidi se mění a názory s nimi

Hodnotím ji tak proto, že to byl vlastně jeden nepřetržitý příběh, kde už se všechno dořešuje a vycpávky tam všeho všudy byly tak tři, čtyři a to i tak víceméně souvisely s hlavním dějem.
Pro mě je stále nejslabší 3. série, ale asi se to opravdu indiviudálně liší. Každopádně za shlédnutí to stojí, i když si to bezhlavě nezamiluješ. Tenhle seriál je totiž tak unikátní, že se musí vidět.
A kdokoliv tvrdí, že Pilot a Rygel působí uměle, ten ještě nedošel k epizodám, kde třeba Aeryn hladí Pilota po tváři, nebo kde e John tahá Sparkyho za obočí...to s jakoukoliv digitální potvorou nikdy nedocílí, protože ten herec si ji bude vždycky jenom představovat nebo to bude "jen" motion capture, kde tu dokončenou potvoru stejně neuvidí celou.

Tady je vidět, že to všechno začínali s málem peněz, ale s o to větším nadšením. I to je unikátní

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.