Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo 3. Světová válka fakta nebo fikce

3. Světová válka fakta nebo fikce

diskutujte o všem a o ničem

Lord_of_war1 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

http://www.rozzlobenimuzi.com/index.php?linkid=15803-predpoved_budoucnosti.htm
tady sem si precetl jisty clanek o nasi budoucnosti myslite že je to pravda nebo jen něčí výmysl :hmmm:
Pravda a svoboda jsou věci, které si nalháváš abys si v noci usnul.
Nic sem necítil. Zemřel jsem uvnitř.

Obrázek

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak člověk nemusí bejt zrovna Einstein aby mu docvaklo, že dřív nebo pozdějc dojde ke třetí světový. Spíš mě ale pobavily ty další události. Proč by zrovna maďaři měli zachytit signál z Vesmíru? :smile:
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

:rflmao: To je ale kravina.
Je zajímavý, že najednou chce kolonie Marsu nezávislost, přitom tam není nikde zmíněno, že se nějaká kolonie staví. Tak nějak pochybuju o tom, že až lidi budou umírat hlady a z radioaktivity, budou mít čas létat na Mars a Venuši.

Třetí světová bude, na to jsou lidi moc hloupí, než aby jim stačili dvě války. Jen doufám, že já už tady nebudu, až k tomu dojde. :smile:

Jinak to proroctví je úplný Babylon 5, jen ti rangeři tam chybí. :D 5079? To je zadlouho, lidi tady nezůstanou tak dlouho. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

podle me zadna valka nebude...svet zkonci 21. 12 2012 pokud si spravne pamatuju datum:-D
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Vahisht Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Ten chlap je blbec. Podle mě si jen hraje na zvěstovatele apokalypsy. Já vidím naši budoucnost vcelku dobře :)

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Nová nemoc, stárnutí za pár sekund

:rflmao: Že by invaze Wraithů? :rflmao: :rflmao: :rflmao:
Sorry, dál jsem nedočetla, tohle mě odrovnalo :rflmao:

No, k tý třetí světový....řekla bych že někdy bude a pokud bude, tak použití jaderných zbraní je pravděpodobné. A řekla bych, že jestli to bude ve stylu východ x západ, tak jsme v palebné linii :smile:

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

no tak až začnou padat atomovky, tak si všichni vylezte na střechy, protože tolik Sluncí uvidíte jen jednou v životě :D
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hlavně nezapomenout pořádné sluneční brýle a opalovací krém. Jinak je docela jasné že někdy bude třetí světová.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

:rflmao: :rflmao:
http://video.google.com/videosearch?hl=cs&q=konec+sv%C4%9Bta+2012&lr=lang_cs&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title#

:shock:
nejzajímavější je to že se ty civilizace kolikrát ani nepotkaly :shock:

EDIT:

Je to odkaz jen na první část :) další jsou na té stránce :)
Naposledy upravil Dragon dne 29.1.2009 21:12:58, celkově upraveno 2
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Opustíme hranice vesmíru? A budeme cestovat časem? A několik let poté, co jsme začali čerpat energii z ničeho (?), máme problém s nedostkem fosilních paliv? Škoda, že za rok nejspíš umřu, něco z toho bych chtěla zažít :rflmao: :rflmao:
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

elf Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak některý předpovědi jsou fakt dost komický :rflmao: :rflmao: . Až na to video co sem dal Dragon tak to je docela děsivý. Ale třeba tu 3. světovou vyhrajem my a všude se bude mluvit česky :D :D

dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

A nebo se dostánem pod nadvládu Maďarů. (neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee)
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

no na zimní slunovrat 2012 se chystá pořádná sluneční erupce která může:
1) vyřadí veškerou elektroniku - zkratuje veškere vodiče, nastanou velike požáry podél el. vedení a civilizace skončí na kratší či delší dobu v období středověku (armádní technika by snad mohla vydržet, ale stejně budou v prvé řadě zlikvidované veškeré satelity -> zde by mohlo dojít k nehodě odpálení atomovek chybou systémů)
2) pokud bude trochu ostřejíší, spálí půlku Ameriky ):-> a přežijí jenom lidé v jeskynních -> jeskynní lidé
3) dojde k přepólování zemských pólů a kontinenty se dají do masivního pohybu v řádech dnů změní úplně svou polohu, veškerá města a stavby budou zemětřeseními, bouřemi a sopečnými erupcemi zničeny
4) Země se vlivem postavení planet a jejich působením mírně vychýlí ze své oběžné dráhy kolem Slunce a toto bude mít neblahý efekt

proto bych doporučoval učit se střílet a vytvořit podzemí říší v jeskynním komplexu, kde by lidská civilizace přežila 40 000 let až by z ní vznikl druh morloků, kteří by si tak vyvinuli imunitu proti nemoci, která by zachvátila celou Zemi a způsobovala stárnutí za několik sekund
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

No... říkal jsem si u toho videa: "Je to na History Channell, tak třeba ty povídačky Web-Bot předpověděl antrax, tsunami a finanční krizi nebudou úplně scestný, ale když došlo na Sibilu, která žila šest set let před Kristem, předpověděla Hannibalovu invazi Itálie sedm století předtím, než k ní došlo, a předpověděla Krista dvacet let předtím, než se narodil... To tam nikdo neumí počítat?" :lol:
To už bych spíš věřil vlastní předpovědi budoucnosti, kterou jsem spíchl doma na koleně pro jednu svoji povídku.

btw odkdy umíme předvídat sluneční erupce, ergo na skoro čtyři roky dopředu? :stupid:
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

my ne, ale staří mayanci, a ne na 4, ale na 4500 let... (a NASA už to umí taky, v tu dobu je erupce potvrzená a mluvilo se o tom v souvislosti, že když taková byla ke konci 19. století tak vyhodila na západním pobřeží, ted si nejsem jistý jestli zrovna tam, půlku telegrafních drátů a způsobila tak velké požáry) te Sibily jsem si taky všimnul (ikdyž sem to jel na jojobe asi o 3 hodiny dříve než sem objevil toto téma 8) ), ale to bylo to nejmenší, např. když nějaký indián zahulí a řekne, že viděl přicházet temnotu bo co, tak z toho vyvodí, že konec světa nastane v roce 2012... teoreticky jedine co by se mělo stát, že se Země přeorientuje na nové souhvězdí (z Ryb na nevím co)
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Další

Zpět na Co se jinam nevešlo