Tak něco takového s SGU zamýšlí, tak si musíme jen počkat jak to dopadne
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
S Archou musím bohužel souhlasit, nicméně 9. a 10. řadu považuju za jedny z nejlepších. Protože tady se právě poprvé a naposledy objevil vážnější, provázanější děj. Nechápu, jak tohle někdo může nazývat úpadkem.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."
Sice je to už hodně offtopic, ale na 9. a 10. řadě se fandové nikdy neshodnou... Pro některý to bylo úžasný, pro jiný strašný. Mě se líbily, ale pořád si říkám, oč by to mohlo být lepší, kdyby SG1 zrušili po sedmé řadě a udělali nový seriál... pokud si pamatuju, měl se jmenovat Stargate Command. Dali by nějaké nové herce, čímž by ušetřili, a mohli by se decentně vypořádat s Goa'uldy a zavést Ori a možná by si stěžovalo mnohem méně chybí. Podle mě je právě chyba v tom, že SG1 až moc dlouho uměle prodlužovali..
Intelligence has nothing to do with politics. - Londo Mollari
Mě se 9 a 10 série líbili. Měli sice své mouchy, ale co je nemá. Mám ráda staré řady a Jacka, ale to neznamená, že se mi nemůžou líbit i ty novější bez něho.
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
S tema ředama je to těžký. Mě se 9.-10. líbily, ale radši mám ty s Jackem. Má prostě něco do sebe. Doufám že v Universe bude taky někdo, kdo bude proste SGU prezentovat, a bez koho si to nebudeme moct přestavit.
Vsadím se, že nějakého toho tahouna určitě mít bude
No na Davida nikdo nemá, ale je spoustu dobrých herců a určitě aspoň jeden z nich by se mu přiblížil.