dalibor.durcak: Já si to myslela, ale jak má u vás člověk poznat, že si děláte legraci
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
Ne teď vážně... zajímalo by mě co tam bude za nepřátele.
Čo keby nemali žiadnych a riešili by sa tam nejaké misie, viac priestoru by bolo pre život na lodi a, samozrejme, by riešili ako sa dostať domov.
To se mi zdá nepravděpodobné.Bylo by celkem nudné,kdyby neměli žádného nepřítele.Příběh jen o misích a hledání cesty domů,bez žádného pořádného nepřítele by za chvíli byla asi nuda.
Todd: "Věřím, že ve vaší kultuře je zvykem si podat ruce"
Ono to hlavně tak ani nedopadne. Vždycky vymyslí nějakého nepřítele.
Upřímně si nedovedu představit sg bez nepřátel.
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
Chtěl jsem napsat, že by to mohli udělat jako ve Star Treku. Žádný úhlavní nepřítel, ale pak jsem se rozvzpomínal a zjistil, že tak to vlastně ve Star treku vůbec nebylo a rozhodl jsem se, že to stejně napíši. Mohlo by to být tak, že by měli více "drobnějších" nepřátel, které by při své cestě galaxií potkávali.
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým." autor neznámý
To by pak alespon byla nejaka zmena. Mě osobně by se to líbilo, ale scénáristi zase vyruzkujou s někym super mega silnym, ale hlavní hrdina je pak všechny postřílí.
Mě osobně se spíš líbí, když se v seriálu plněj jednotlivý mise, který na sebe navazujou spíš okrajově, než když je jeden hafo silnej protivník a celej děj se točí jenom kolen toho, jak ho porazit
Mark Jackob: A aby to opravdu bylo sg, tak ten hlavní hrdina bude ftipkující voják v podobném provedení jako John, Jack a Cameron A nezapomeňme na to, že nepřítel bude první sérii hrozivý a neporazitelný a v průběhu dalších sérek ho porazí levou zadní
Doufám, že to nevyznělo, že SGU nějak shazuju. Ve skutečnosti se na něj moc těším.
Možná to někomu bude znít jako paradox, ale když se nad tím zamyslíte, tak to dá smysl. Já mám rád Stargate, proto doufám, že SGU bude jiný než SG-1 a SGA. Pokud to udělají v principu stejné, půjde to do kytek.
Souhlasím. Stargate potřebuje novou krev, která vnese do sg čerstvý vzduch.