Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Sedm Stran - Dokončeno

SG: Sedm Stran - Dokončeno

Příspěvek 19.1.2009 19:31:04
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

když jsem viděl velikost tvého komentáře radoval jsem se,
když jsem četl viděl jsem očekávané,
ale když jsem se dostal do poloviny žasl jsem
:D
(ne že si to špatně vyložíš, já jsem rád ;) )

a teď k odpovídání :)

*Jack*:
Světe div se, je to asi poprvé :lol:, ale vše co se stalo v tomhle díle má v mé hlavě pokračování (tedy hlavně ty hlavní děje :) ), A Ford je promyšlen dost :D a za jeho objevení v této formě můžete děkovat jednomu z vás :)
Dark Angel, ten to byl :D, ten mi svím komentářem vnuknul tento nápad :)

co se jména "Tribute to Prometheus" týče, tak ho vymyslel Mark Jackob (snad píšu dobře), prostě a jednoduše se mi líbil (snad mu použití nebude vadit :) ) a věřím že Prometheus by měl mít nějakou památku (i když ne třeba v nový lodi, ale poč ne) :) a ty bomby nějak nedokážu ani okecat, prostě by se dalo říci chyba na mé straně :(

jinak nejsem si jist, jestli jsem tě dobře pochopil, protože v místě kde píšeš že děj v MD a na zami je klasika, náhle přecházíš do závorky, kde upřímně tápu (možná chyba u mě)

anda:
tak si uděláme částečnou rekapitulaci :)
Země, Asgardi,Jaffa, Noxové
Ori, Jaffa(dead)
Luciánská Aliance
Replikátoři
Jaffa
Wraithové

tak to jsou hlavní rasy/frakce, které se objevily, je to šest stran a teď do toho sami zařaďte ty zbývající rasy a frakce, kam myslíte že se zapojí například takového Forda Pegasu, Tok'rové (to je i snad jasný, ale píšu je aby Ford tady nebyly osamocený a přitom abych nepsal spoiler :) )

a
spoiler na další díl
, a pokud to nezvládnu, tak díly :)
Toto je spoiler!!!:
Dozvíme se jak to dopadne s Tribute to Prometheus, též bychom se měli opět vrátit do Pegasu a podívat se na detailnější plány Forda. Též bychom se mohli podívat na Atlantis a na lidskou flotilu lodí a lidské plány

snad jsem toho nevyzradil příliš :)

bw:
jsem rád že se vám díl líbil :)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 19.1.2009 19:57:28
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Nj, Dragon nikdy nezklame. Díl by pěkný jako vždy, co se týče pegasu, chvíli jsem si řikal jestli to není převor (už mi hrabe z vlastní povídky), ale Ford je taky fajn, líbilo se mi že jediný co chce na oplátku je dostat se na Zem, prostě celý Ford.
Tribute to Prometheus, kde jen jsem to jméno viděl... :wink: , akorát si říkám, když už mají i X-305, staví pořád i verze X-303 ?
Jinak jsem zvědav na nový typ kastrolů/wc ships... :lol:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 19.1.2009 20:04:07
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

:lol: Tak "kastroly" ještě promýšlím, ale k BC 303 ;)

Stavba takové lodě je méně náročná a mohla by se používat i pro cesty k Atlantis aby 304-ky nebyly, těmito cesty zbytečně zatěžované. přeci se jen stavěla nějakou chvíli a taková cesta není nikterak riziková, stejně tak jako pobit nad Atlantis či zemi.
Nadále by se mohla používat k drobnějším úkolům (poslíček), tam, kde je bc304 zbytečná :wink:

A jsem rád že se ti to líbilo :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 19.1.2009 22:25:14
*Jack* Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Bydliště: Východní Čechy, Orlickoústecko; nápověda: Je tam vedro jako v tanku!

Odpovědět s citací

Dragone, k tvým vítkám nic nemám, i když sem to s tou závorkou též nepochopil :lol: , ale jestli to není něco důležitého pro tebe,. řešit to nebudu, protože sem to nepsal zrovna v naladěným psychyckým stavu, když sem při čtení myslel na úkoly, co mě čekaj a ještě sem přikládal, takže paráda... :bounce:
Nakonec, nový díl vypadá parádně akorát doufám, že nezapomeneš vyřešit, jakto že je Ford najednou při smyslech (myslím tím, nebere drogy), nemá pifku na Atlantis nebo se čistě jen chce dostat domů atd. Klidně to vyřeš v několika dalších dílech, jen si tu říkám o vysvětlení, které by mě u něho zajímalo... :)
Nejnovější tvorba:
    TASK FORCE: 1x04 Hrdinův sen V. (ZDE)
    Obrázek
Můj povídkový seriál:
    STARGATE - 24 hodin: (ZDE)
    Nejlepší námět a zpracování v povídce roku 2008 i 2009!
Další projekty:
    Osudový skok: Společná sci-fi povídka 5-ti autorů (ZDE)

Příspěvek 20.1.2009 15:31:43
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

:lol:
tak já snad tu "závorku" nějak pochopil a něco si zní vzal :D
jinak Ford je vymyšlen do posledního dechu (obrazně řečeno) tedy jeho promyšlení je do příštího dílu jisté a v dalších mírně pokulhává, ale to nejdůležitější mám promyšleno (do určité meze/dílu). Vše se budete dozvídat postupně v následujících dílech, ale taky je možnost že to na vás vychrlím hned v dalším :D

ALL:
Ti co si přečetly onu "rekapitulaci, tak těm možná vrtá hlavou otázka poslední strany a zda jí znám, tedy jestli je promyšlená. Odpovídám že všechny strany jsou pro mě známé už od začátku. A to i ona sedmá. někteří z vás tuší, někteří ví a jiný možná tápou.
Takže jí prosím zde nepište. :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 20.1.2009 19:14:42
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jako vždy excelentní díl! Jen si tak říkám že Prometheus vydrželvíc akcí než jeho nástupce :cry: . Jinak Thor jak si užívá novou sílu svého postavení je super :bravo: Kvadrant Delta! Že bych cítil Startrek? :D

Příspěvek 20.1.2009 19:23:20
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

:)
jsem rád že se ti díl líbil. :)
A podotýkám že jsem Startrek neviděl :D (nepočítaje pár dílů)
jinak nechápu jednu věc, a to že dokážete takto odhadnout osud :D
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 20.1.2009 19:25:23
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

no osud lodě neodhaduju, ale trochu pošťouchnout tě musím. Přeci nebudu pořád psát jen super, perfektní výborný a další takový věci. :D

Příspěvek 20.1.2009 19:27:14
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tady jde o to, že i když to Prometheus (resp. Tribute to Prom.) přežije nějakým záhadným zásahem asgardů, nebo i jiným, tak stejně na něm bude ležet stín toho, že byl poražen...jinak řečeno poražen nemusí znamenat alespoň pro mě zničet na centimetrové kousíčky
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 20.1.2009 19:34:09
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

pravda skláním se nad vaší nekonečnou moudrostí :)
a věřte budete překvapený :) (snad :wink: )
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 20.1.2009 20:19:03
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

nekonečná moudrost :rflmao:
Jinak k tématu - osobně v to překvapení doufám, i když na jednu stranu, u Tebe jsem se naučil předvídat nepředvídatelné a počítat s nepočitatelným :)
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 20.1.2009 20:45:07
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

:D
tak to abych se začal chovat předvídatelně :lol:
a na psaní dalšího dílu se opět začnu zaměřovat sem :) (jó hold jsem se opravdu rozepsal) :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 20.1.2009 20:53:48
*Jack* Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Bydliště: Východní Čechy, Orlickoústecko; nápověda: Je tam vedro jako v tanku!

Odpovědět s citací

2 Dark Angel: Bereš mi slova z pusy... :lol:
Když Dragon řekne, že tu loď zničí nebo to jen udělá nepřímým dáním za pravdu, o to více si myslím, že to tak nebude nebo to bude aspoň zajímavý... :)
Nejnovější tvorba:
    TASK FORCE: 1x04 Hrdinův sen V. (ZDE)
    Obrázek
Můj povídkový seriál:
    STARGATE - 24 hodin: (ZDE)
    Nejlepší námět a zpracování v povídce roku 2008 i 2009!
Další projekty:
    Osudový skok: Společná sci-fi povídka 5-ti autorů (ZDE)

Příspěvek 20.1.2009 21:06:30
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

:rflmao:
sakra tak to abych se naučil držet jazyk za zuby a psát jen Aháá :lol:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 20.1.2009 21:21:34
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky