Tak na gateworldu se již objevil casting herců, známe herce většiny mužských rolí, ale pořád nám neukázali slečny, doufám že budou stát za hřích.....
To never die.... and to conquer all. That is winning
If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.
Nechápu jednu věc, natáčení začíná za nějakejch 30 dní a ještě se vůbec nic neví... Je to hrozné žít bez informací...doufám, že už brzy něco unikne nebo to pustí dobrovolně..
Musel jsem si ulevit, pardon..
ja jsem rad ze se nic nevi....treba u sga me strasne nastvaly ty preairy....sice jsem je taky zhlidnul ale stve me to.....ani spoilery jsou zbytecny..kdo to chce videt si pocka
ja jsem rad ze se nic nevi....treba u sga me strasne nastvaly ty preairy....sice jsem je taky zhlidnul ale stve me to.....ani spoilery jsou zbytecny..kdo to chce videt si pocka
V tom případě, co potom děláš v sekci spoilery??? navíc preairy u SGA byly bez pár efektů plně dokončený..
No a jinak se taky těšim na slečny..aspoň kotníček by mohli ukázat...
No, nie je to nejaké malé?? Vyšší ľudia tam podľa mňa budú mať troška problém No, pozrela som si to ešte raz. To je len tou fotkou, vysoké je to dosť, ale pôsobí to tak stiesnene... Klaustrofobici traste sa!!
Jo kanalizace, to je ono. Kdyby to tak bylo, tak bych chtěla vidět velikost lodi
Ta chodba mi připomíná trochu chodby z Enterprise NX-01.
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.