Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Vtipy a zábava Vtipy

Vtipy

obrázky, videa, flash animace, texty a další

Příspěvek 15.1.2009 17:10:24
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Když někam spěcháš, na okolo je to blíž

Kdykoli potřebujete zastavit u dopravních světel, abyste si upravily make-up, bude všude svítit zelená.

Nejkratší cesta mezi dvěma body je vždy uzavřena.

Jestli nemá klobouk,tak musí mít někde vzadu nápis LPG,nebo LADA. Popř. škoda 105-tunning...

Jedete-li se závěsným vozíkem, vjedete do zácpy, ze které se dá jedině vycouvat.

pravděpodobnost ,že chodec vstoupí na přechod je přímo úměrná rychlosti,ktero u se k němu blížíte a nepřímo úměrná vzdálenosti, která vás od přechodu dělí

První světlo nakonci tunelu pochází z protijedoucího vlaku, druhé světlo na konci tunelu pochází z Onoho světa.

Když nabouráte, ale zjistíte, že vašemu autu ni není,nevadí na 60% do vás nabourá někdo jiný.

Při jízdě autem si nikdy nemůžete být jisti,že včera neodhlasovali něco,co právě teď porušujete!

Dopravní policista sice vidí, že asi na lepší auto nemáte, ale tím hůře pro vás!

Dopravní zácpa narůstá v přímé úměrnosti s dobou, po kterou dopravu řídí dopravák.

Čím více pospícháte, tím je větší pravdepodobnost , že autobus pojede včas a nestihnete ho.

Vaše auto má vždy větší spotřebu než auto téže značky kohokoli druhého.
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 15.1.2009 19:33:23
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Velitel hasičů přijde do zbrojnice, dá si kávu a řekne ostatním kolegům: "Pomalinku se zvedejte, hoří finanční úřad!"

nejčastější slova před smrtí
"V téhle části Afriky lidojedi nežijou."
"Hele, tenhle zapalovač vypadá jako kolt."
"Klid, udrží nás to oba."
"Neboj, včera tady bruslili."
Poslední slova krátkozrakého v lese: "Promiňte, to vy vždycky sbíráte maliny v takovém huňatém kožichu?"
"Jé, hele, užovka."
Neboj se, není nabitá...
Mamííí,že si můžu pohladit toho pejska.
Zprava nic nejede...
Miláčku, nechceš řídit?
Tati? Muzu to zmacknout?
Policajti: Ruce vzhůru, odhoďte ten granát, okamžitě ...
Neslysis vlak?
"Hele, tamhle je malý medvíďátko."
"Mami, v obálce nám přišel cukr."
"Neboj, pojistky jsem vypínal."
"Ty fandíš Spartě, jo? Na tu znám pěknou písničku - Spartá Spartá, buzerantů parta."
Poslední slova před smrtí: "Propadla jsem u matury, tati..."
"Venkova se naštěstí válka tolik nedotýká. Tady v Lidicích je klid."

Visí baba z okna na siedmom poschodí a chlap jej búcha po prstoch.
Z dola na neho kričí druhý - preboha, čo to robíte, veď ju zabijete.
Chlap odpovedá: čo sa staráte, to je moja svokra.
Druhý na neho kričí: ale sa drží baba jedna!

Starý Arab žije už přes 40 let v Chicagu.
Má pěkný dům se zahradou,na které by moc rád pěstoval brambory a
zeleninu, ale žije zde úplně sám, a cítí se na takovou práci už příliš
starý a slabý.
Jeho syn studuje v Paříži a otec se rozhodne napsat mu e-mail: Milý
Ahmede, jsem moc smutný, že nemůžu na své zahradě pěstovat brambory. Vím, že
kdybys zde byl, pomohl bys mi zahradu zrýt. Mám Tě rád. Tvůj otec.
Obratem obdrží odpověď. Milý otče,proím Tě, nedělej v žádném případě na zahradě
cokoli ! ! ! Schoval jsem tam tu "věc". Taky Tě mám rád. Ahmed.
Jen pár hodin nato obklíčí dům starého muže americká armáda, námořníci, FBI, CIA.
Přeorávají a přerývají zahradu kousek po kousku, prohlížejí každý
milimetr, ale nenajdou nic. Rozčarováni se opět stahují ... Týž večer
dostane starý muž ještě jeden e-mail od syna: Milý otče, zahrada je určitě
kompletně zrytá a můžeš sázet brambory. Víc pro Tebe z takové vzdálenosti
nemůžu udělat. Mám Tě rád Ahmed.
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 15.1.2009 19:38:53
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:rflmao: :rflmao: tak ty před smrtí jsou fakt dobrý. já bohužel nic nepřihodím jelikož sem asi svou vtipnou zásobu na čas vyčerpal :(

Příspěvek 15.1.2009 19:50:27
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

:rflmao: věty dobrý, ale víc mě dostal Ahmed :rflmao: :rflmao: v tomhle podání jsem to ještě neslyšel :rflmao:
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 15.1.2009 19:59:36
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

:rflmao: :rflmao: :rflmao:
Ahmed :rflmao: Takhle doběhnout CIA :lol: :biglol: :thumbsup:

A ty věty

btw: Mě už taky vtipy na chvilku došly, ale plním si zásobník, abych ho moch pak celej vystřílet. :shooting:

Příspěvek 15.1.2009 20:41:14
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

tak jsem zalovil ve své kouzelné torně a přeci pár vtípků našel
Jde tatínek s malým Pepíčkem na procházku a potkají cizího pána. Pepíček ho vzorně pozdraví, pán odpoví a když zajde, tak se tatínek zvědavě ptá: Ty toho pána znáš? Pepíček odpoví: Ano, to je pán z ochrany ovzduší? Tatínek se ptá: A jak to víš? Pepíček: No, on k nám chodí, vždycky když nejsi doma a ptá se maminky, jestli je čistý vzduch.

Policista zastaví na dálnici auto a povídá řidiči. -Dobrý den pane řidiči, dnes je mezinárodní den bezpečnosti řízení a protože jste měl dobře zapnuté bezpečnostní pásy, vyhráváte 10 000 Korun, co s nimi uděláte?- Řidič: -No asi si už konečně udělám řidičák.- Na to povídá manželka sedící vedle: -Pane policajt, nevšímejte si ho, von vždycky takhle mluví když je vožralej.- To probudí spícího spolujezdce vzadu. -Já sem vám řikal, že s tim kradeným autem daleko nedojedem.- A z kufru se ozve: -Už jsme za hranicema?-

Manzelský pár z Mnichova se rozhodl strávit týden u Stredozemního more, aby alespon na krátký cas unikl mrazivé zime. Oba manzelé byli zamestnaní, takze meli rozdílné termíny odletu. Muz odlétal ve ctvrtek a jeho zena ho mela následovat. On dorazil, jak bylo naplánováno, zabral pokoj, zapnul svuj laptop a jal se jí psát email. Bohuzel vynechal jedno písmeno v její mailové adrese a zprávu odeslal, aniz by chybu opravil. V Hamburgu sla zrovna novopecená vdova z pohrbu svého manzela. V ocekávání projevu soustrasti z kruhu prátel ci príbuzných si chtela podívat do své mailové schránky. Pri ctení první zprávy omdlela a padla k zemi. Kdyz prisel syn vdovy do pokoje a videl svou matku na zemi, podíval se na obrazovku jejího pocítace: To: mé milované zene From: tvého odlouceného manzela Subject: Dorazil jsem! Práve jsem dorazil a vsechno zaplatil. Vsechno je pripraveno pro tvuj zítrejsí príchod. Uz se tesím, ze te uvidím! Doufám, ze je tvá cesta príjemná, jako byla ta moje. PS: Tady dole je zatracenehorko!

Příspěvek 15.1.2009 20:47:59
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

:rflmao: :rflmao: :rflmao:
Tak ten posledni me rozctvrtil.
:rflmao: :rflmao:

Příspěvek 15.1.2009 20:49:04
Vahisht Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mě spíš ten druhý :D

Příspěvek 15.1.2009 20:52:54
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

To já jich ještě pár mám :yahoo: (jinak mě ten Ahmed taky rozsekal, já znal jen tu verzi, kterou sem napíšu :D

baví se dva admini:
"Hele kámoš včera po pěti minutách shodil hlavní server"...
"On je hacker?"
"Ne, deb*l!!!!!"

Fodbalistovi se stala nehoda,vypíchl si totiž oko o postraní praporek.doktor mu řekl, že se tělají transplantace očí,ale na dárce se čeká až 5 let. Zoufale si vzal skleněné. když jede domů předjede ho motorkář, slyší ránu a motorkář vybouranej. Vnukl se mu nápad, vyřízl motorkáři oko a dal mu skleněné. Šel za doktorem a ten mu oko transplantoval. Svědomí mu nedá, zavolá na policii a zeptá se na motorkáře.
Policista: ano ano byla to nehoda ale nechápem jak mohl ujet 30km s oběma skleněnými očmi??

Sousedka Pepíčkovy rodiny porodila chlapečka. Ten se ale narodil
bez uší.
Když přivezla malého synáčka domů, tak pozvala na návštěvu
Pepíčkovu rodinu.
Předtím, než šli na návštěvu, si tatínek zavolal Pepíčka a
povídá mu:
"Jestli se zeptáš, proč nemá uši nebo o uších jenom cekneš,
dostaneš takový výprask, jaký jsi ještě nezažil!" Pepíček
to pochopil a vyrazili.....
Když se Pepíček podíval do postýlky, tak povídá: "Jé, to je
ale krásné miminko." Sousedka se zaraduje a povídá: "Děkuji
Pepíčku, jsi moc hodný."
Pepíček dále povídá: "A má moc krásné palečky, a kouzelný
malý nosánek, a krásná očička..."
Sousedka na to: "Ty jsi ale zlatíčko, Pepíčku."
"A vidí dobře?", ptá se zase Pepíček. Sousedka na to: "Doktor
povídal, že je naprosto jisté, že zrak bude mít v pořádku."
Pepíček se ušklíbne a řiká: "Tak to je fajn, protože kdyby
potřeboval brejličky, byl by dost v prdeli..."!!!

Kdo tě tak pokousal?-Můj pes.-
A jak se ti to stalo?-
Vrátil jsem se domů střízlivý
a on mě nepoznal!

Když ho dlouhé ticho přestane bavit, osloví ji:
"Proč pořád mlčíte, slečno?"
"Mlčím, protože chci," odsekne slečna.
Mladík vyskočí a spráskne ruce:
"Tak vona chce - a mlčí!"

Mladý adept právnického doktorátu dostane u zkoušek otázku: "Co je to
podvod?" Podvod je, jestliže mě teď necháte propadnout."
"Jak to?", ptá se profesor.
"Protože paragraf 265 trestního zákoníku zní:
Kdo zneužije nevědomosti něčí aby jej poškodil, dopustí se
podvodu..."

Toto je spoiler!!!:
Romska rodina potka kouzelneho dedecka.
"Splnim vam jedno prani," povida dedula.
"My by jsme chteli byt bili," preje si rychle otec.
"Dobre skocte do reky a preplavte ji, pak budete bili."
Skoci otec, preplave, je bilej.
Skoci matka, preplave, je bila.
Skoci deti a v pulce reky se zacnou topit.
Matka pro ne chce skocit, ale otec ji zadrzi:
"Vyser se na ne, na cikany!"

Takhle pride zena (Z) k doktorovi (D):
Z: Pane doktore, pri sexu vubec nic necitim
D: No a zkouseli ste vsechno?
Z: No nezkouseli.
No tak jde domu a vyzkousi uplne vsechno, a po tydnu prijde opet k doktoru
Z: Pane doktore, tak sme zkouseli uplne vsechno a nic...
Tak doktor si sunda kalhoty, nasadi kondom
Z: Co to delate Pane doktore??
D Jdu vyzkouset...
Tak jezdi sem tam, a zase zena nic neciti, tak prida na rychlosti, jede jako fretka...
D: Tak co, cejtite neco??
Z: Ale jo cejtim, spalenou gumu...

Žába se ptá vlka: "Co to kouříš?"
Vlk: "Trávu."
Žába: "A jak se to kouří?"
Vlk: "Hele žábo, to si musíš dát toho největšího práska přímo do plic a dlouho to udržet."
Žába: "A jak dlouho to mám v sobě podržet?"
Vlk odpoví: "Tak dlouho, jako bys plavala pod vodou, na druhou stranu řeky a zpátky."
Žába si dá práska a skočí do vody. Nevydrží to a na druhém břehu se vynoří a vyfoukne. Tam na ni kouká hroch a hned se ptá: "Žábo, co to tady provádíš??"
Žába: "Ale... učím se kouřit trávu."
Hroch: "Já chci taky."
Žába: "Tak to musíš plavat na druhý břeh, tam je vlk a on tě to naučí."
Hroch plave, plave, vynoří se na druhým břehu. Tam na něj vejrá zhulenej vlk s vypoulenýma očima a křičí: "TY VOLE ŽÁÁÁBO!!!! UŽ VYFOUKNI!!!!"

Toto je spoiler!!!:
Sedí takhle rodinka u večeře... synáček se ptá maminky, co to mají za dobré masíko... a tatínek mu říká, já Ti poradím... maminka mě tak občas oslovuje... v tom bráchu ségra plácne zezadu po hlavě a říká, vyplivni to, to je kokot

Přijde chlap na policejní stanici a ptá se, kde mají bonzárnu.
Tak ho pošlou na podatelnu. Přijde tam a říká:
"Můj tchán má na dvoře metrák dřeva."
Policajt: "Ale to přece není trestné!"
"No jo, ale on ho má z Německa!"
Policajt: "To ale přece není trestné!"
"No jo, ale on v něm pašuje zlato!"
Policajt: "Hmm, tak to si ověříme!"
Chlap přijde domů a říká tchánovi:"Hele, odpoledne ti přijedou chlapi na
pořezání toho dřeva a bude to asi ta samá parta, co ti na jaře zryla
zahradu!"

EDIT:
tak ten první a poslední mě totálně zrušily :D ten prostřední sice znám ,ale taky dobrej :rflmao: :rflmao:
Naposledy upravil Dragon dne 15.1.2009 21:01:01, celkově upraveno 1
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 15.1.2009 21:02:52
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Říká tchyně zeťovi: "Kdybys místo každého piva radši snědl jedno jablko!"
- "Kdo by to vydržel, sežrat každý den tři kila jablek?!"

Jde opilec po lese a tak nějak vrazí do stromu, tak povídá: "Pardon, nezlobte se." Za chvíli zase bum a zase: "Pardon, já opravdu nechtěl. "Když se to stane asi tak po desáté rezignovaně si sedne na bobek a říká si: "No nic, radši počkám, až ten průvod přejde..."

Pan Kalianko k manželce: "Ten Tvůj klobouk není podle mého gusta!"
- "Podle Tvého gusta bych musela na hlavě nosit flašku rumu!"

Policista: "Pane řidiči, vy jste pil!"
- "Ano, ale na vaše zdraví!"

Vsadí se Pepa Kalianků se sousedem, že už nebude pít.
"A o co se tedy vsadíme?"
- "O demižon slivovice!"

Toto je spoiler!!!:
Přijde 90ti letý děda k doktorovi a se sestřičkou vyplňuje dotazník:
"Dědo ... kouříte?" ptá se ho.
"No, tak 3 krabky denně si dám ...."
"A dědo, pijete taky?"
"No, jen maličko, 3 piva si dám, flašku vína a panáčka navrch ... "odpoví s klidem děda.
"No dědo a neříkejte mi že máte sex?"
"No, tuhle za mnou byla jedna taková hubená, ale hezká docela byla, tak sem jí vošukal v posteli a protože sem měl v sobě tu lahvinku vína, tak sem jí vošukal i na kanapi ... Pak se za půl hodiny vrátila, že si u mě zapomněla kosu!"

Pepa přijde v noci společensky poněkud unavený domů.
Svalí se do postele vedle manželky a usne.
Najednou se ocitne před nebeskou bránou.
Svatý Petr mu říká: "Tak vidíš, Pepo, umřel jsi ve spánku".
Pepa zalamentuje: "Ale proč, svatý Petře? Vždyť já toho mám ještě tolik v živote udělat? Nešlo by to nějak, abych se vrátil?"
Svatý Petr se poškrábe za uchem a říká:
"No, šlo, ale mohl by ses vrátit jedině jako slepice. Chceš??"
"To víš, že chci".
Pepa se ocitne zpátky na zemi v hejnu slepic, porostlý peřím a s ostatními slepicemi se popelí v prachu a zobe zrní. V tom si ho všimne kohout,a ptá se: "Á, ty jsi tu nová. Jak se ti vede?"
"No, šlo by to, ale mám takový divný pocit tam dole".
"To jsou vajíčka, to je v pořádku. Jenom je sneseš, pak to přestane."
Za chvilku Pepa snese první vajíčko. Štěstím je celý bez sebe, a brzy následuje druhé a třetí vajíčko. Najednou ním někdo třese.
"Co je, co se děje?"
Manželka křičí: "Sereš do postele, ty prase"!!!

"Když jsem posledně přišel domů opilý, děti mě nepoznaly."
"A když jsi vystřízlivěl?"
"Když jsem vystřízlivěl, zjistil jsem, že jsem vlezl do cizího bytu!"

Co je to maximální opilost?
Když už nemůžete bez cizí pomoci ani ležet na zemi!

Paní Kalianková bije manžela válečkem: "Budeš pít?! Budeš pít?!"
Pepa pozvedne hlavu a zamumlá: "Tak nalej!"

Dumá Pepa Kalianko nad pivem: "Ve dvou se to lépe táhne, ale ten druhý musí mít prachy!"
Příjde pan Novák domů a manželka mu říká: "Richarde, zase si přišel domů opilý a co já a děti??"
"No Maruš přece nebudeme pít všichni."

Toto je spoiler!!!:
To je takhle v baru jeden děda, kterej pořád chlastá. Jednou přijde do baru v 8:00 a chlastá celej den až do noci. Potom si řekne, že už to stačilo a chce jít domů. Zvedne se ze židle, ale jakmile udělá jeden krok, tak spadne na zem. Tak si dá kafe a zkusí to znovu, ale zase spadne. Tak si dá další 4 kafe a zkusí to, ale pořád nic. Tak se na to vykašle a domu se doplazí. Když se dostane domu,zalehne, aby stará nic nepoznala. Když se ráno vzbudí, stará stojí nad ním s válečkem a říká: "Tys byl zase včera v hospodě,že jo??!!"
"A jak si to poznala?"
"No volala mi hostinská, že sis tam včera zapomněl invalidní vozík!"

Jednoho dne se medvěd šíleně opije a uvidí ho zajíc. Okamžitě vezme klacek a seřeže medvěda do krve. Druhý den medvěd svolá celý les na poradu a povídá: "Včera mě někdo zmlátil. Nic si nepamatuji, jen vím že měl na hlavě takový divný výrůstky." Zajíc se otočí ke šnekovi, a povídá: "Máš co vysvětlovat."

V hospodě:
Nevíš, jak se jmenuje ten ožralej japonec?
hm vím....... Nakashi

Příspěvek 15.1.2009 21:22:12
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

3050 př.n.l – Jeden Sumeřan vynalezl kolo. Do týdne byl nápad ukraden a zduplikován dalšími Sumeřany, čímž byl do budoucna dán základ obchodní etice.

2900 př.n.l. – Podiv nad tím, proč Egypťani nazvali tu novou věc "Sfinga" se stal prvním ze sedmi divů světa.

1850 př.n.l. – Britoni prohlásili operaci Stonehenge za úspěch. Konečně se jim podařilo ty šutráky seskupit v dostatečně nesmyslném tvaru, aby tím dokázali vědce mást po celá staletí.

1785 př.n.l. – První kalendář, sestávající z roku obsahujícícho 354 dnů, byl představen Babylonskými vědci.

1768 př.n.l. – Babyloňané zjistili, že je něco špatně, když zima začala v červnu.

776 př.n.l – První peníze na světě se objevily v Persii, což mělo za následek, že hned druhý den se v Persii objevil první padělatel na světě.

525 př.n.l. – Byly uspořádány první Olympijské hry na světě. Ukázalo se, že jsou podobně těm moderním, s tím rozdílem, že Rusové se nesnažili zapsat dvoumetrovou osobu s knírkem do ženského vrhu koulí. Místo nich to udělali Egypťani.

410 př.n.l. – Řím ukončil praxi uvrhnutí dlužníků do otroctví, čímž odstranil největší překážku ...

... vzniku kreditní karty.

404 př.n.l – Peloponéská válka trvala už dvacátý sedmý rok, protože ani jedna že stran nedokázala najít písaře schopného do mírové smlouvy správné napsat "peloponéský".

214 př.n.l. – Desetitisíce Číňanů pracovali desítky let na výstavbě 2 800 kilometrů dlouhé Velké Čínské zdi. A po tom všem se ukázalo, že ani to nedokáže udržet sousedovic čokla venku.

1 př.n.l – Výrobci kalendářů zjistili, že se absolutně nemohou shodnout na tom, jak se bude nazývat příští rok.

79 n.l. – Nákup pozemků v Pompejích se ukázal jako zapráskaná investice.

432 n.l. – Svatý Patrik přinesl do Irska křesťanství, čímž dal domorodcům zajímavý důvod k vzájemným masakrům po celý zbytek jejich zaznamenané historie.

1000 n.l. – Leif Ericsson objevil Ameriku, ale řekl si, že to ani nestojí za zmínku.

1125 n.l. – Arabské číslice byly poprvé představeny v Evropě, což dovolilo rolníkům vyřešit jejich nejvíce matoucí problém: Kolik dlužíte na daních z MMMDCCCLX lir, když jste zařazení v XXXVI procentní daňové skupině?

1233 n.l. – Je zavedena Inkvizice, aby mučila a zabíjela každého, kdo by nesouhlasil se zákony Církve svaté. Avšak tyto praktiky jsou tak nekřesťanské, že je ji dovoleno pokračovat jenom příštích 600 let.

1297 n.l. – První burza na světě otevřena, ale nikdo nebyl tak prozíravý, aby kupoval akcie Xeroxu a IBM.

1433 n.l. – Portugalsko odstartovalo obchod s africkými otroky, což ukázalo, co dokáže malá ambiciózní zemička s troškou důvtipu a spoustou zlých úmyslu!

1456 n.l. – Anglicky soudce revidoval případ Johanky z Arku a zrušil rozsudek smrti. Bohužel pro obžalovanou, rozsudek byl vykonán již v roce 1431.

1492 n.l. – Kolumbus dokázal jak moc se ztratil, když přistál na Bahamách, pojmenoval je San Salvador a místní obyvatelé nazval Indiány.

1497 n.l. – Amerigo Vespucci se stal osmým nebo devátým objevitelem skutečnosti, že se jedná o Nový Svět, avšak prvním, kterého napadlo nazvat ho po sobě ... Spojené Státy Vespuccijské!

1508 n.l. – Michellangelo konečně souhlasil s tím, že vymaluje strop v Sixtinské kapli, ale stále odmítal potom umývat zaflákaná okna.

1522 n.l. – Vědci, kteří dobře věděli, že svět je placatý, učinili závěr, že Magellan uskutečnil cestu kolem něj tak, že se plazil po jeho spodní straně.

1568 n.l. – Smutný nad pošpiněním svého dobrého jména, vyvraždil Ivan Hrozný dalších 100 000 rolníků, aby ho přestali nazývat Ivanem Hrozným.

1618 n.l. – Příští generace byly odsouzený k záhubě, když Angličané popravili Sira Walter Raleigha, ale jeho tabákové rostlinky nechali na pokoji.

1642 n.l. – Devět studentů obdrželo úplně první tituly bakaláře umění na americkém kontinentě a okamžitě zjistili, že nejsou žádná volná místa pro chlapce s pokrokovým uměleckým vzděláním.

1649 n.l. – Založen Strakonický pivovar, čímž byl položen základ nahrazení pověsti Čechů jako nejzavilejších ateistů pověstí nejzavilejších pijáků alkoholu.

1670 n.l. – Puritáni byli natolik zabrání do upalování falešných čarodějnic, že ani neoslavili kulaté výročí získání své náboženské svobody.

1755 n.l. – Samuel Johnson vydal první anglicky slovník, čímž aspoň malým dětem poskytl knížku, ve které mohly najít všechna sprostá slova.

1758 n.l. – New Jersey je vybráno, jako místo pro první americkou Indiánskou rezervaci. To mělo Indiánům ukázat jak nuzný život je od této chvíle v podobných zařízeních čeká.

1763 n.l. – Francouzsko-Indiánská válka skončila. Jak Francouzi, tak Indiáni prohráli.

1770 n.l. – Zastřeleni tři lidí během Bostonského masakru zažehlo plamen revoluce. O 200 let později by zastřelení tři lidí v Bostonu bylo považováno za průměr pro sobotní noc.

1773 n.l. – Kolonisté v bostonském přístavu naházeli do moře náklad čaje. Britové tento čin nazvali barbarstvím, protože nikdo k tomu nepřidal mléko.

1776 n.l. – Napoleon se rozhodl udržovat neutrální postoj k Americké revoluci. Primárně proto, že mu bylo teprve sedm let.

1779 n.l. – John Paul Jones Britům oznámil "Teprve teď začínám bojovat!", načež se začal cítit poněkud trapné po zjištění, že jeho loď se potápí.

1793 n.l. – Nejslavnější větou, kterou Marie Antoinetta řekla bylo: "Dejte jim nažrat olova!". Bylo to taky poslední diplomatické prohlášení, které kdy pronesla. A taky poslední věc kterou vůbec pronesla.

1799 n.l. – Překlad nápisů na rosettském kamení konečně učencům prozradil, že egyptské hieroglyfy neříkají nic důležitého: "Drahý Ramsesi, jak se máš? Já se mám dobře.", čímž bylo prokázáno, že egypťané vynalezli SMS zprávy.

1805 n.l. – Robert Fulton vynalezl torpédo.

1807 n.l. – Robert Fulton vynalezl parník, takže měl konečně něco, co mohl vyhodit do povětří torpédem.

1815 n.l. – Jsou stanovena pravidla Poštovní služby. Stalo se tak poté co Andrew Jackson zvítězil v bitvě o New Orleans měsíc po skončení války 1812-1814, o čemž ho měl spravit dopis, který však dostal až po bitvě.

1850 n.l. – Henry Clay prohlásil: "Dávám přednost tomu mít pravdu, než se stát prezidentem", což vyvolalo bouří smíchu, neb to prohlásil člověk, který na prezidenta neúspěšně kandidoval pětkrát.

1859 n.l. – Charles Darwin napsal "O původu druhů". Má to zhruba stejnou zápletku jako "Planeta opic", ale rozhodně to nevydělalo tolik peněz.

1865 n.l. – Unionističtí vojáci čelili nejtěžšímu úkolů celé války: Udržet generála Granta natolik střízlivého, aby přijal Leeovu kapitulaci.

1894 n.l. – Thomas Edison promítl první pohyblivé obrázky. Všem se to líbilo, s výjimkou filmových kritiků.

1903 n.l. – Otevření Transsibiřské magistrály umožnilo cestujícím z Moskvy dosáhnout Vladivostoku za 8 dní, což je mnohem rychleji, než se tam většina z nich kdy chtěla dostat.

1910 n.l. – Založení Mladých Amerických Skautů se stalo špatnou zprávou pro staré dámy, které by raději přecházely ulice samy.

1911 n.l. – Roland Amundsen dosáhl Jižního Pólu a uvedl, že jeho podezření se potvrdilo: Jižní pól vypadá kurevsky stejně jako ten Severní!

1912 n.l. – Lidé s rezervacemi na zpáteční cestu Titaniku dostali své peníze zpět.

1917 n.l. – Palubní kanonýr na Auroře spáchal sebevraždu svou oblíbenou zbraní. Kdyby tehdy Rusově věděli, co je bude čekat v následujících 80 letech, udělali by totéž.

1920 n.l. – Osmnáctý dodatek Ústavy USA postavil pití alkoholu mimo zákon, takže s tím každý přestal. Tedy s výjimkou těch 40ti miliónů, kteří nepřestali.

1924 n.l. – Hitler byl propuštěn z vězení o čtyři roky dříve na čestné slovo, že se úplně změnil a že s ním už nebudou žádné potíže. I soudní psychologové došli vyjímečně jednomyslně k závěru, že tento člověk již nepředstavuje pro své okolí žádnou hrozbu.

1928 n.l. – Herbert Hoover slíbil "kuře v každém hrnci a auto v každé garáží", ale opomněl dodat, že brzo bude většina američanů bez hrnců a bez garáží.

1930 n.l. – Objevení Pluta. Ne toho čokla, blbečku, ale planety. Pes byl vytvořen až v roce 1938.

1933 n.l. – Německé hospodyňky zjistily, proč se ten bláznivý tapetář s knírkem už nikdy nevrátil, aby dodělal svou práci.

1933 n.l. – Hitler založil Třetí říši a vyhlásil, že bude trvat tisíc let. S vývojem události se ukázalo, že se sekl jen o 988 let.

1938 n.l.- Velká Británie a Německo podepsaly mírovou smlouvu, čímž odvrátili i to nejmenší nebezpečí vzniku Druhé světové války.

1944 n.l. – Hitlerův slib, že když vyhrají válku, dostane každý Němec Volkswagena se ukázal být slabším stimulem, než Vůdce očekával.

1945 n.l. – Navigátor bombardéru Enola Gay při cestě na záchod zakopl a omylem zatáhl za spoušť pumovnice. Druhý den se v novinách dočetl, že v Japonsku je o město méně.

1961 n.l. – Rusové přišli na to, že posílat lidi do vyhnanství na Sibiř už není výhodné, protože se vyhnaní mohou sami vrátit. Z oběžné dráhy se jim to musí napřed dovolit.

1968 n.l. – Eto vaše dělo, prohlásil kdosi v Moskvě a vzápětí Čechům zblízka ukázal, jak vypadá to jeho dělo. A taky tanky, obrněné vozy, kulomety ...

1969 n.l. – Potomci britských zločinců a rebelů vyháněných do Nového světa začali mít pro své nepohodlné nedostatek volných světadílů a tak to zkusili na nejbližší planetě.

1972 n.l. – Američané objevili, že malý vzrůst Vietnamců je prý způsobený nedostatkem vitamínů řady B a proto jim naordinovali léčbu vitaminem B-52.

1975 n.l. – Kůra byla úspěšná. Pacienti natolik zesílili, že léčitelé mohli opustit džungli a vrátit se domů.

1976 n.l. – Letadla MiG 27 už nemohla vydržet neustálé opilství mechaniků a začala se ztrácet. Jedno zmizelo i s pilotem až do Japonska.

1985 n.l. – Michail Gorbačov vyhlásil perestrojku, která slavila takový úspěch, že někteří přestrojení jsou doteď k nerozeznání od těch nepřevlečených.

1988 n.l. – My jsme jeden národ, volali Němci v obou státech, když zjistili, že v Berlíně je málo cihel a přitom jim tam uprostřed města překáží desítky tun betonu a panelů.

1996 n.l. – Zatracení Pluta. Ne toho psa, troubo, ale planety. Prý je to jen zbloudilý kus kosmického odpadu a není hoden názvu planeta – přitom, co to dalo práce při jeho objevování!

1999 n.l. – Náboženští fanatici prorokující konec světa v Apokalypse dostali výtečný argument v podobě počítačové chyby Y2K. Klidní zůstali jen programátoři, kteří mají hrůzu z roku 2019 a Křováci, kteří nemají počítače a nečtou noviny.

2000 n.l. – Zánik civilizace nenastal. I kdyby, tak by o tom stejně nikdo nevěděl, protože všichni byli od Silvestra namol. Naftoví šejkové si vymysleli něco lepšího, když se dohodli na omezení těžby a hlavně tu dohodu taky dokázali dodržet.

:_______________________________________________:
V jedné firmě zaměstnali 5 kanibalů.
Při oficiálním přivítání jim šéf povídá:
"Můžete tu pracovat, vydělat si pěkné peníze a můžete se stravovat v naší kantýně, ale naše zaměstnance necháte na pokoji!"
Kanibalové souhlasili a slíbili, že nebudou nikoho obtěžovat.
Po čtyřech týdnech přišel za nimi šéf a povídá:
"Pracujete velmi dobře, ale chybí nám jedna uklízečka, nevíte co s ní je?"
Všichni kanibalové odpověděli shodně NE a přísahali, že s tou věcí nemají nic společného.
Když šéf odešel, zeptal se vrchní kanibal:
"Kdo z vás sežral tu uklízečku?"
Zezadu se nesměle ozve:
"Já jsem to byl!"
A vrchní kanibal odpoví:
"Ty jseš idiot.
My jsme už sežrali vedoucího oddělení, oblastního ředitele odbytu, hlavního manažera kontrolingu, a nikdo nic nepoznal a ty, debile, sežereš zrovna uklízečku!!!"

stojí pán pekel a bill gates v pekle nad propastí a ďábel povídá....když jsi bille povídal že tvůj DOS má lidi pobavit pochopil jsem...když jsi říkal mé Windows má lidi postrašit těšil jsem se....když jsi říkal mám XP světe třes se uvidíš ...mě nadchlo...ale tvé mumlání astala VISTA baby ...děsí i měěěěě...

Povídají si dva informatici:
"Seznámil jsem se s nádhernou blondýnou...
šli jsme ke mně,popili,pak jsem ji svlékl
a nahou posadil na stůl vedle notebooku..."
"Nekecej,ty máš notebook?!Co má za procesor...?"

Pan Novák se celý život dobře choval, nepil nekouřil, jedl střídmě,
nikomu neublížil, druhým pomáhal. Po smrti přišel do nebe. Těšil
se, že si po celoživotním odříkání konečně trochu užije.
První den dostal k obědu jogurt a dva rohlíky. Mlčel, neboť byl
zvyklý si odříkat.
Druhý den k obědu opět jogurt a dva rohlíky. Znovu mlčel. Ale
nedalo mu to a nahlédl přes nebeskou klenbu dolů do pekla. Tam všude plno lidí
a obrovská žranice.
Třetí den zase jogurt a dva rohlíky. Tak se zeptal Pána Boha, jak
je toto možné. Proč to tak je?
Pán odpověděl: Pochop to, pro dva nemá cenu vařit

Africký student se vrací po studiích z Československa. Na letišti
se ho novináři ptají, jak se mu u nás líbilo. Odpovídá lámanou
češtinou:

Těžkoslovensko je lihovědemagogický stát se šokalistickým zřízením,
šizený Komickou stranou a výstředním výborem v čele s genitálním
nájemníkem Mustafem Rusákem. Nejvíc se mi líbilo to pětileté
hospodářské flámování. Letos se očekává v Těžkoslovensku zvýšení
cestovního ruchu. Je zde totiž sedm divů světa.
1) Každý má práci, není nezaměstnanost.
2) Přesto, že má každý práci, nikdo nic nedělá.
3) Přesto, že nikdo nic nedělá, plán se plní.
4) Přesto, že se plán plní, nikde nic není.
5) Přesto, že nikde nic není, dá se všechno sehnat.
6) Přesto, že se dá všechno sehnat, všude se krade.
7) Přesto, že se všude krade, nikde nic nechybí.
Proto se mi v Těžkoslovensku velice líbilo a přeji dobré procitnutí
po posledním pětiletém hospodářském flámování.

:________________________________________________:
Když máte syny, můžete se dozvědět spoustu zajímavých věcí, jako například:

Vodní dvoulůžko obsahuje tolik kapaliny, že stačí na zatopení 60 m2 bytu do
hloubky 10cm.

Když postříkáte chuchvalce prachu lakem na vlasy a přejíždíte přes ně na
kolečkových bruslích, můžou se vznítit.

Hlas tříletého chlapečka je pronikavější než hlasy dvouset dospělých v
narvané restauraci.

Když pověsíte psí vodítko na větrák stropní ventilace, motor neutáhne
dvacetikilového kluka v Batmaním převleku a Supermaním plášti. Nicméně,
když na vodítko přivážete plechovku s barvou, dokáže ji rozstříkat po všech
čtyřech zdech pokoje, který má 6x6 metrů.

Není dobrý nápad házet baseballové míčky nahoru, když je zapnutý větrák.
Pokud používáte větrák jako protihráče, musíte hodit míč nahoru
několikrát, než se trefí. Větrák umí odpálit míček docela daleko.

Okenní sklo (ani to dvojité) nezastaví baseballový míček, odpálený
stropním větrákem.

Když uslyšíte spláchnutí záchodu a slova "a sakra", už je pozdě.

Brzdová kapalina smíchaná se Savem vytváří kouř. Hodně kouře.

6letý chlapec dokáže rozdělat oheň pomocí pazourku, přestože 36 letý muž
tvrdí, že to jde jen ve filmu.

Některé kostičky z Lega dokážou projít zažívacím traktem 4letého
chlapce.

Modelína a mikrovlnka nepatří dohromady.

Vteřinové lepidlo drží a nepustí.

Ať do bazénu nasypete želatiny doktora Oetkera kolik chcete, stejně se
vám nepodaří chodit po hladině.

Bazénové filtry nemají rády želatinu doktora Oetkera.

Video neumí vysunout toastové chleby, i když to reklama v televizi
ukazuje.

Z pytlů do koše nejsou dobré padáky.

Skleněnky v benzínové nádrži dělají při řízení slušný randál.

Před zapnutím trouby ji vždy zkontrolujte uvnitř.

Plastové hračky nemají rády troubu. Nechtějte vědět, jak to smrdí.
Hasičský sbor přijede do 5 minut.

Odstřeďovací program v pračce nezpůsobí žížalám závratě. Zato způsobí
závratě kočkám.

Kočka, která má závratě, dokáže vyzvracet dvakrát tolik, co sama váží.

80% žen tento mail rozešle většině svých známých, ať už mají děti nebo ne.

80% mužů po přečtení tohoto mailu půjde zkusit smíchat brzdovou kapalinu
se Savem.

meisterochmi:
nemělo by to být v obrázcích a videích (obrázky a videa)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 15.1.2009 22:35:28
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:lol: pěkný, jen některý ty data jsou trochu mimo (pokud to teda nebyl úmysl, kterej sem nepochopil :) )
Obrázek

Příspěvek 15.1.2009 22:46:46
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

:rflmao:
Nejlepší je ta léčba Vietnamců.
A ten kalendář :rflmao: :rflmao: :rflmao:

Příspěvek 15.1.2009 23:02:44
dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Snad nejsem duplicitní :)

21 mužský pravidel, které by měly ženy znát :)

1. Jestli si myslíš, že jsi tlustá, asi budeš - neptej se nás.
2. Nauč se ovládat záchodové prkénko - jestliže je nahoře, dej ho dolů.
3. Nestříhej si vlasy, nikdy.
4. Jsou chvíle, kdy na tebe nemyslíme. Nauč se s tím žít.
5. Neděle = sport.
6. Cokoliv máš na sobě je hezké, opravdu.
7. Máš příliš mnoho bot.
8. Pláč je vydírání.
9. Žádej to, co chceš - mluvení okolo nepomáhá.
10. Označ výročí na kalendáři.
11. Močení ve stoje je těžší než Váš způsob, máme právo občas minout.
12. Ano a ne jsou naprosto postačující odpovědi.
13. Bolest hlavy trvající 17 měsíců je problém - navštiv doktora.
14. Nepředstírej - radši budeme zklamáni než podvedeni.
15. Cokoliv řečeného před 6 měsíci je nepřípustný argument.
16. Jestliže cokoliv řečeného může mít dva významy a jeden z nich vás může rozesmutnit či naštvat, pak to bylo myšleno tím druhým způsobem.
17. Když se nebudeme dívat na jiné ženy, jak můžeme ocenit Vaši krásu?
18. Řekněte nám buď že chcete, abychom něco udělali, nebo řekněte, jak chcete, aby to bylo uděláno - ne obojí najednou.
19. Kryštof Kolumbus nepotřeboval směrovky, ani my je nepotřebujeme.
20. Máš dost oblečení.
21. Nic neřekne "miluji tě" lépe než sex.

Příspěvek 15.1.2009 23:12:44
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

:rflmao:
tady jsou mé oblíbené dvojsmysly
Toto je spoiler!!!:
Jak se jmenuje japonec, který vymyslel minisukni?
Fučiminani.

Jak o vás váš počítač přemýšlí?
0

Nejhorší jméno na světě?
Blanka Protrhlá

Stojí dva na mostě a hledí na hvězdy. On se zeptá: "Lásko, vidíš malý vůz ?" Ona odpoví: "Ne, ale cítím velké oje !"

Je květen, (máj - lásky čas). Dva milenci jsou spolu v parku, okolo kvete spoustu šeříku, a on chce býti romantikem, i zeptá se: "Slečno, máte ráda bez?"
-"Ano, ale musíte si dát pozor!"

Slečna stojí v tramvaji, která najednou prudce zabrzdí a ona spadne do klína sedícímu mladíkovi.
Slečna se okamžitě omlouvá: "Promiňte, já nevěděla, že už staví."

Diskuze k nekvalitnímu videu:

Re: Vyholenou či chlupatou ??
- Na tom videu je pí*u vidět.

PředchozíDalší

Zpět na Vtipy a zábava