Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
. škoda že už mam školu za sebou
Takhle hází kladivem Čech ,Slovák a Rom . Hází Čech ten hodí 50m ostatní se ho ptají kde sebral takovou silu??? Nu pracuji na poli tak potřebuji hodně síly na oraní… hází Slovák ten hodí 60m….kde si sebral takovou sílu??? Nu pracuji jako dřevorubec a tam potřebuji hodně síly na kacení stromů.. hází Rom ten hodí 90m…. hned se ho ptají kde vzal tolik síly?? Doma mi říkali jakmile dostaneš do ruky nářadí tak ho hoď co nejdál.
"Čau Fero, co děláš?"
"Ale, nic."
"A jak ti to jde?"
"Nic moc, velká konkurence."
Mladá matka kojí ve vlaku dítě, to nechce pít. Matka ho nabádá :
Když nebudeš pít, nabídnu prso tady tomu pánovi!"
Scéna se několikrát opakuje až pán nakonec vypění : "Ať se ten
mrňous konečně rozhodne, přejel jsem už pět stanic!"
Předmět: hodina angličtiny
Ve škole mají deváťáci hodinu angličtiny s mladou učitelkou, krásnou holkou se vším všudy. Do probíhající hodiny vstoupí inspektor. Nikde není volné místo, jenom v poslední lavici vedle Pepíka. Tak učitelka usadi inspektora tam, napise na tabuli anglicky větu a chce, aby jí to přelozili. V tom ji spadne křida, ona se pro ni ohne a minisukne odhalí kalhotky. Nikdo se nehlasí, jenom Pepa vzadu ma ruku nahoře. 'No, je tady inspektor, musim Pepu vyvolat, kdyz se nikdo jiný nehlasí, říká si učitelka. 'Tak, Pepo, co znamena česky veta napsaná na tabuli?' Pepa se postaví a řika: 'Ja bych ji šukal, ja bych ji taaaaak šukal!!!!!!! Učitelka zrudne, trapas před inspektorem, a odpovi: 'Cože? Jak se opovazuješ ...??????? Píšu ti pětku!' Pepa si sedne, loktem dloubne do inspektora a říka: 'Když neumíš anglicky, tak příště neraď, debile!'
Kopou dvě cikánky brambory a jedna vykope ohromně velký brambor a říká: "Hele, takovýho má můj Dežo."
A ta druhá na to: "Takhle velkýho nebo takhle špinavýho?
(za oba
)
| Toto je spoiler!!!: |
| Běhá si tak zajíc po lese, běhá, když najednou vidí jezevce, jak hulí marihuanu. Zajíc povídá: "Jezevče, jezevče, co to děláš, takový krásný den a ty si takhle ničíš zdraví! Pojď si radši se mnou zaběhat!" Jezevec uzná, že má zajíc pravdu a tak si s ním jde zaběhat. Běhají, běhají, když najednou potkají vlka, úplně opilého, ale chlastá dál. Zajíc povídá: "Vlku, vlku, co to děláš, takový krásný den a ty si takhle ničíš zdraví! Pojď si radši se mnou zaběhat!" Vlk uzná, že má zajíc pravdu a tak si s nimi jde zaběhat. Běhají, běhají, když najednou potkají lišku, jak šňupe kokain. Zajíc povídá: "Liško, liško, co to děláš, takový krásný den a ty si takhle ničíš zdraví! Pojď si radši se mnou zaběhat!" Liška uzná, že má zajíc pravdu a tak si s nimi jde zaběhat. Běhají, běhají, když potkají medvěda, jak čichá toluen. A všichni povídají: "Medvěde, medvěde, co to děláš, takový krásný den a ty si takhle ničíš zdraví! Pojď si radši s námi zaběhat!" Medvěd otevře jedno oko a povídá: "Nikam nejdu, seru na vás! Pokaždý, když si dá zajíc extázi, tak všichni běháme po lese jako kokoti!!" |
tak to mě totálně rozsekalo a ten poslední je totál
| Stojí takhle na Eiffelovce Francouz, Američan, Čech a cigán. Najednou amík začne z ochozu vyhazovat štosy bankovek a říká "my v Americe toho máme spoustu. Po něm přijde Francouz a začne z ochozu vylívat litry a litry šampanského vína a říká "My ve Francii toho taky máme spoustu. Cigán se podívá na Čecha a povídá mu "doufám, že tě nenapadají žádné pičoviny?" |
| Přijde Pepíček ze školy a povídá tatínkovi že dostal pětku z matiky. "Jak to?" ptá se podrážděně otec. "Nejdříve se mě učitelka zeptala, kolik je 3 x 2. A já jí povídám že 6," říká Pepíček. "No to je správně," na to tatík. "A pak se mě zeptala, kolik je 2 x 3," povídá Pepíček. "Jakej je v tom kurva rozdíl?" rozčilí se tatík. "Přesně to jsem řekl," na to Pepíček |

| Jde pepíček s maminkou k doktorovi.Doktor si zavolá maminku do ordinace a prohlíží jí prsa. "Pepíčku hádej co teť dělám???" Pepíček hned odpoví "hledá te prsní nador". Doktor si řekne že to byla náhoda, že to ví a začne mamince prohledávat přirození a říká "Pepíčku hadej co teť dělám??" Pepíček opět pohotově odpoví "hledá te bulku". Doktor je už naštvanej, že pepíček všechno ví a začne divoce souložit s maminkou a říká "a co dělám teť pepíčku???" A Pepíček říká "pěknou kravinu, my jsme sem šli kvuli vyšetření na AIDS". |
(opět a zas
)| Toto je spoiler!!!: |
| Letecký den, piloti předváději, co umí a jako vždycky je vylosovany jeden civilista, který si může vyzkoušet, jaké to je proletět se s akrobatickým pilotem. Takže onen štastlivec nastoupí do stíhačky a je patřičně arogantní, tak si pilot řekne, že mu teda ukáže... Start... a hned první figura, letoun se vrátí do normální polohy a pilot se ptá chlápka: "Tak co - jak je?" Chlápek s ledovim klidem: "Jsem čekal", tak pilot mírně nasraný udělá mnohem složitější cvik a opět se ptá: " a co teď, jak se cítíte?" "To jsem taky čekal", zní pilotovi ve sluchátkách. Pilot, vytočeny úplně na maximum, obrátí letadlo vzhůru nohama a tak podletí most. Po návratu do normální polohy se zase ptá a chlápek přizná: "no tak todle jsem fakt nečekal". Pilot je spokojenej a ukončí let. Když vystupují ze stíhačky, říká pilot tomu chlápkovi: "teda řeknu Vám, takovýho tvrďase civilistu jsem ješte nepotkal". Chlápek se zamyslí a řiká: "no po pravdě, při tom prvním cviku jsem se pochcal - což jsem čekal, pri druhém, jsem se posral- a to jsem taky čekal, ale při tom třetím, když mi to všecko nateklo do helmy - tak to jsem nečekal." |
taky drsný..to s tou rentou mě tady uzemnilo