Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |

| Toto je spoiler!!!: |
| Potká Jane Tarzana.Tarzan je krásný muž s vypracovaným tělem a Jane se moc líbí. Mlsně si ho prohlížela a nenápadně navázala řeč. Trochu si s ním popovídala,jak jde život,jak ho poslouchají opice a tak. Pak se ho opatrně zeptala na sex. "Sex? Co je to?" Jane mu decentně vysvětlí o co jde a Tarzan pochopil."Aha.Jasně.Na to já používám díru ve stromu." "Ale Tarzane,to je úplně špatně!To ti musím ukázat,jak se to dělá a uvidíš, že to bude lepší, než ten tvůj strom." Sundala si šaty a lehla si na zem. Tarzan si sundal kus zvířecí kůže, kterou měl omotanou kolem beder.Přistoupil blíž a pak vší silou nakopnul Jane do rozkroku. Jane šíleně zařvala a zhroutila se bolestí."Co to děláš ty pitomče?" "Kontroluju,jestli nemáš včely." |
)
| Jde takhle paní do kostela, když před kostelem zakopne. "Kurva blbej kámen." to slyší kněz, který v tu chvíli vyšel ven a źa jejími zády řekne. "Ale paní co ten slovník?" Na to babka se na něj otočí "Do píči já jsem se tě lekla." ve starověku mají ukamenovat ženu za cizoložství, když se zjeví ježíš a pronese "nechť hodí kámen ten kdo je bez viny" po jeho slovech všicni pustí kameny na zem a čekají, když v tom se davem prorve babka v modrém, sebere kámen a hodího. Nato ježíš pronese. "Ty vole babko, ty mě už taky pěkně sereš". |
| Stanese nehoda vylezou dva buzici a jdou k ridici.Rikaji ridici ze zavolaji policiji ridic rika to ne ja nemam ridicak buzik rika druhymu jezis marja volej policiji.Ridic se ozve ne nevolejte ja jsem pil buzik rika jezis volej policiji sup sup.Ridic rika tak me vylizte prdel buzik rika a pockej pan zacina vyjednavat...! |
lidi tohle mi nedělejte
fakt úžasné vtipy

| Šestnáctileté děvče se vrátí domů a smutně oznámí rodičům, že je těhotná. Otec rozzuřeně nabije pistoli a chce vědět, co je to za bastarda, že ho zabije. Dcera na to, že je to slušný muž a postaví se k tomu zodpovědně. Vtom zastaví před domem luxusní auto a vystoupí distingovaný mladý muž. Pozdraví rodinu, posadí se před rodiče, podívá se jim do očí a říká: Měl jsem poměr s vaší dcerou, ale bohužel moje rodina mi nedovolí si ji vzít. "Protože jsem vážený člověk, chci nést následky za vzniklou situaci. Nechci nechat ani jí, ani dítě v nouzi a proto navrhuji následující: Narodí-li se chlapec, pošlu na jeho účet milion Euro a bude spravovat 5 poboček prodeje vozidel Alfa Romeo. Jestliže se narodí děvče, dostane na účet milion Euro a převezme 5 salonů krásy. Kdyby ale nešťastnou náhodou dítě potratila....." Otec ho přeruší, položí mu ruku na ramena říká: "Tak jí ošukáš znova, žádný problém... |