Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Star Wars: The Clone Wars

Star Wars: The Clone Wars

Příspěvek 06.12.2008 19:35:25
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Mno, na clone wars se mi sice líbí, že se zabývají i "obyčejnými" klony, ale souboje na světelné meče mají prostě své kouzlo. Akorát teda nwm, to že banda superbattle droidů málem vystřílí republikový křižník, to mi prostě nějak nesedí... Ale jinak dobrý, moc dobrý, jako vždy... :lol:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 06.12.2008 20:12:59
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

uz budou titule na dnesni dil?
" IMMORTALITY "

Příspěvek 07.12.2008 09:25:44
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

:bravo: :bravo: Nemam co dodat. 9 episoda "Cloak of Darkness" nemela chybu, spolecne s episodami "Malevolence" nejlepsi s celeho serialu.

Toto je spoiler!!!:
Navic hodnotim pozitivne to, ze konecne Separatiste dosahli na vitezstvi i kdyz nemusi mit dlouheho trvani.

Uz se nemuzu dockat dalsiho dilu.
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 07.12.2008 09:40:41
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

no a uz jsi to videl s titlema?
" IMMORTALITY "

Příspěvek 07.12.2008 10:24:33
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jestli potrebujes titulky, tak je naleznes zde:
http://titulky.com/index.php?Fulltext=star%20wars&ZaznamuStrana=50&ActualRecord=150
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 09.12.2008 22:43:26
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Taky to sleduju, poslední díl se skutečně povedl.

Ten kapitán Arguyes nebo jak se jmenoval, byl dobrá ukázka namyšleného blbce :smile: Znát Ventress jen z doslechu, nebo se s ní jednou letmo vidět, nedovolím si ani jednou otevřít kušnu, a ještě bych jí poníženě gratuloval za čistě její excelentní plán :D
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 13.12.2008 15:19:50
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

První padlý jedi v seriálu, už jsem myslel, že se to nestane...
Obrázek

Příspěvek 13.12.2008 16:16:41
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

RomanArts: A to je jen zacatek ...doufam :) Ne, ze bych nebyl fandou republiky, ale Klonove valky byly vyrovnany konflikt, takze ocekavam, ze se misky vah budou v serialu prelevat se strany na stranu (trochu utopie ... :) )

Jinak dnesni dil super. Kdyz prochazeli tou Griveusovou zakladnou, tak me az mrazilo. Duel mezi Mistrem Fistem a General Grievusem super, trochu kratky. V duelu se mi libilo, jak Fisto ziskal vyhodu, kdyz se tam rozprostrela mlha. Nejsem si jisty proc, ale myslim, ze to melo neco spolecneho s tim, ze Fisto je Nautolan.
Jinak i dalsi dve episody slibuji skvelou podivanou. Uvidime.
Sherlock Holmes

Příspěvek 13.12.2008 16:42:26
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

jeste jsme nevidel dnesni dil ale tesim az budou title skocim na to :-)

tuz dneska je nedele vecer a titulky jeste nejsou no kalim to snad budou zitra

EDIT: Nepiš dva příspěvky pod sebe a jen pro tvou informaci titulky jsou už od soboty večer... RomanArts
" IMMORTALITY "

Příspěvek 04.1.2009 15:26:31
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak co řikáte na nejnovější díl ? Mistra ze Sithu zajme banda pirátů, to mi připadá trochu přehnané, hlavně to, že ho odzbrojili, aniž o tom věděl. Nečekal bych, že se Sith dá takhle snadno překvapit. A zdá se že další díl bude mírně komický... :lol:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 06.1.2009 13:21:04
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Nový díl nebyl špatný, jen se mi nelíbily ty lodě pirátů, nejdříve UFO z nějakých 60. let a pak jsem myslel, že sleduji Star Trek. Naopak to odzbrojení se mi líbilo, $ukazuje to, že ani sithové nejsou všemocní a když nedávají pozor dá se jim od čehokoliv ulehčit. Mimo to na to ti piráti mohli mít nějaké zařízení, pojistka proti jediům nebo tak něco, myslím něco jako tollanské zařízení na odzbrojení. Pokud se nepletu, tak tuhle epizodu režíroval stejný člověk jako tu s Jar-Jarem. Mám teď tak trochu chaos v nadcházejících epizodách, neměla už se dávno vysílat série kolem Rylothu? Nebo to přesunuli až nakonec? Co jsem koukal vypadá to na perfektní epizody.

EDIT: Tak jsem našel nejspíš konečné pořadí a seznam epizod a o co líp, druhá řada se podle toho bude vysílat hned za první viz.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Star_Wars:_The_Clone_Wars_episodes#Season_1:_2008
Obrázek

Příspěvek 07.1.2009 11:05:28
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak sobotni dil se mi libil, ale musim se priznat, ze me ocekavani se upinaji az k dalsimu dilu. Trailer vypada skvele. Jak uz tady bylo receno, vim, ze Sithove nejsou vsemocni, ale opravdu by mne zajimal zpusob, jakym byl Count Dooku odzbrojen, aniz by si toho vsimnul. Libilo se mi, ze konecne duo Kenobi a Skywalker meli spolecnou misi.
RomanArts: Nejsem si jist, zda te chapu. Na tvem odkaze jsem nasel jenom 11 dilu. Odkud vis, ze druha serie bude navazovat ihned na prvni? Trochu jsem hledal a jedine co jsem nasel je tento seznam episod:
11 Dooku Captured
12 The Gungan General
13 Jedi Crash
14 Episode 14 (pokracovani " Jedi Crash")
Takze to minimalne vypada na to, ze zminovana serie kolem Rylothu se opravdu presouva.
Naposledy upravil Fancipal dne 22.1.2009 19:00:13, celkově upraveno 1
Sherlock Holmes

Příspěvek 07.1.2009 11:25:34
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Podle logů wikipedie někdo včera umazal všechny dosud neodvysílané epizody... Beztak mi nebylo úplně jasné, odkud autor ty informace vzal, vypadá to, že názvy epizod druhé sezóny byl fanon.
Nicméně ještě včera jsem se tam díval a opravdu tam byla druhá sezóna bezprostředně navazující na první.
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 07.1.2009 11:49:06
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tomu pořadí co ta ještě včera bylo bych docela věřil, alespoň tedy u první řady.
Obrázek

Příspěvek 17.1.2009 19:23:48
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Star_Wars:_The_Clone_Wars_episodes
Sherlock Holmes

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály