Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Technologie Aurora a její hlavní zbraně

Aurora a její hlavní zbraně

Detailní rozbory nejrůznějších technologií s jakými jsme se kdy setkali.

Fill Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

jak se mažou blby přispěvky, rad bych smazal od tohohle Ralen, tohle tema jsem zakladal ja tak zmizni a založ si svoje, tvoje přispěvky ani nečtu: nema to cenu už se tady k tomu vyjadřili 3 lidi a ty jsi to VUBEC nepochopil, kdybych byl admin tak už máš ban :D no lol

Mark Jackob píše:
paulie35 píše:
tak som si pozrel dnes znovu 4x11 a sledoval som priamo tie zbrane replikatorskych auror,no a zistil som,ze to urcite neboli drony,pretoze ked si vsimnete letiet dron,tak vidite ze sa v zadu hybe ta chobotnicova cast,ale v hentej casti to boli len energeticke strely podobne wraithskym,pretoze nemali tu zadnu cast dronu,takze to neboli drony

Tak konečně kdo je se mnou sympatizuje.
Já to řikám furt to drony nebyli, ale vy nééé nééé nééé (ne dělám si srandu)

Parada takže jsme dospěli k tomu k čemu jsem zakladal tohle tema, aurora má pravděpodobně i jine zbraně, SUPER
Naposledy upravil Fill dne 05.1.2009 23:15:23, celkově upraveno 1
2 Armáda hlásí, že naše severní pevnosti se drží. Ať jejich ocelové zuby drtí nepřítele, TUDY PŘECE WEHRMACHT NEPROJDE!

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

:offtopic: nedaj se smazat, ale můžes si napsat o promazání spamu, ale to je zbytečný :offtopic:
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

No dobře... ale myslím si, že to replici nepřidělali, ale ty Aurory to měli a lidé na to buď nepřišli nebo prostě už měli ověřený Drony a těm věřili, tak je použili...
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Skot Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

nebo prostě Replici stříleli drony, ale ti ze serialu ty drony špatně udělali :bounce:
Owensův Zákon:
Jste-li dobří, hodí vám na krk veškerou práci. Jste-li opradu dobří, dokážete se jí zbavit.

Butnerův zákon:
Kdo se směje naposled, má dlouhé vedení.

paulie35 Airman
Airman

Odpovědět s citací

mozno replikatori nemaju tovaren na drony a tak pouzili energeticke zbrane ako hlavne zbrane,

Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Fill: jedinej kdo nic nepochopil jsi ty
Obrázek

JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jo jasně... replici postaví celé město, Atlantis, plno Auror atd. atd. maj všechny znalosti a vědomosti, které měli Antikové než se povznesli a neumí postavit Dron... nenech mě smát se ti :lol:

Fill, Ralen: nechte toho nesmyslnýho hádání o kravinách... stejně nic nevyřešíte, je to sci-fi, tam je možný všechno, akór u SG :wink:

Fill Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Je to lamer něřeš ho jenom to tu spamuje ja ho ani nečtu, beztak mu je tak 12 :lol: , jo s těma dronama je to fakt blbost aby je neuměli postavit

Necituj příspěvek nad sebou. :rules:
2 Armáda hlásí, že naše severní pevnosti se drží. Ať jejich ocelové zuby drtí nepřítele, TUDY PŘECE WEHRMACHT NEPROJDE!

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

:scratchanym:
a kde ty vědomosti získaly? určitě to velmi dobře kopírovaly, ale i mistr tesař se někdy utne...takže já soudím že to Drony nebyly, tedy ne tak jak je známe, (pak je snad použily v tom díle kdy zničili repliky, ale i tak...) jinak dron může letět rovně je to rychlejší... a už to párkrát bylo.

add oheň či co...

lidi přestaňte, jinak souhlasím s Ralen, a i kdybych si měl udělat názor podle toho co tu napíšete, tak se stejně postávím za něj, tvoje příspěvky na mě občas působily dojmem, jako bys sis myslel že ty jsi všechno a a víš všechno a ostatní s prominutím jen ho*no a ani to ne.
Navíc tvoje příspěvky mi později přišli urážející, což je další důvod proč bych se postavil za Ralen (kromě toho že si myslím že má pravdu že...)

a věř že kdybych byl admin já (což i naštěstí nejsem) tak by hodně témat bylo chudších a tohle by patřilo mezi ně, ano já a věřím že i moderátoři a admini tolerují rozvinutou diskuzi (já se i zapojím...) ale to co tu předvádíte vy dva je už podle mě už dost na další samostatné téma o osmdesáti stránkách a vůbec bych se nedivil, pokud by se zvrtlo ve flame, zvlášť s tím tvým postojem, se kterým se upřímně divím že nejsi odkázán na tekutou stravu, protože jak už jsem tu psal tak to jak tady "diskutuješ" je o zuby. takhle mluvit s kým koliv z očí do očí, tak nevím jak by to skončilo...
jo a ty vůbec nemáš co odkud kohokoliv vykazovat a zakazovat mu vstup, jestli chceš, tak si zažádej o promazání, což nepochybuji že uděláš, protože já si už o tobě obrázek udělal...
a pokud tady chceš někoho označovat za spamera, tak se nedřív koukni do zrcadla, protože ty k němu máš o mnoho blíže a pokud je tu někomu 12, tak tobě, a to maximálně...

(no trošku jsem se rozepsal, ale už nemám v úmyslu se tady k tomu vyjádřit...)
omlouvám se za :offtopic: :oops: )
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Vahisht Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já se prostě držím názoru, že si Replíci svoje Aurory vylepšil ia přidali jim energetické zbraně.

Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Fill píše:
Je to lamer něřeš ho jenom to tu spamuje ja ho ani nečtu, beztak mu je tak 12 :lol: , jo s těma dronama je to fakt blbost aby je neuměli postavit

Spamuju? Tys začal a pořád provokuješ, tak mě z ničeho neobviňuj. Já na ty tvý primitivní žblepty reaguju jenom proto, že nenechám jen tak urážet.

Dragon: To je už dávno flame a myslim že pro Filla byl už od úplnýho začátku
Obrázek

Odpovědět s citací

Prosím! Vyřešte si to přes SZ a netahejte to do diskuze! Nic proti vám, ale zbytečně to tu oba hrotíte.

JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tak děti nehádejte se... :wink:

Vahisht: mohli, ale taky tam mohli být od základů... jak tu někdo podotknul, když Antici ničili repliky, tak to vypadalo taky jako ty energetický zbraně... a nevím, proč by vylepšovali Auroru k horšímu? S těma dronama by určitě měli větší šanci než s těma zbraněma... viz Aurora Cestovatelů :wink:

Myslím, že kdyby to fakt vylepšili, tak mohli rovnou postavit uplně novou loď :wink:

Odpovědět s citací

Replikátoři nejsou samostatná civilizace, ale stroje. Nedokážou se učit a vynalézat, ale jenom kopírovat.

JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tak ted ses sáms potopil voe... tak jak to mohli vylepšit, když jen kopírují? :lol:

PředchozíDalší

Zpět na Technologie