Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x19 - Vegas

5x19 - Vegas

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 04.1.2009 22:36:41
meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

TO Foo Fighter:tak promin no aby ses nepoto...
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 04.1.2009 22:44:37
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ide o to, že si už asi 5. človek, ktorý sa tu na to pýta. Odpovedali tu na to raz, pýtajú sa tu na to ľudia stále.
Ale uznávam, že moja reakcia mohla byť prehnaná, tak sorry.

Příspěvek 04.1.2009 23:23:30
meisterochmi Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

TO Foo Fighter: ok omluva prijata a jeste jednou se omlouvam :roll:
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 05.1.2009 01:46:03
elf Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak jeden z nejlepších dílů 5.serie i když jsem byl ze začátku trochu mimo :D
Skvělá kamera a hudba. No a ani jsem si nějak nevšim že tam neni Ronon nebo Teyla, škoda že tam nebyl Ford by mě zajímalo co stalo s nim :)

Příspěvek 05.1.2009 09:30:47
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak tenhle díl se opravdu povedl! Jeden z nejlepších, možná i nejlepší z páté řady. Ze začátku jsem byl trochu mimo, ale pak jsem si jen užíval dobrý děj, super hudbu a zajímavou zápletku. Ten wraith byl dost dobrej. Ten jeho vzhled super. Jinak jsem taky čekal kdy se objeví Ronon. Počítal jsem sním jako s nějakým armádní drsňákem, ale taky mě napadla myšlenka že by to nebyl takovej rambo a třeba jen prodával u benzínky :) Změna je život ne?
Takže jednoduše 9,5/10

Příspěvek 05.1.2009 11:40:34
ronin Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

FOR WORMWEJDR:

-nebyl tam ronon a já se tesil koho bude představovat:)

no tak ronon tam hral kdyby ses dival, tak na zacatku bylo psane JASON MOMOA, takze tam hral :), hf,gl a cg
coming soon or later

Příspěvek 05.1.2009 12:29:41
pivnas Airman
Airman

Odpovědět s citací

Super díl opravdu krása nejdřív jsem to ale chtěl vypnout, ještě že jsem to neudělal, musím říct krása 9/10 (jsem fanda speciálních efektů tak proto ne 10/10). Co se týče hudby dá se najít vždy ke každé epizodě na imdb, k 5/19 je to tady:
http://www.imdb.com/title/tt1252208/soundtrack

:code: Odkazy do CODE! :rules: Quinix

Příspěvek 05.1.2009 14:41:00
Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

dobrý ale chtelo tu stranku zobrazit driv. A je jinak škoda že tam opravdu nebyli ostatní herci SGA v Vegas. Sem myslel ze by nekdo mohl delat u stolu ruletu :D
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Příspěvek 05.1.2009 19:50:20
Frodo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

pivnas píše:
Super díl opravdu krása nejdřív jsem to ale chtěl vypnout, ještě že jsem to neudělal, musím říct krása 9/10 (jsem fanda speciálních efektů tak proto ne 10/10). Co se týče hudby dá se najít vždy ke každé epizodě na imdb, k 5/19 je to tady:
http://www.imdb.com/title/tt1252208/soundtrack

:code: Odkazy do CODE! :rules: Quinix

Díky za odkaz. Moc jsi mi pomohl narozdíl od někoho kdo se vysmívá že je to na předchozích stránkách a přitom to není pravda.

Příspěvek 05.1.2009 20:03:47
WORMWEJDR Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

FOR RONIN
ronin píše:
FOR WORMWEJDR:

-nebyl tam ronon a já se tesil koho bude představovat:)

no tak ronon tam hral kdyby ses dival, tak na zacatku bylo psane JASON MOMOA, takze tam hral :), hf,gl a cg

tak to je naprosto uhozenej argument... :stupid:
sice byl Momoa napsanej v titulcích ale to neznamená že tam hrál :) a ty titulky jsou tam jenom kvuli zkrácený znělce...takze ty titulky jsou vlastně "součastí" znělky ... ani dřív když byla ještě regulérní znělka taky neumázávali jména herců i když tam nehrali...uznej že by to bylo zbytečný

a jestli najdes scenu ze se v tom dile opravdu ronon vyskytuje koupim ti svačinu :) :bounce:
Naposledy upravil WORMWEJDR dne 06.1.2009 20:02:05, celkově upraveno 1
Rodney:And what schould I do now?
Sheppard:RELOAD!!

Příspěvek 05.1.2009 20:43:26
bulantik Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Původně jsem si myslel, že to bude něco jako epizoda Real World myslím někde z 3 sérky(tuto jedinou epizodu jsem neviděl celou, protože mě totálně nebavila), ale byl jsem mile překvapen.
10/10 nejlepší epizoda SG hned po časové smyčce
-I když, se mince v letu točí, nakonec vždy dopadne správnou stranou.
SEIDON-13. 2. 2009

Příspěvek 05.1.2009 20:57:24
Myrddin Emrys Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: Planet Earth, the Blue Planet in The Solar System (somewhere in the Milky Way Galaxy)

Odpovědět s citací

A ja ti na tu svacu priplatim...
Tahle epizoda se mi libila, konecne neco tak netradicniho
pozitiva: Johny Cash, hudba, nebyla tam Teyla, Las Vegas, CSI styl, "Sheppard looser"
negativa: tady asi nic zasadniho nevymyslim
It has been said that something as small as
the flutter of a butterfly's wing can ultimately
cause a typhoon halfway around the world.
- Chaos Theory

Příspěvek 06.1.2009 23:28:51
Morpheus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Měl jsem v kýblu comp, takže jsem to zkoukl teprve teď, a moc se mi to líbilo. Opravdu originální pojetí, pěkný oslí můstek k 20. a báječná hudba.

Mimochodem ke smrti Sheparda, jak se tady psalo. Dostal to do plíce a nikoliv do srdce, to se nachází skoro pod hrudní kostí a rána byla na srdce moc vlevo, takže doba umírání byla uvěřitelná.

Docela by mne zajímalo jak ten Wraith získal propriety ke svému nalíčení do podoby člověka, aniž by svým originálním vzezřením nevzbudil při nakupování rozruch. Asi si to objednal na Amazonu nebo na eBay přes net. :lol:
*MORPHEUS*
Obrázek

Příspěvek 07.1.2009 17:56:29
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak tento díl se mě osobně nelíbil. Možná ta druhá půlka (ta první půlka byla šílená nuda), kdyby byla v nějakém jiném seriálu (ale i tak...:?), ale pokud bych chtěla něco takového, sleduju ten jiný seriál. A co je ještě méně požadované, to jsou pro mě paralelní reality. Nezajímají mě paralelní reality, chci sledovat zrovna "TU ONU", kterou nám prezentují. Jo, je pěkné, když z jiné reality přijde takovej nepříjemnej signál, ale mě by to stačilo tak na pět, max. deset minut, kde by se to nějak zmínilo. Prostě mi to nepřišlo zajímavé, vlastně ani samo o sobě. Díl před koncem a tohle...hmm :?.

Rodney - působil jinak, profesionálně. Tedy až na tu scénu s Radkem. Ta se k tomu nehodila. Jednak. A druhak, opět Radek fackovací panák, co nemá pravdu a slouží jen objevení Rodneyho :roll: .

A hudba...mno, tuhle hudbu k tomuto seriálu, takže hodnotím jako děs :?.

Co se mi líbilo (to něco málo):
- zajímavé strihy - približování kamery apod., to bych ráda i v normálních dílech
- zajímavé maskování wraitha (i když na tenhle styl nejsem, je to zajímavý nápad)
- musím ale uznat, docela povedený konec...jako hudba + umírající John (ne proto, že by umíral, ale pro "efekt"). To bylo vážně dobré.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 07.1.2009 18:20:35
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Mně se tam ta scéna, jak Rodney urážel Radka, taky nelíbila. Rodney tam byl přesně takový, jaký by měl už po těch letech být (kdyby ho nemršili psaním v každé epizodě jinak). Správný profesionál, ale jako by jim dělalo radost ho takhle psát a prostě to tam *museli* dát, aby to bylo "vtipné". Ne, nebylo to vtipné. Degradovalo to obě postavy. :(
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách