Tak tento díl se mě osobně nelíbil. Možná ta druhá půlka (ta první půlka byla šílená nuda), kdyby byla v nějakém jiném seriálu (ale i tak...

), ale pokud bych chtěla něco takového, sleduju ten jiný seriál. A co je ještě méně požadované, to jsou pro mě paralelní reality. Nezajímají mě paralelní reality, chci sledovat zrovna "TU ONU", kterou nám prezentují. Jo, je pěkné, když z jiné reality přijde takovej nepříjemnej signál, ale mě by to stačilo tak na pět, max. deset minut, kde by se to nějak zmínilo. Prostě mi to nepřišlo zajímavé, vlastně ani samo o sobě. Díl před koncem a tohle...hmm

.
Rodney - působil jinak, profesionálně. Tedy až na tu scénu s Radkem. Ta se k tomu nehodila. Jednak. A druhak, opět Radek fackovací panák, co nemá pravdu a slouží jen objevení Rodneyho

.
A hudba...mno, tuhle hudbu k tomuto seriálu, takže hodnotím jako děs

.
Co se mi líbilo (to něco málo):
- zajímavé strihy - približování kamery apod., to bych ráda i v normálních dílech
- zajímavé maskování wraitha (i když na tenhle styl nejsem, je to zajímavý nápad)
- musím ale uznat, docela povedený konec...jako hudba + umírající John (ne proto, že by umíral, ale pro "efekt"). To bylo vážně dobré.