Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Policie rozprášila radikály, Rómové uspořádali veselici!

Policie rozprášila radikály, Rómové uspořádali veselici!

diskutujte o všem a o ničem

impaled_shadow Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Fascinuje mě hloupost a arogance vrcholových politiků. Tenhle pseudohumanistický postoj jednou zničí samotnou Evropu jako takovou. On totiž nefunguje dost dobře, je-li praktikován jednosměrně.

Proč se dnes od evropana čeká že každého muslima/černocha přijme ve své vlasti s otevřenou náručí? …

Bojím se že původní evropské kultury časem zaniknou pod tlakem těchto vlivů… později je pocítíme zvláště z Afriky, která si vyvrcholením rozvojového období teprve projde.

Dost dobře může následovat přelidnění, nepokoje, ekonomický kolaps, zdražování surovin a nakonec válka…

Ale to už bude politikům jedno. Budou mít nahrabáno a budou "za vodou", v současnosti jde jen o co nejvíce volebních lístků v urnách.

Na závěr citace z Deklarace nezávislosti USA:
(…)K ochraně těchto práv jsou mezi lidmi ustanoveny vlády, které svou oprávněnou moc odvozují ze souhlasu těch, kterým vládnou. Kdykoli nějaká forma vlády začne místo ochrany tato práva ničit, mají ji lidé právo změnit nebo zrušit a ustanovit novou vládu, položit její základy na takových zásadách a zorganizovat její moc takovým způsobem, jaký se jim bude zdát nejlepší pro dosažení jejich bezpečí a štěstí.

(…)pokud dlouhý řetěz zneužívání a útlaku, sledující trvale ten stejný cíl, jasně ukazuje na záměr snížit lidi až do naprostého despotismu, je jejich právem i jejich povinností takovou vládu svrhnout a zajistit pro svou budoucí bezpečnost nové strážce.

Kdyby to tak fungovalo všude.

Klenotka: Jazyk, kultura a hudba přece ničemu nevadí. Každý národ disponuje podobnými aspekty "národnosti", v podstatě, to je to co dělá národ národem, mimo jiné.

Úplně by stačilo změnit jejich způsob uvažování. Odstřihnout přídavky na více jak tři děti, vynutit placení daní a nemají-li práci po delší dobu, přidělit jim alespoň veřejně prospěšné práce. Nedostaví-li se do takto přidělené práce – trest. Odnětí svobody či pokuta/další zkrácení dávek.
Samozřejmě také vynutit dodržování zákonů – řešit rušení nočního klidu, shromažďování na náměstích/v parcích, obtěžování kolemjdoucích, žebrání a napadání, ať už slovní či fyzické(…).

To je ovšem utopická myšlenka, že ano. Do toho se žádný politik nepustí, znamenalo by to politickou sebevraždu. Je to jako začarovaný kruh.
Bůůů. Co poslouchám?
http://last.fm/user/angoisseus

Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já jen takovou malou poznámku. Dost často potkávám bílé bezdomovce co u nás před domem vybírají popelnice, feťák, který nám rozbil dveře do vchodu taky byl bílý, na druhou stranu vedle bydlí černý zedník a opravdu maká. Myslím , že se nedá dělat rovnítko mezi: Bílý=dobrý, černý=špatný. Alespoň ne vždy :roll: .
After hard working I like hard playing

impaled_shadow Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mrs. Sheppard: To je samozřejmost, ale tohle není předmětem diskuse. Jsi, obávám se, trochu mimo téma. Vzít to ad absurdum, můžeme s klidem na duši říct že všichni lidé v sobě mají "něco zlého".
Bůůů. Co poslouchám?
http://last.fm/user/angoisseus

Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dneska mě zase dostaly TN, ve kterých nám přijíždí televize od někaď z čačmanistánu označí nás za rasisty a cigoši jim ukážou vrchol svého "umění" bydlení a pak ještě vyženou české novináře. Teď budem po Evropě za ty nejhoší svině a nemakačenka mají zase pré a jsou za chudinky :cry:
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Vahisht Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Yeyind: Máš někde link na tu zprávu pls?

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

asi to budou mít v archívu

šlo o to, že britská pobočka Al-Jazeery sem poslala štáb, kterej si záměrně vybral ten nejvybydlenější statek s cikánskou famílií, aby ukázali, jací jsme na ně oškliví. Přijela tam Nova, že se tý britský reportérky zeptá na pár otázek, tam byla hodně arogantní až skoro agresivní, že tam nemaj co dělat atd. do toho tam naběhli cikáni a začali tam na reportérku z Novy něco hulákat. Zkrátka naprosto účelová reportáž. Zajímalo by mě, kdy udělaj reportář kolem šestý ráno, aby ukázali i ty, kteří jdou normálně do práce a na cikány makaj...asi nikdy.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dobré téma..

sakra...cigáni..

kdyz jsem byl malý (asi šest let), tak mě jednou v zimě při cestě ze školy trojice cigánů chytla a zasypala pod sníh...venku jsem měl jen hlavu a to jen trochu..bál jsem se, že se tam udusím, naštěstí mi pak někdo ze starších pomohl.

nemám rád cigány..chápete, ne?
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Odpovědět s citací

Tak ano, já je taky nemám rád, ale házet je všechny do jednoho pytle. My máme jako sousedy také cikány, všude v okolí 100 m bydlí jenom cikáni (najde se tu asi 5 vyjímek včetně nás), ale zrovna ti naši sousedé nejsou vůbec tak špatní a patří do kategorie "slušných cikánů"

Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Několik rodin této nepočetné kategorie znám taky. :wink:

Přesněji tři, z toho dvě na Slovensku :smile:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

kdyz ty k.rvy vyhrozujou , ze hromadne emigrujou, tak prosim at si jdou nikdo je tady nechce a jsem zvedav , ktera zeme je prijme s otevrenou naruci...

a nevim proc se jim rika romove , kdyz odjakziva uz od stredoveku se jm rika cikani.......
" IMMORTALITY "

Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Na slovensku o nich nemluv tam maj děsný ghéta (polorozpalí vesnice z prken a ukradenyho železa) někde v údolí kde jen okolo vede dálnice, protože svou šanci už propásli...

A k tomu je ještě EU dotuje ted jim tam stavej novy domky (normální baráky na který normální člověk nevydělá) a ještě maj zdarma satelity a za NIC
MOje zkušenosti ze SR

A k tomu ještě je mám ve vesnici nedaleko kde bydlím těch se všichni bojej protože kam jdou tam se neco ukradne nebo popere a policie nesmí nic pořádnýho dělat protože oni jsou ta "menšina"

Já osobně dělím lidi s jejich zbarvením na 2 skupiny:
1) ti co normálně choděj do práce a dělaj normální věci (menšina co znám, vlastně neznám)
2) ten zbytek co plení, nemaká a žije z dávek
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

kill them..
" IMMORTALITY "

Odpovědět s citací

Zase ale slovenští cikáni hodně kradou české věci.
Můj táta, jak pracuje v takové vyšší pozici, musel řešit takový problém, že jednomu z pracovníků té firmy ukradli při služební cestě dodávku plnou nebezpečného materiálu (repliky výbušnin a zbraní - ano, byli to sice repliky, ale vypadají dost opravdově a toho někdo může při loupení nějaké banky či jiné věci využít).

Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Oni si sami umí vládnout. Kdyby jim někdo dal kus země, a dal jí do správy těm jejich králům, rody by se mezi sebou vyzabíjely a pospojovaly svatbami během pár týdnů, a po roce byste viděli ten pořádek.
Co řekne hlavní cikánský velkorod, by platilo, a nedovolili by si nic proti jeho vůli.... :ok:

Nejsem rasista, jen chovám antipatie k Cikánům. :wink:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Otec jednou pracoval v jedny mezinarodni firmě na oddělení kde berou nový lidi. Jednou jim tam přišlo okolo 50 cikánů že chtěj práce. On je všechny vyhodil. V práci za to dostal sprda a musel je příjmout. Druhej den se polovina z nich hodila na nemocenskou (takze jim několik týdnů platili za nic) a ta druhá přišla a rozkradla co se dalo. Majitelé firmy (Taiwanci) pak řekli, že za to můžou češi, že tady kradou a dala jim po tomhle půlka normálních lidí výpověď protože tenhle asijskej přístup nevydržela (i můj otec)
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo