Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x19 - Vegas

5x19 - Vegas

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 23.12.2008 18:23:17
JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

JJ, metloš jak má byt :lol: a ta hudba taky skvělá... jen tu CSI z toho dělat nemuseli, já už jsem čekal, kdy se jim tam na pomoc objeví Grisom nebo tak někdo :lol:

Ale pobavil jsem se... epka naprosto o něčem jiném... to se mi na SGA líbí oproti SG-1, že ty epizody nejsou tak stejné... v SG-1 se liši akorat prostředím... ale to jsem OT
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Příspěvek 23.12.2008 21:53:21
Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mě se to líbilo hromada efektů..... WR za neim co to bylo ale vypadalo to jako EMÁK , a ten styl jak CSI a na Grisoma sem čekal taky :D (ješte jim chyběl HOUSE M.D. :D :D )

A neznáte někdo ty písničky FAKT paradni zvukovej doprovod to jim nemůžu vytknout, ale jen pochválit. :D
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Příspěvek 24.12.2008 00:15:27
c_obra Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

čauky, škoda, že si nesundal John ty brýle jak to dělá Horatio, taky si mi velice líbil make up Wraitha :D škoda mohlo to být na 2 díly, ale jak to většinou bývá tak pokaždé když je pokračování příště, moc často to nedopadá dobře..jinak díl bych hodnotila na11/10 :D , idkyž to není 100% dokončené

Příspěvek 24.12.2008 14:59:39
korabt Airman
Airman

Odpovědět s citací

Už je na internetu k mání :) Je to poměrně zajímavý díl ale přeci jenom prostředí SGA je o něčem jiném..nicméně episoda 20 je o mnoho zjaímavější,taktéž ke stažení.Doufám ž nebudete zklamaní.Přeju příjemnou zábavu :)

Příspěvek 24.12.2008 15:00:22
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Podle mě velice pěkná epizoda. Sice epizody odehrávající se na Zemi nemusím, ale toto bylo jiné. Někteří tady to sice přirovnávají k CSI, ale to mi vážně nepřišlo podobné. CSI je v tomto ohledu pro mě mnohem výš, čímž ale nechci snižovat díl, neboť tento seriál je úplně o něčem jiném.
Jinak podkladová hudba se mi líbila a oživila děj. To, že v alternativních realitách hlavní postavy umírají, ale v naší ne raději nechám být, nechci se vtom až tak šťourat
Celkově ta epizoda neurazila a konec s posláním signálu pravděpodobně bude navazovat na poslední díl (který jsem zatím neviděl). 7/10
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 24.12.2008 16:34:31
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Po prvních pár okamžicích sem dostala nevýslovnou chuť se tu válet smíchy po pokoji, pak mě to přešlo a docela mě tahle epka dostala, až sem teda koukala do jaké míry jde spojit CSI a SGA. Wraith převlečenej za člověka bože tak to sem se taky nasmálakdyž se líčil, dobrá epizoda a kupodivu se mi snad líbila víc než ta poslední. Ten závěr sem nečekala, ale tak zase jednou změna :D

Příspěvek 24.12.2008 18:59:56
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak díl to byl pěkný, spoilery jsem věděl, ale tohle celá epka v jiné realitě... prostě nádhera a tady se mi john strašně líbil...... a koncenkvence do jiných realit, aspon víme že i jiné reality mají své problémy a můžou nám to zavařit..
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 24.12.2008 19:25:13
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

koukam no ze ta hudba byla super bylo by fajn kdyby nekdo zjistil prosim nazev te pohodove countryovky co provazela tenhle dil
" IMMORTALITY "

Příspěvek 24.12.2008 20:21:52

Odpovědět s citací

Dost hustá epizoda, sga velmi příjemně překvapila. Ukázalo se, že odklon od klasického schématu(někam jdeme, něco uděláme a na poslední chvíli se zachráníme) byl v tomto případě výborný nápad.

btw- co se týká té countryovky, počítám, že to je Solitary Man v podání Johnnyho Cashe (youtube používat umíte, tak si jí tam najděte- je tam hodněkrát).

Příspěvek 24.12.2008 23:11:30
Mdeadalus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Skvelej dil 10/10
Toto je spoiler!!!:
skvela epizoda s alternativni reality,John jako troska a detektive, tak trochu CSI, a hlavne SKVELEJ hudebni doprovod(od Wraitha poslouchajiciho metal(asi) po skvelyho Johnyho Cashe konci kdyz Sheppard umira,...) proste parada :lol: :lol:
Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem

Příspěvek 25.12.2008 10:14:44
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

peckovej dil , ze zacatku jsem si myslel ze je tam john jenom nastrecenej a CSI mi to pripomelo taky . Pak EMO wraith co si videlalaval penize hazardem :lol: a ten metal u nej to byla taky parada , nemate to nekdo ?
btw. ten johny cash je taky dobra songa :)

Příspěvek 25.12.2008 11:03:07
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jestli jsem to správně pochopil, byla to realita, ze které přišel Rod v díle McKay & Mrs. Miller. Jenom si nevzpomínám, že by byl nějak překvapen přítomností Shepparda. A taky by nesouhlasilo "otevřeli jsme průchod do paralelní reality", když to bylo naopak. U nich se to otevřelo a začalo to trhat vesmír nebo něco v tom smyslu. Takže vyslali Roda ať se podívá, co se děje. :D

Teď k dílu samotnému: Velmi originální, velmi dobře zpracované, od SGA už bych nic takového nečekal. Opravdu výborný díl. A přesto, že se odehrával kompletně v alternativní realitě (něco jako In a Mirror, Darkly v ENT), nakonec se tu našlo pojítko s naší vlastní realitou, což považuju za velké plus, vzhledem k množícímu se počtu vyplňovaček, které byly pro děj více méně zbytečné.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 25.12.2008 17:59:29
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Nohajc :MNo částěčně je to nedomyšlené (tvá teorie), protože Rod v té epce mluví o tom, že jeho Shep je členem Menzi a nedá se s ním skoro mluvit, takže si nemyslím že by to byl ten samý Rodney :)

Příspěvek 25.12.2008 23:15:21
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tadyhle se důvěra v originalitu vyplatila - komplet alter díl, udělaný jak CSI. :)

Jednotlivé body netřeba psát, zkrátka něco, co se nevidí každý den (tedy díl jakéhokoli scifi seriálu) :)

9,5/10 :yeah:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 26.12.2008 00:53:49
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

janinka píše:
Nohajc :MNo částěčně je to nedomyšlené (tvá teorie), protože Rod v té epce mluví o tom, že jeho Shep je členem Menzi a nedá se s ním skoro mluvit, takže si nemyslím že by to byl ten samý Rodney :)

Ehm, v našej realite je Sheppard tiež v Mense. Myslím, že to spomenul ešte v 1. sérii.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách