Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x19 - Vegas

5x19 - Vegas

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 22.12.2008 17:12:20
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Jee tak nakoniec možno bude na čo pozerať... 0,5 percentaa!!! :D Hovorí sa pomaly, ale isto, nie? Akurát že takto to nebude ani nabudúci rok...

Avizované stiahnutie: 2týždne 6 dní
:scratchanym:

Příspěvek 22.12.2008 17:15:59
Dr. Daniel Jackson Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

To už si snad radši počkej a stahni si až tu full verzi z letecký pošty :)
- That would be virtually limitless power. What happened?
- A slight problem. It was the creation of exotic particles in the containment field.
- He destroyed a solar system.
- Meredith.
- It was uninhabited.
---------------------
Obrázek
Obrázek

Nové Stargate SG-1 & Atlantis video
http://cz.youtube.com/watch?v=JE6JvkmkD3k

-----------------------
Blahoslavená budiž Sam.

Příspěvek 22.12.2008 17:34:29
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Full verziu? :scratch: Táto ma efekty aj zvuk. Ešte niečo by ste chceli? 8)
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

Příspěvek 22.12.2008 18:17:39
Dr. Daniel Jackson Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Větší kvalitu a titulky :D
- That would be virtually limitless power. What happened?
- A slight problem. It was the creation of exotic particles in the containment field.
- He destroyed a solar system.
- Meredith.
- It was uninhabited.
---------------------
Obrázek
Obrázek

Nové Stargate SG-1 & Atlantis video
http://cz.youtube.com/watch?v=JE6JvkmkD3k

-----------------------
Blahoslavená budiž Sam.

Příspěvek 22.12.2008 18:28:03
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak jsem příjemně překvapená.
Toto je spoiler!!!:
Epizoda odehrávající se celá v alternativní realitě je velmi zajímavý nápad. Sice jsme to už viděli např. v Enterprise, ale pořád je to dost originální a ne často viděné. Spoilery k posledním dvěma epizodám jsem vynechala, takže jsem spíš čekala, že půjde o nějaké koma nebo tak, a ono to bylo skutečné. Detektiv Sheppard byl opravdu ztracená existence a bylo mi ho moc líto. Hlavně, jak na konci zachránil Zemi a umřel za zvuků "Solitary man". Tedy jejich Zemi. Překvapilo mě, že to takhle plynule hodili dějově k další epizodě.
Nedostatek ostatních postav vůbec nevadil, bylo to vyváženo opravdu hodně zajímavým střihem a písničkovým podkladem. Jen tu scénu McKay/Zelenka si mohli odpustit. Tenhle McKay mi vůbec nepřipadal jako náš McKay a tohle se mi k němu nehodilo. Není to vtipné a originální už ani v klasické SGA, natož v téhle. Ale nutno podotknout, že to všem pánům v oblecích moc slušelo. :D Potěšila přítomnost doktorky a dokonce náznak vztahu mezi ní a McKayem. Pobavila mě Sheppardova věta: "Nelíbí se mi, že nahradili mého známého patologa jinou doktorkou, která vypadá, že není ani dost stará na to, aby měla vystudovanou medicínu." :D Přesně tohle fanoušci vytýkají nejčastěji :D
Jen jsem trochu nepochopila, jestli to byl přímo "Rod" z McKay and Mrs. Miller, protože tam byl podle Roda v jeho realitě Sheppard taky členem expedice. Že by se jim nakonec nepovedlo ho poslat na správné místo a skončil jinde? :scratch: Tohle mi nějak uteklo. Místy tomu bylo špatně rozumět, takže se na to rozhodně podívám znovu. A snubní prsten na prstu McKaye - to mělo značit, že tady je ženatý, nebo si David zapomněl svůj prsten sundat? Protože jestli na to prostě zapomněli, tak to byla docela velká chyba.
A musím přiznat, že jsem se místy trochu nudila, protože to bylo takové "bloudění zkrachovalého detektiva", a v půlce jsem to dokonce i vypnula a vrátila se k tomu až po pár minutách. Ale body jim jde přičíst za netradiční pojetí a celkem odvážný nápad (na SG).

Na závěr série docela pěkné pokoukání :)

Teď přemýšlím, jestli si přivodit předčasnou depresi a pustit si i poslední epizodu. :smile:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 22.12.2008 18:39:12
vafle Airman
Airman

Odpovědět s citací

Epizodu která se celá odherává v alternativní realitě známe třeba ze Star-Trek Enterprise 4. řada, je to super napad.

Příspěvek 22.12.2008 18:44:00
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak na to,
Toto je spoiler!!!:
že Rod mal svojho Shepparda v tíme som nejako zabudla. :( Tak to asi nebol on, hoci moja prvá myšlienka bola pozitívna. No čo už :(
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

Příspěvek 22.12.2008 19:06:24
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Týýý jo, parádní epizoda :bravo: Potlesk.
Toto je spoiler!!!:
Na tuhle epizodu jsem se dívala skepticky, když jsem zjistila, že to má být AU, ale hodně mě překvapila.
Udělat to ve stylu CSI byl vynikající nápad. Kamera a hlavně ten hudební doprovod byli paradní a skvěle podtrhovali atmosferu.
Dost mě zaujal ten Wraith převelčenej za člověka, takový EMO :lol: a viděli jsme wraitha jak vypadá pod kabátem :P
jak poznamenala Klenotka pánům to v tech oblecích vážně slušelo. Hlavně mě překvapil Radek, konečně pořádně učesanej (to bude tou alternativní realitou :smile: )

Chtěla bych toho napsat k epizodě víc, ale jaksi se mi nedostává slov :oops:
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 22.12.2008 20:30:27
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Obdobně jako 5x15, ani tohle nebylo tím, čím se to ze spoilerů zdálo. Natolik příjemné překvapení jako u Remnants se sice nekonalo, ale stejně z toho vylezla velice dobrá epka.

Toto je spoiler!!!:
Na CSI koukám opravdu jen velmi zřídka, ale i tak jsem jasně poznal ten úplně jiný styl hned na začátku. Ty světelné filtry kamery, ty úhly záběrů, ta hudba... rozhodně příjemná změna.
Ostatně, když k Sheppardovi poprvé naklusal Woolsey, měl jsem pocit, že ten chlápek, co byl s ním, hraje v CSI... Miami? No, rozhodně mu byl podobnej... :)
Přes tu stylovou změnu byla první půlka epizoda taková nudná a těžko k překousání... Ale to souvisí s tím, že já prostě všechny tři CSI nemusím, není to moje krevní skupina, takovej Law & Order se mi zamlouvá víc.
:) Když se Rodney jal úkolu vykecat detektivu Sheppardovi všechna tajemství Země, konečně jsem si začal trochu epizodu užívat. Poslouchat všechny ty cool zážitky a vzpomínat, jak byly v seriálu, to bylo něco pro mě. Ačkoliv teda Sheppard na můj vkus všechno spolkl moc snadno a bez zájmu.
Na konci mě asi nejvíc dostala scénka s Sheppardem a jeho taštičkou plnou peněz na sedadlo. :rflmao: Stačil jeho pohled na tu kabelu a všechno bylo rázem jasný...
Přestřelka na konci celkem dobrá, povedená z hlediska akčnosti, ale zdálo se mi, že ten Wraith má v té své pušce nějak moc velkej zásobník. Zato Sheppard vystřílel svoje dva hnedle. A "Solitary Man" záběry na konci, to bylo opravdové rozloučení... :D

Není to kousek, který bych si pustil znovu jen tak. Ale rozhodně povedený a důležitý...
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 23.12.2008 13:53:11
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dr. Daniel Jackson píše:
To už si snad radši počkej a stahni si až tu full verzi z letecký pošty :)

No jo :( Tak to vyzerá, som na 1,7 percenta a už asi hodinu sa to nehýbe :D :(
Horšie je, že Enemy at the gate je už skoro dosťahované. Dobre. Som naštvaná :x

Příspěvek 23.12.2008 14:22:04
chrastenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Naprosto parádní epizoda :shock: Nestačil jsem zírat.Tahle epizoda byla mnohem akčnější,zajímavější a bylo tam víc efektů než v té pitomé a nudné slátanině 5x20.Nestačil jsem zírat,mnohem lepší epizoda než ta podprůměrná 5x20.Tenhle díl beru jako důstojné zakončení stargate.Na 5x20 se nedalo dívat :puker: Super epizoda. :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Příspěvek 23.12.2008 15:04:41
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Slovenské titulky od Namuras:
http://www.sgtt.scifi-guide.net/sk_sub/sga_s5/stargate_atlantis_519_preair_sk.zip

Příspěvek 23.12.2008 15:18:15
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Namuras si tradične pohla :) Poklona jej :yeah:

Příspěvek 23.12.2008 15:30:05
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Opravdu skvělý díl. Doufala jsem a mé přání bylo vyslyšeno. Pokud jde o epizodu:

Toto je spoiler!!!:
Moc se mil líbila kamera. Chvílemi jsem si myslela, že se dívám na CSI. John jako ztroskotanec a gambler byl také zajímaví. Ovšem, nejvíc mě pobavil Wreith, který se maskoval za člověka. O pokrové scéně ani nemluvě. Taška peněz na zadním sedadle Johnova auta, byla taky skvělá.

Woolsey byl pořád stejný a to se týkalo i Rodneyho. Když Rodney vyprávěl o tom, co se událo v alternativním vesmíru, byla jsem nadšená. A reakce Johna na zjištění, že ve vesmíru nejsme sami mohla být sice lepší, ale budiž :)

Konečná přestřelka byla taky fajn, ale říkala jsem si že to nemůže myslet John vážně s dvěma zásobníkama. Zvláště, když ten první vyplýtval úplně na nic.
Ovšem jeho smrt a vcelku jednání v posledních minutách, mi připomnělo Johna z našeho vesmíru. Je vidět, že některé věci se nemění (například Johnny Cash na zdi Johnovo kanceláře)

Vážně tenhle díl dopad výborně
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 23.12.2008 16:29:13
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dobrý diel a dobrá hudba. Celkom pekne načrtli o čom bude 5x20. Aj keď tu trochu vyžrali koniec 1. série SG-1 (to tu už ale písal niekto predo mnou).

Btw ten Wraith nevyzeral ako emo, ale ako nejaký metalista, gothic metal napríklad

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách