nemyslím si že měla hlavní zbraně.... podle mě antici tu síť satelitů postavili až když většina auror padla za obět hivkám.... není to křižník ale výzkumná loď.....
Daniel: ,,Jacku myslíš že bys mohl dělat něco jiného než tu trousit nemístné sarkastické poznámky,,
Jack: ,,Fajn chceš sarkasmus: jsem rád že jsem tě poznal,,
Tak ale drony sú dosť silné, 1 dron dokáže zničiť Hatak (alebo 2 drony to boli?). Každopádne Hatak má štít, takže je na tom lepšie než hive, takže by stačil 1 dron na 1 hive
malej problem...hatak spoleha na stity...samotnej hatak toho moc nevydrzi...ale hivka spoleha na sve "pancerovani" ( vsak vite jak to myslim )...takze 1dron by te hivce ani nezlomil nehet...
hive ship je těžce pancéřovaná a pokud vím tak dron nedokázal zničit ani křižník.... on má asi omezenej dolet nemůže proletět lodí padesátkrát... a má velký nároky na energii... tím pádem než se dostane k většímu zdroji tak je v případě hivky přinucen k výbuchu.... a nebo stačí použít systém více mylých zdrojů a jseš s dronama nahranej.... a navíc drony jsou dost pomalý... automatickej plazmovej kanon by je dokázal ničit.....
Daniel: ,,Jacku myslíš že bys mohl dělat něco jiného než tu trousit nemístné sarkastické poznámky,,
Jack: ,,Fajn chceš sarkasmus: jsem rád že jsem tě poznal,,
na hivku bys potreboval cele slavy dronu a do te doby by aurora byla dole vemte si ze malej dron v ni udela diru a nez tlustej antik v kresle vypusti dlasi tak at dira zaroste...ta lod ma podle me obrovsky regeneracni schopnosti proto nepotrebovali vyvyijet STITY
Drony jsou ve vetsim mnozstvi skvela zbran, prirovnam to k jednomu prikladu co me ted napada - mame meloun ( jakoze hiveship ) a mame ho znicit .... muzeme pouzit jehnu ( jednoho drona ) a moc toho asi neudelame, neprojde moc do hloubky takze neudela nic moc paseky. Ale kdyz vezmeme vetsi skupinu dronu, ktere budou reprezentovat kladivo. Je meloun jaksi na sracku.
Drony jsou strasne univerzalni, jdou pouzit proti malym cilum i proti hivkam a pokud je ovlada dobry clovek jsou schopny i v malem mnozstvim vyradit lod ( bitva s asuranama - sheppard zrusil lod s 3dronama )
Drony nejsou pomale, jsou rychlejsi nez dart. Ale ono o rychlost nejde - aurora je podle myho nazoru delana na defenzivni styl boje - vystreli po hivce tisic dronu ktere po ni leti, hivka zatim vypusti darty takze se polovina dronu zameri na darty ktere rozsekaji raz dva a zbytek dronu udela v hivce poradny bordel. Hivky strileji porad konstantni silou, coz je nevyhoda. Aurora okamzite jak prileti tak v prvnich par sekundach muze poskytnou vsechnu palebnou silu co ma. A na vice cilu, nez se hivky otoci a zacnou palit tak sou drony uz v pulce cesty a kdyz uz zacnou palit aurora ma skvely stity. Droni doleti, udelaji z hivek sracky a aurora jen jumpne do HP a leti si doplnit zasoby dronu.
Ale musí mít ještě něco protože kdyby ji došly drony tak je nahraná.A navíc štíty nejsaou tak dobrý jako třeba asgardský.Já bych tipoval že má nějaké plasmové nebo iontové kanony jako založní zbraň
Zelenka: What did you touch?
Scientist: Nothing.
Zelenka: Ježiši, já s těma hercema nemůžu dělat.
Many: to s těmi štíty jsi vzal kde? Já jenom jestli se neřídíš tím jak zničili tu naší Auroru (Orion) kde jasně Zelenka říká že obětovaly štíty aby mohli vypustil alespoň nějaké drony
Aurora má hodně silné štíty... podivej se třeba na Atlantis, Aurora by měla mít podobné (proč dělat loď slabší, když jí můžeš mít silnější). Krom toho, Asgardi se učili od Antiků, a i ti mají celkem dobré štíty.
JJ souhlasim. Auroroy musi mít další zbraně, v bitvě o asuras repuikátoři nestříleli jen dronama, ale i jinejma zbraněma, pokud by vyhradně používali jen drony, tak ty naše dvě "lodičky" a těch sedm Hive rostřílí jako nic. Vždyť měli víc než TŘICET Auror!!!
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?! O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!