Tohle napsal Carl Binder? Tak tos mě, chlape, tentokrát zklamal. Zrovna ty...

.
Jako plus bych označila fakt, že něco propojili s SG-1. To zařízení bylo pojítkem obou seriálů, což se mi líbí. Co je horší, že se vykašlali na to, jak to zařízení fungovalo. Že by mohlo být jiné? Mno, tak pominuli to, že by to bylo akorát tak z důvodu, aby se měli tvůrci na co vymluvit "ale nemusí být vše stejné, tohle funguje jinak a basta", tak už nepominu to, že z postav dělali blbce, co si o zařízaení pamatují jen to, co scénáristi zrovna potřebují. "Jo, určitě Keller někde pobíhá, i když z našich zkušeností vyplývá jiný závěr, ale nad tím se nebudeme pozastavovat ani trápit."
K vzhledu superkočky se nebudu moc vyjadřovat. Asi bych na to hleděla jinak, kdyby tam byl chlap, i když tohle mi přijde stejně jako extrém. Na ten způsob života taková tvářička...ale to je fuk.
Dobrá hláška "All right, Chewie" - SW má zjevně John rád

.
Ten konec se zastřelením byl dobrý. Jako, že se tak skutečně stalo (tedy já si to rozhodně myslím).
Poukázala bych na to, že se plno z nás bálo o Radka. Přeci jen něco nejistého. Taky jsem se jednu chvíli docela bála. A to jsem ještě četla před skouknutím řádku dvě o něčem s Radkem, tak tím spíš (i když kdyby se tak stalo, nejspíš by už někdo otevřeně plánoval cestu do Kanady

).
Když se Rodney dověděl o Radkovi, byla vidět jistá starost, což mě potěšilo. Totálně to ale pokazil ten konec. Ne, už ne, prostě ne. Doteď jsem to snášela s tím, že "je špatně napsaný/cítím to horší, než to cítí jiní/nějakou jinou omluvu". Ale tímto pohár přetekl. Jistě, nadávala jsem na to dost v minulosti, teď už to ale dostalo přímý dopad na oblíbenost postavy. Jako prostě o level víc, než když jsem nadávala předtím. Už žádné "teď se Rodney choval zase jako blbec, ale snad to bude lepší, je to přeci jen Rodney". Prostě celkově si Rodney u mně pohoršil. Což je dost smutné, třetí díl před koncem. Ale ty jeho debilní kecy už mě fakticky šíleně se*ou! A pardon, tohle nejde říct nevulgárně. Být Radkem, tak se na jeho "přátelství" vykašlu.
Radek a cz hláška na konci....paráda

. Krásně se tam hodila, nebyly to vulgarismy jen tak pro nic za nic, bylo to něco, co bych řekla taky (mno, já bych byla sprotší).