Tak tahle epizoda byla takový průměr. Vzhledem k tomu, že jsem byla z velké části nedotčená spoilery, tak mě ten začátek se Zelenkou hodně překvapil a zatrnulo ve mně, jestli nám ho nezlikvidujou. Sice to není doktor medicíny, ale je to doktor, a ti mají v Atlantis krátkou životnost. První reakce Rodneyho byla pěkná, bylo vidět, že má starost, ale ta konečná byla divná. Čekala jsem něco "Tak co, Radku? Jak ti je? Doufám, že budeš brzo na nohou." a ne takové trapné utahování si z něj. Se Radkovi nedivím, že řekl, co řekl, což mě totálně dostalo

To si fakt Rodney zasloužil.
K tomu zařízení. Sice bylo krásné, že si vzpomněli, že to zařízení už jednou viděli v SGC, ale tohle se chovalo úplně jinak. Když ho použili Daniel a Vala, tak vědomí těch dvou vidláků nepřešlo do jejich těl, ta zůstala v bezvědomí, takže by mělo zůstat i tělo té blondýny v bezvědomí a vědomí Kellerové by mělo být potlačeno v jejím vlastním těle. Nehledě na to, že kdyby tělo té ženské popravili, tak by umřely obě, podle toho, co se dělo v SG-1. Když zabíjeli Valu v těle té vidlačky, tak na Zemi umírala i Vala, což by tady znamenalo, že kdyby popravili Kellerovou v těle té mimozemšťanky, tak by umřelo i tělo Kellerové. No prostě to zas nedomysleli.
No, víc toho nemá smysl komentovat, protože tam už nic zajímavého nebylo. Jen ten Carsonův klon je asi nějak geneticky vylepšený, aby se objevoval vždycky, když je ho potřeba
Mimochodem G.o.da si nevšímejte, to už nemá ani cenu komentovat. Jeho reakcemi se vždycky akorát tak bavím