Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x18 - Identity

5x18 - Identity

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 12.12.2008 21:29:12
StargateKid Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Zelenka nezarve..to proste nejde.. :)
Obrázek

Příspěvek 12.12.2008 21:34:19
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To máš teda pravdu. Už viem prečo nemám rada scenáristov. Oni sú vždy tí zlí, ktorí urobia niečo zlé a ostatným sa to nepáči :D:D A toto by bol vrchol :palka: :D

Příspěvek 12.12.2008 21:38:20
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No kdyby zabili Zelenku myslím, že by se zvedla obrovská vlna odporu a né jen v Čechách.
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 12.12.2008 21:40:50
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Aj všade inde... aj na Slovensku :D To by sa len čudovali! :D Zelenka je už kultová postavička, myslím, že by to nebolo len v krajinách ktoré rozumejú češtine :)

Příspěvek 12.12.2008 21:42:55
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No právě. I Amíkům se líbí. Dovedu si představit ty akce, který by začali. " SAVE.ZELENKA.COM" :D
Obrázek

Příspěvek 12.12.2008 22:13:31
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:mrgreen: :mrgreen:
Tak to by som im zložila jednu veľkú poklonu a mala by som ich ešte viac rada než teraz :D Samozrejme že by som sa k tomu projektu pripojila.... A spolu by sme išli do ulíc. Manifestácia, no ne? :D :stavka:

Příspěvek 12.12.2008 22:18:05
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Samozřejmě :D a měli by jsme plakáty " Vraťte nám našeho Zelenku" :stavka: :D A určitě by se přidala většina lidí odtud
Obrázek

Příspěvek 13.12.2008 10:27:00
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Po tom, čo som videla trailer a mrkla na pár spoilerov, som sa vážne bála. No nedopadlo to až tak zle.
Keďže sme v spoileroch a diel už bol odvysielaný, snáď to nemusím hádzať do spoileru. V prípade ma opravte.
Nápad bol už použitý, síce s obmenami (predtým sa druhé vedomie neprenieslo do Daniela a Valy, tí boli mimo. Keď Valu upálili, jej telo umrelo. A tu si robili starosti, že by im tá "Neeva" (netuším,ako sa píše) pobehovala v Kellerovej tele :roll:.
Na druhú stranu sa mi páčila Rodneyho reakcia, keď sa dopočul o Radkovi, Bolo vidno, že si robí starosti (popravde, nechali v napätí aj mňa). Hoci na konci to dokonale zhatil, ale to môžem pripísať k jeho štýlu. Čo už. Zelenkove poznámky boli k veci a dokonca :lol: Tiež bol zlatý na začiatku, keď sa mu nevidela Jennifer :smile: . Jednoducho, páčili sa mi tu maličkosti. Dej... no už je to von. Ten nezmeníme.
Zatiaľ pocity sú vcelku kladné, pre mňa jeden z tých lepších dielov.
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

Příspěvek 13.12.2008 12:17:58
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Zajímavý díl. Nebyl ani nijak spatný, ale ani nijak dobrý, proste taková zlatá strední cesta, oddychová epizoda pred velkým "Enemy at the Gate" a Vegas, od kterého stále nevím, co mám cekat. No uvidíme.

Tenhle díl byla recyklace SG-1, ale potesilo mne, ze pouzili opet ten jiz známý antický prístroj a nevymýsleli nic nového. Zmínky o SG-1 a Janusove laboratori byly taky príjemné. Priznám se, ze tohle byl po dlouhý dobe díl, kdy jsem mel strach o nejakou postavu (Zelenka). Jediná vec, která me na tom trochu stvala bylo, ze se cím dál tím víc vyskytuje prvek strelení utocícího wraitha/vidláka do zad. Tentokrát to bylo dokonce nekolikrát.

No a
Mozná ze bych mel bodnout jeho, by to bylo nejlepsí, kdybych ho takle...uz toho mám dost!

:rflmao: :rflmao: :rflmao:

Príjemný vyplnovací díl s trochou napetí.
7,5/10
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 13.12.2008 13:42:26
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Epizoda je pro mě zajímavým překvapením, jako již tradičně jsem ji sledoval on-line, bohužel jsem krátce po polovině usnul... Začátek celkem rychlý divák bez spoilerů opravdu neví co se děje. Napadení Radka jsem tak brzo nečekal, celý začátek byl nějaký moc rychlý. Po znělce a úmorně dlouhé reklamě na Kay sponzora pořadu se naskytl perfektní záběr na město s prolétajícím jumperem - úžasný! Ta převtělená slečna hraje opravdu dobře, to překvapení a neorientovanost, konečně bylo v seriálu také něco zobrazeno komplet, třeba to, jak se ptá na cestu a ne že se hned objevila v hangáru, i když je tu to používání transportéru, ale to už bych i odpustil. Rodney si myslím něco měl poznat dřív, než v tom jumperu když na něj vytáhla zbraň. Ronon dostal v první polovině až neobvykle prostoru, objevil se hned ve dvou scénách, za to Teylu asi opět někdo unesl. Líbila se mi také návaznost na SG-1 a předchozí epizody SGA, přeci jen už jsem si na to celkem odvykl. Zbytek epizody doplním až to zkouknu do konce.
Obrázek

Příspěvek 13.12.2008 13:47:58
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Celkem dobrý díl. Už od začátku mi bylo jasné, že za tím bude Altearanské komunikační zařízení. Akorát si myslím, že to mohli trochu dotáhnout. Nechce se mi věřit, že už scénáristi zapomněli na to, jak to bylo v úvodním trojdílu 9. série SG-1. Ano narážím na to, že potom, co Neeva zařízení aktivovala, její tělo mělo zůstat v kómatu až do chvíle, kdy by se kámen na druhé straně zapojil do případného druhého přístroje.
Jinak Zelenka potěšil. To, že přežil a ještě nakonci promluvil po dlouhé době česky, je rozhodně velké plus.
Jenom je škoda, že nám díl nepřinesl nic nového. Když už navazují na díly SG-1, nemají je pouze okopírovat, ale trochu rozvinout... Ale tak už to poslední dobou bývá. (Už ani nedoufám, že se objeví zmínka o informacích, které leží v počítačích na Atlantis od 5x05 Ghost in the Machine.)
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 13.12.2008 13:57:16
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tahle epizoda byla naprostá tragédie a totální nuda, kterou okořenili zjevně nudící se herci
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 13.12.2008 15:02:28
Zato-One Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nevíte někdo, kde jsou anglické titulky na tuhle epizodu? Nikde je nemůžu najít. Prosím.
A omlouvám se, pokud píši do špatného topicu.

Příspěvek 13.12.2008 16:05:00
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Zmätené reakcie... Ale Zelenku nám nevzali, tak hor sa do pozerania ! :D

Příspěvek 13.12.2008 16:21:21
Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

g.o.d píše:
tahle epizoda byla naprostá tragédie a totální nuda, kterou okořenili zjevně nudící se herci

:D :D me by zajimala jedina vec: proc se na atlantis koukas? z cely serie si komentoval kladne mozna jednu epizodu...

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách