Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x18 - Identity

5x18 - Identity

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 06.12.2008 19:01:08
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Zelenka je minimálne ve fotkách pro 1x19, doufám ze to prezije, jinak by si to u me hodne rozházeli. :evil:
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 06.12.2008 19:47:20
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To by ma vytočili :D a PORIAAAADNE :D Aj keď som zo Slovenska, ale tak Radek je proste Radek, a bez neho... aj keď len v pár dieloch, ale bez jeho občasných trefných českých hlášok by to nebolo ono... no bola by to síce Atlantis, ale Atlantis bez Radka a to znie divne :D Chápete čo tým myslím :D Dúfam :)

Příspěvek 08.12.2008 00:33:11
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jj chápu a dobře :) Podle mě snad nejsou scénáristi tak vadný, aby postavu, která tam je od první série, v té poslední zabili.. ještě způsobem že to bude vlastně Kellerová (i když jenom tělo).. Budeme věřit, že má být i v příštích epizodách, ale ne stylem "previously on SGA".. právě já nevím, jestli když je tam ta postava jenom takhle, jestli se to bere tak že tam účinkovala..?

Příspěvek 08.12.2008 11:24:34
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Scenáristi by to tak mohli zobrať :roll: Ale u nikoho to takto neprejde :bounce: :scratchanym:

Příspěvek 08.12.2008 13:04:09
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Další fotky:

http://stargate.mgm.com/stills.php?series_id=2&season=5&episode=18#anch18
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 08.12.2008 13:47:17
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

beztak jí tu hlavu neuseknou, tak proč z toho dělaj takový drama

škoda, že nemaj scenárosti koule na to, aby zabili nějakou hlavní postavu a nechali ho/jí opravdu MRTVOU
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 08.12.2008 14:53:12
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak hlavu jí určitě neuskenou, když je na promo fotkách k Enemy at the Gate v objetí s Rodneym... :roll: Každopádně já jsem ráda. Už toho bylo dost, nechala bych seriál v složení, v jakém je. Dost změn....
Na díl jsem tedy zvědavá, přestože Jennifer není ten typ postavy, který bych si oblíbila, je dobře, že dostane prostor. Doufám, že bude episoda opět dobrá, tak jako je poslední dobou zvykem...
Obrázek

Příspěvek 08.12.2008 16:02:46
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

g.o.d píše:
beztak jí tu hlavu neuseknou, tak proč z toho dělaj takový drama

škoda, že nemaj scenárosti koule na to, aby zabili nějakou hlavní postavu a nechali ho/jí opravdu MRTVOU

A teď mi vysvětli, proč zabíjet zrovna ji? Je oblíbená (nemluvím teď o extrémním GateWorldu, z kterého se stává druhý lapiduch, jen v globálnějším měřítku :roll: ), zahraná schopnou herečkou, a má roli, a nějaký víceméně vývoj (na SG). A od Elizabeth je to jediná pořádná ženská postava, která tam je. Teyla tam prakticky není a když je, tak je...no, Teyla. A Carterová tam byla jenom křoví, jehož herečka měla akorát přetáhnout diváky a byla líp placená než ostatní.
Stejný kiks udělali s Elizabeth a nějak jsem si nevšimla, že by se z jejího odchodu SGA vzpamatovala. Od té doby to jde od desíti k pěti. Oni neumějí napsat smrt postavy, a když už ji zabijou, tak ji ještě dvacetkrát vrátí v tisíci podobách. Ať už to radši nechají tak, jak to je.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 08.12.2008 16:15:11
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Podle mě nejlíp napsaná smrt byla dr. Fraiserové a dokázali jí tam vkusně dát na hostování v jedné epizodě.. to bylo celkem fajn..

U Carsona vzali zpátečku, což taky nebylo..normální. Tyhle postavy ať radši nechají být, obzvlášť 3 epizody před koncem celého seriálu...

Příspěvek 08.12.2008 18:05:09
Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

chudak zelenka :D ale možna ho jen praštila do břicha, i když prvni co me napadlo kdyz sem to uvidel bylo že ho propichla :lol:
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 08.12.2008 18:13:18
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ohledně umírání postav. Další z věcí, co prostě neumí řešit a ani jim nejdou. Souhlasím, že smrt dr. Fraiser byla dobře napsaná. Sice mi jí bylo šíleně líto, ale alespoň nepovstala z mrtvých, což považuji jako plus.
Je pravda, ve sci-fi se dá zařídit všechno, ale kdo jednou umře, měl by tak zůstat. Ne se ho (ji) snažit dostat za každou cenu zpátky...
Jennifer bych už nechala hezky naživu, jak má být. Jak jsem již psala, sice nepatří mezi mé oblíbené, jelikož tyhle typy prostě ráda nemám, ale na druhou stranu nemá v sobě nic, co by mi vyloženě vadilo a chtěla bych ji kvůli tomu ze seriálu vystrnadit jakýmkoliv způsobem :roll:. To nemám tedy zapotřebí.
Rozhodně bych jí teď "nesekala" hlavu jenom proto, že je to tak na promofotkách a proto, že pár lidí si musí stále něco dokazovat a nikdo jim nevoní...
Tuhle současnou sestavu bych nechala, proč to zase měnit? To ani v SG-1 nebylo tolik změn :roll:
Obrázek

Příspěvek 08.12.2008 19:27:48
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To už je nám známe, že umieranie postáv im nejde. Bolo to s Carsonom, bolo to s Elizabeth, a aj keď som ich oboch mala rada, ale to oživovanie mi neustále lezie na nervy, a keď to ešte robia pomaly už o každej druhej postavy :( :roll:

Fraiserová - tak to bolo dobré, hosťovanie myslím v deviatej alebo desiatej sérii - (tých veľa SG týmov čo tam tak bolo :D ) bolo fakt dobre vyriešené, a rada som ju videla. Bolo to logické a nie ako - "ááá našli sme úžasný spôsob a ty - no, ty sa vrátiš na scénu.... " (tradičný scenár) :roll:

A k Jennifer - bola by jej škoda, začalo sa to pekne rozvíjať :) A ešte si musíme počkať na epku, a aj keď vieme ako to bude(teda žiadne voľne pohodené hlavy a spol.), tak predsa len uvidíme ako to bude naozaj :)

Příspěvek 10.12.2008 17:46:45
Aries_cz Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já nevím i kdyby jí popravili, tak přeci popraví tělo tý Neevy (nebo jak to bylo). Ovšem je otázkou co by se stalo, repsektive kdo by zemřel (čili jestli se "mysl" vrátí do původního těla v případě smrti ovládnutého) A vzhledem k tomu že zařízení je Antický, tak tam určitě nějakej takovejhle "fail-safe" mechanismus bude

Ohledně smrtí: Smrt Fraiserové byla udělaná vážně dokonale a kreakce jiných postav taky byly udělány perfektně.
Smrt Carsona byla udělána už trochu hůře (prostě umřel (i když efektivně výbuchem) a nic), ale to oživení jsem vážně nepobral. Moje první reakce když jsem to viděl byla "WTF?"
A jestli zabijou Zelenku tak to bude hodně na *****

Příspěvek 11.12.2008 17:19:01
Myrddin Emrys Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: Planet Earth, the Blue Planet in The Solar System (somewhere in the Milky Way Galaxy)

Odpovědět s citací

Zelenka to rozchodi, par stehu a bude jako driv, ohledne smrti a zmrtvychvstani Carsona Becketta, to me teda pekne nastvalo, bylo to sice trochu smutny, ze umrel, ale "Sunday" byl skvelej dil a tohle bylo neco, jako jeho znesveceni , ja bych tam dal, jak Rodney vidi mrtvyho Carsona, videli jste serial "Smer Jih", tak na podobnym principu bych to udelal i s SGA a Carsonem.
Ohledne smrti Elizabeth, ty tri dily (3x20, 4x01a02) byly vazne dobry, ale potom uz by ji tam nesmeli vratit... nebo ten jeji navrat mohli trochu lip promyslet...
It has been said that something as small as
the flutter of a butterfly's wing can ultimately
cause a typhoon halfway around the world.
- Chaos Theory

Příspěvek 11.12.2008 17:39:30
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No veď to znesvätenie, myslím, že tým slovom si to vystihol :wink: Aj keď je to fakt smutné, keď zomrie nejaká postava, ktorá bola dobrá a mali ste ju radi, ale potom tam hádzať takéto "okoteniny" tak to je nefér :x

A ináč - Identity sa už objavuje vo všeeetkyh možných torrentoch. To je tiež nefér. Hnusné zavádzanie... :? :roll:

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách