Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Severní Čechy (a blízké okolí)

Severní Čechy (a blízké okolí)

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Saphira Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak Saphira nemá volno,to řekl někdo bez mé autorizace. Nicméně nepředpokládám, že by se nám to protáhlo přes 18. hodinu, takže je to v podstatě jedno. Zdravím všechny a těším se :)
Life is too short.

šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

PRUSVIH!!!!!!

Ted jsem prave zjistil ze jsem 6. prosince v Drazdanech .... neslo to by to posunuout na vikend potom?
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

mě to nevadí, dokonce ačkoliv mi to šestého nevadilo, tak třináctého se mi to snad i hodí víc...

prostě jednoduše, já se přizpůsobím. :)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

A co tenhle víkend? Vím, že je to narychlo, ale pořád lepší, než něco těsně před zápočtovým týdnem. Nemyslím si, že touhle dobou budou restaurace praskat ve švech...

Jinak posunout to by nebyl pro mě osobně problém, pokud to bude sobota 13. prosince. V neděli jdu do divadla a navíc v sobotu se stejně učit nebudu. :) Ale to mluvím jen za sebe.

My jedeme do Drážďan o týden později, ale ve čtvrtek. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Bohužel tuto sobotu já nemůžu :(
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já tuhle sobotu taky ne :(
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já tuhle sobotu taky ne, jsem v práci. Osobně bych to přesunula na toho 13., což se mi i nakonec hodí víc než toho šestého. 8. a 9. mě hned totiž čekají zkoušky, s kterými jsem předtím nepočítala, tak jsem se děsila, jak se to stihnu naučit..O týden později mám taky zkoušky, ale až ve středu, takže ten víkend by zas nebyl takový problém..
Co myslíte? Je někdo, kdo toho 13. vyloženě nemůže?

General
General

Odpovědět s citací

Tak 13., mně to je taky jedno :) Mám sice pak taky zkoušku, ale až někdy ve čtvrtek, tak to bude v pohodě :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak tedy třináctého :)
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ok, tak třináctého :)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

dvanáctého mi končí všechny před vánoční termíny, takže doufám že toho třináctého to vyjde i ostatním :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ok, tak třináctého.. :)

Teď ještě, kam se půjde...Inzenzivně jsem nad tím přemýšlela :D a sice jsem dostala pár nápadů, ale všechno je to docela z ruky. Respektive přijde mi dost hloupý abyste museli vlakem do Mostu, v Mostě si dát okružní jízdu autobusem a pak ještě kousek šlapat.. :) :wink: Takže, co byste řekli na tu pizzerku, kde jsme byli prvně? Tam to nebylo, tak špatný, ne? Přijde mi to jako taková nejschůdnější varianta..Vzhledem k tomu, že je ještě čas, tak by se tam pro nás nějaký stůl tentokrát snad našel.. :)

General
General

Odpovědět s citací

Tak tam to taky byla okružní jízda, ne? :D Ono asi ale moc na výběr není, a bylo to tam fajn, a akorát jsme se vešli. :)

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No ona je to v Mostě okružní jízda kamkoliv, to si člověk nevybere :D Spíš mi šlo o to, abyste se od autobusu navíc ještě nemuseli táhnout nikam daleko..

EDIT:
Ach jo, tak jsem nám byla zamluvit stůl a dozvěděla jsem totéž co minule, že už je vše plné. :( Jediná možnost byla, že by nám pospojovali 6 malinkatých stolečků, co jsou hned u vchodu, což se mi teda moc nelíbilo, abychom museli sedět skoro mezi dveřma.. No tak jsem nakonec sáhla po jiné možnosti a zamluvila jsem stůl v restauraci Lucerna, což je skoro vedle tý pizzerky s malinkatýma stolečkama, co jsme byli minule. :) Místa tam bude dost určitě, jen se modlím, aby to tam nebylo moc zakouřený a hlučný (nikdy jsem tam nebyla, tak nevím), abyste mě pak neukamenovali za to, co jsem to zas vybrala.. :smile: No ale je to sobota odpoledne, tak snad to bude v pohodě, teď tam taky bylo jen pár lidí...
Naposledy upravil Nefertiti dne 29.11.2008 13:42:08, celkově upraveno 1

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Krásný město ten Most :lol:

Díky moc za snahu :)
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony