Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x16 - Brain Storm

5x16 - Brain Storm

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 23.11.2008 20:40:52
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

To je pořád dokola. Neřeší se nic jiného, než oblíbenost, neoblíbenost, drby, drby, drby!! :roll: Člověka to pak přestává bavit číst, když se všude řeší jen špatná Teyla, hloupý vztah McKeller a kdo ví, co ještě... Každý má názor, to chápu. Jenže proč potom vznikají hádky? Z názorů jsou hádky, hádek jsou války... :roll:
Obrázek

Příspěvek 23.11.2008 21:53:37
yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Další díl kterej potvrzuje vzrustajici úroven atlantisu. Po dlouhy době epizoda která probihala na zemi a fakt se mi libila. A taky pěkny dořešení vztahu rodney s jennifer :D

Příspěvek 23.11.2008 22:36:51
HobGoblin Airman
Airman

Odpovědět s citací

musím dať za pravdu g.o.d.ovi, diel skutočne priemerný opäť plný nelogických vecí, akože vtipu, rozvíjania vzťahu atď. Tento typ dielov prosto nemám rád, čo už. Neviem, nejako ma to nezaujíma - skôr čakám sci-fi seriál o meste Atlantis s hviezdnou bránou a o tom. Sorry, ale ja sám som vedec, robím v labáku a už automaticky sledujem detaily. Takže sa pridávam ku kritikom :D
P.S. Je to len seriál, tak, dúfam, že sa nepobijete :palka: Svet sa predsa nezrúti kvôli tomu :sorry:

Příspěvek 23.11.2008 23:25:47
uja Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

kdybyste hledali vsechny nelogicnosti serialu tak sry ale ani Chuck Norris by je nespocital, o tom to proste neni, tenhle dil byl proste necim jinej, zvlastni, nebyla to klasika na Atlantis ... chlapi si prisli na svy no ( date with a fancy dress) a holt Klenotka ma smulu no, on zase Šepi bude v dalsim dile dont worry :wink: :jako:

jinak BSG a Adama + Roslin , jo je to dobrej vztah ale pokud od nej ocekavas jednu pusu po 3 a pul seriich tak ti asi vyhovuje, precejen to tam na nich nestoji a je tam spoustu jinejch "jinak napsanejch" vztahu takze bych zase nejakou podobnost nehledal ... 8)
There is optimism, hope, faith ...

Příspěvek 24.11.2008 00:04:36
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

No tos mi teda zvedl náladu :roll: Tfuj, a ještě jsi mě urazil - naznačovat, že já jsem Shepofilka? Ts, ts...Shepparda moc ráda nemám, takže tím jsi chtěl říct co? :smile: Že mě příští díl bavit nebude? :smile: To ti teda díky... 8)

Já jsem u SGA hlavně McKay girl, tos trochu nevychytal. :smile: A mám ráda Jewel, takže tenhle díl mě i přes některé chyby, které tam mohly být, rozhodně bavil. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 24.11.2008 00:40:24
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vzdycky jsem u SG nesnášel epizody, které se odehrávaly Zemi a ještě s děním, které se vůbec netýká hvězdné brány, ale tenhle celkem potěšil, někteří zde psali, že to bylo pěkné dovršení vztahu keller-mckay, osobně doufám, že to je teprve začátek, zatím nám toho moc nepředvedli, kromě toho, že se pokousali v letadle...
Na začátku sem se málem počůral smíchy když ronon uraženě pronesl jeho "who cares.." Opravdu si nedokážu představit vztah a hlavně konverzaci mezi rononem a kellerovou.. řekněme, že rodney a jennifer se k sobě hodí (z mého pohledu)
Velmi se mi také líbila scény, kde jennifer chtěla rodneyho podržet ale nebyla si jistá, jestli má pravdu a popravdě se za něj i chvílema styděla.. Jinak postava malcolma mi byla docela sympatická, prostě zmetek, jako byl rodney v první sérii nebo ještě v sg...s tím, že rodney nekrade vynálezy jiných..

No a ještě bych chtěl říct, že je jediný štěstí, že už se lidi za názory neupalují na hranicích, protože tady proběhlo pomalu inkviziční řízení a ne diskuze o epizodě... Já už se taky snažím, názory lidí, které se mi nelíbí nijak nenapadat ("snažím" znamená, že se mi to někdy i nepovede), dost mi k tomu pomáhá jóga..

Příspěvek 24.11.2008 01:20:26
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Já zkouším mantru: "Je to jenom seriál, je to jenom seriál, je to jenom seriál..." - ale nezdá se mi, že by to nějak extra zabíralo. :smile:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 24.11.2008 16:02:12
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

MarcoR píše:
Yeyind píše:
Toto je spoiler!!!:
Doktorce to až pekelně slušelo a navíc se konečně daly dohromady. Trochu moc se tam kecalo, ale zase mě dostaly hlášky (sebrané spisy Williama Shakespeara, letadlo vypouštějící víc splodin než Švédsko atd.). Bylo vidět že i vědci potřebují občas pěkně po staru pojebat, aby něco vyvědcovali. Trochu jsem nepochopil, proč když spadl štít (mimochodem nikoho nepřekvapilo že kolem vztyčil štít) nezavolali do SGC. Chudinku Kellerovou pošlou někam do mrazu chytat signál a pak se na to sami vybodnou. Konec se mi hodně líbil. Asi jsem zastydlý romantik :-).

To je hrozně jednoduchý.. protože "mrazící blesk" zničil komunikaci na základně a mobil se jim utopil při zásahu.

Takže se v tý haldě fyziků našla jen Kellerová s mobilem?
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 24.11.2008 16:18:58
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mobil bol toho chlapíka čo vlastnil ten labák.
Ale aj tak je divné, že v celom zariadení bol 1 mobil...

Příspěvek 24.11.2008 16:42:15
Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Třeba mobily odevzdávali při vstupu, hned poté co podepsali sebrané spisy W. Shakespeara :)
www.familyguy.cz

www.americandad.familyguy.cz

Příspěvek 24.11.2008 16:56:06
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

tak by pro ne ke vstupu dosli :lol:

Příspěvek 24.11.2008 17:00:01
uja Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

njn par veci proste nesedi
There is optimism, hope, faith ...

Příspěvek 24.11.2008 17:03:13
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Stručné hodnocení - nebylo to na Atlantis ani na vesnici v pegasuském vidlákově, a dobře jsem se bavil od žačátku do konce.

Hlášky stály za to, hlavně přimrzlý Hawking :lol:

+ Rodney se choval jako chlap

+ Jsou pěkný pár :D

+ Řvaní géniů (Einstein raz podotknul, že genialita je pro normální žití vhodná, asi jako použít v divadle místo operního kukátka pětimetrový teleskop)

+ Vůbec tam nebyla Teyla!

takže 9/10 (nic není zcela dokonalé, včetně Boha a Povznesených)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Re:

Příspěvek 24.11.2008 20:09:28
PetrCBR Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak me se ten dil docela libil. 'Spojeni' McKay a Keller vypada zajimave, ale co me dozralo je, ze ten konec tak brzy ustrihli :-). Tam to mohlo byt jeste zajimave, ale to by se asi pak zmenil i porad samotny a bylo by to 18+ :-).
Jinak jsem zvedavy v dalsich dilech co si scenaristi 'nachystali' pro Ronona, protoze ten z toho vztahu evidentne nemel radost :-).

Příspěvek 24.11.2008 20:30:35
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

no ronon nemel radost kdyz spolu objedvali , a to ze jsou spolu jeste nevi uz se tesim az to zjisti , zvejkal bude asi nastvanej :rflmao:

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách