Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x16 - Brain Storm

5x16 - Brain Storm

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 22.11.2008 18:31:42
Aelon Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Epizoda podle me docela dost dobra. Vztah Jennifer McKay docela fajn ale uvidi se jak to bude jeste ty ctyri epizody pokracovat...

Jinak chovani Jennifer v prvnich deseti minutach mi velice realisticky pripomnelo Kaylee kdyz se objevila na plese a rozplyvala se nad jahodama takze tak.
Mam rad vedecke epizody takze podle me dost dobre

Příspěvek 22.11.2008 20:16:39
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

g.o.d píše:
no tak tohle byl jeden z těch nejblbějších a nejnudnějších dílů, který jsem kdy měl tu čest vidět. Díky bohu, že mi náladu zpravilo nový promo na BSG. Gero je dement

g.o.d (jako vždy zcela objektivně) přišel na to, že Gero je dement. Nevím, jestli je na místě psát takovéhle výlevy. To, že se mu epizoda nelíbí, je dejme tomu ok, ale říkat takovéhle věci? Možná kdyby ta epizoda byla úplný propadák, pak by se na tom shodlo i víc lidí, ale takhle je to opravdu jenom výkřik primitiva.

Mně se díl líbil. Sice obvykle takovéhle typy dílů nejsou to, co bych měl na SG zrovna rád, ale tenhle byl vyloženě nadstandartní. Bezvadná atmosféra, dobré herecké výkony, vtipné situace...
A řešení vztahů mi vůbec nevadilo. Naopak to tam docela sedlo.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 22.11.2008 21:21:54
Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

rodney uz neni panic :)

Příspěvek 22.11.2008 21:43:01
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

tak docela dobra epizoda s excelentim koncem" me osobne i kdyz nejsme zadna citlivka , mi ten konec zahral na srdci, moc pekne opravu jinak epce davam 8/10 a le + bod za ten konec :D :love:
" IMMORTALITY "

Příspěvek 22.11.2008 22:08:26
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jůůů, ti dva spolu jsou strašně zlatí :D Vztah Rodneyho a Jennifer byl na tomto díle to nejlepší. Ostatní děj byl pro mě už jen v pozadí, ale zas tak špatný nebyl.
A klobouk dolů před scénaristy, konečně dotáhli nějaký vztah do (zdárného) konce :yahoo:
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 22.11.2008 22:27:59
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak tento díl by se podle mě měl rozdělit na dvě sféry posuzování. Scénáristé konečně napsali zajímavě nějaký vztah mezi postavami, a celkově linie Rodney+Jennifer byla dobrá, za tu bych dal tak9/10, ale za děj... Já nevím, ale děj mi přišel dosti slabý. Poukázal na neschopnost Pentagonu udržet nějaké tajemství ale to bylo jen jedno z mála dějových "pozitiv". Za ten děj bach dal tak 5/10, takže celkově, i když si myslím, že to byla dobrá epizoda, tak mi to vychází na 7/10. Takový nadprůměr, ale úplně úžaslý z toho nejsem :)
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 22.11.2008 22:50:04
rocketman Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ze všeho nejvíce nenávidím, když se v Atlantis pořádají vycpávkové díly na Zemi, ale tohle je nějaká vyjímka.
Jako jediný vycpávkový mě bavil a čas od času jsem se i zasmál. Konečně se zas rozvíjí vztah Rodney a Jennifer je skvělé a nejvíce mě pobavila scénka ze začátku, jak Ronon naštvaný odchází se slovy: "Hwo cares?"

Jako téměř v každém vědobláboly zaplněném dílu jsem některým termínům nerozuměl, jelikož má Angličtina není zas tak božská, ale většině jsem rozuměl, což byla celkem vyjímka.

A nakonec bych rád pochválil scénaristy, že poslední dobou přidávají Dramatické a vůbec celkem akční scénky. (Prodigial na konci - boj sheppard X Michael a teď třeba 1. pomoc Jennifer+napjaté čekání, zdali to bude, nebo nebude fungovat)
Takže 8/10 bodů. Dal bych 10/10, ale přeci jenom to byl vycpávkový díl tak...
Stargate: Babylon 3x05 Fall of great Kre'tak Amore Part I.
viewtopic.php?f=27&t=6004&st=0&sk=t&sd=a

Příspěvek 23.11.2008 00:18:13
Raulito7 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ma cenu jeste ted cekat na titulky? Nebo vyjdou az rano? :wink:
...

Příspěvek 23.11.2008 00:22:16
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Taková pohodová epizoda a docela se mi líbilo. Snad jen ten Woolsey tam chyběl, ačkoliv na druhou stranu kvůli dvou větám by byla jeho přítomnost trochu zbytečná (ale Walter překvapil).
Jinak vztah Rodney/Jenifer no snad nebude na začátku dalšího dílu nějaký reset. Uvidíme.
8/10
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 23.11.2008 00:31:21
Raulito7 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nechci byt rypavy, ale titulky, ktere jste nahrali jsou na 15. dil:-)
...

Příspěvek 23.11.2008 00:42:13
skemi Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

kdepak me titulky jdou dobre! :D
Neutikej, zemřeš unavený.!

Příspěvek 23.11.2008 00:45:52
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Původní upload byl špatný, už je to nějakou dobu opraveno.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 23.11.2008 01:33:14
MarcoR Airman
Airman

Odpovědět s citací

No já bych neviděl neschopnost pentagonu udržet si tajemství. Ale prostě přišel nějaký vědec s myšlenkou, a oni ho v tom podpořili, zase proč ne když to má "zachránit planetu". Rozhodně oceňuji scénaristy že dali dohromady Roda a Jennifer, místo Ronnona. Mám sice Ronnona rád, ale nějak si takového "pračlověka" nedokážu představit s takovou křehkou ženou jako je Jennifer. To spíš upejpavce Roda. Celkově Epizoda 9/10, mohli třeba ukázat tu super bouři, za to mínus bod.

Příspěvek 23.11.2008 01:34:42
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

tak tadyhle ten dil byl celkem dobrej , hlavne mylo supr koukat se na rodneyho jak by je vsechny utrel jak spoceny okno ale nemuze jim rict ze dela s uzasnejma vecma kazdej den , ale na to ze se blizi konec serie by to chtelo neco co pohne s pribehem , nebo aspon poradnou akci (treba ve vesmiru ale na to nejsou penize to je vzdycky jenom jednou za serii :lol: )

Příspěvek 23.11.2008 01:38:14
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Diel sa mi páčil viac než predchádzajúci. Možno mi trochu vadil ten umelý príhovor, ktorý mala Jennifer, keď usmerňovala hádajúcich sa fyzikov, ale to nič nemení na mojom hodnotení, 10/10

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách