Opět pěkná epka.
Pěkný začátek s Woolseym...i s Johnem.
Bohužel, Radek/Rodney...Rodney se zas ukazoval jako arogantní, namyšlený a egoistický blbec. Alespoň mě to tak přišlo, říkejte si, co chcete.
Johnova linie...tak já už nějakou dobu nečtu spoilery. Sice toho Kolyu jsem už někde viděla, ale nevěděla jsem spojitost. I když tu antickou technologii u Kolyi bych i brala. Trochu jsem se smála, když tam Johna mlátil. To mi přišlo opravdu málo. A jakej byl pak ten šok, když...mu usekl ruku!!! To jsem fakt nečekala. Mmch., "přiloží ruku k dílu"...to byl výborný morbidní joke

. Když mu jí usekl...ne, když jsem viděla, že fakt schází, to jsem vážně...mno, čuměla jak vyvoraná myš

. Sice jsem si říkala, že tohle nepůjde, že to nějak obejdou/napraví, ale stejně...tohle bylo nečekané, bravo

.
Woolsey opět válel. Jednak s Vanessou, jednak s odhodláním se nevzdávat

.
A pěkný odkaz na kickbox (ještě z minulé epky), jen to trochu nezvládl s Chuckem.
Ale moc se mi nelíbí, že si tu neznámou věc zas přitáhli hned na Atlantis. Co kdyby to byla nějaká zbraň? Vážně mají občas sklony k sebevraždě

.
Ta pravá forma mimozemšťanů mi připadala příliš humanoidní. Nevím, ráda bych viděla něco víc...mimozemského

. Ale aspoň to nebyl člověk

.
Co se mi moc nelíbilo bylo to, že tam vlastně vůbec nebyl Radek. Poněkud mě překvapuje, jak tu leckdo říká, jak je skvělé, že tam byl...ale to nebyl Radek, to je dost podstatná věc.

Sice se víceméně tak choval, ale...nebyl to ON. Jsem si říkala, co se to s ním stalo, když Rodneyho takhle pochválil. To bylo divné. Možná, kdyby to řekl jinak a hlavně při jiné příležitosti. Tohle bylo příliš přímé, tohle mi k němu dost nesedlo (jsem si říkala, že ho ovlivňuje nějak to záření

).