Zase jsem sem jednou zabrousila a projela si videa. Opravdu dobrá práce, hlavně ta B5 videa jsou super.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
KATE.DANNY, Klenotka: Moc díky za komentáře, jsem ráda, že se videa líbí
Nedá mi to a musím se pochlubit. Jak sem výše psala video I'm your fault se zúčastnilo soutěže na Kawooshi (Single Secondary Character Challange) a skončilo třetí Tady jsou výsledky:
Skvělé!!Naprostá paráda. Nádherná písnička a dokonale vybrané scény.Moc jsem se zasmála.Jsi fakt dobrá... Jinak všem přeji krásné Vánoce a bohatého Ježíška...
Porstě mi to nedalo a já jsem musela udělat video na Sheppa z dílu Vegas. Tak mi ten díl učaroval Sice te memí nějaké mistrovské dílo (představovala jsem si to jinak), ale já ho prostě musela udělat. Ten kdo díl neviděla, tak ať se nedívá. Skazil by si překvapení a to by byla škoda.
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
Takže mé vyjádření k posledním dvěma novým . Je to super!!! Hrozně se mě to líbilo a doufám, že brzy přibudou další a další Záhada galaxie Pegasus mě dostala . A máš u mě velké plus ...tušíš proč...ano správně ten běh lesem a nenápadné omráčení jedné nejmenované osoby!