Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x16 - Brain Storm

5x16 - Brain Storm

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 18.11.2008 15:38:55
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

To je sice naprostá pravda, ale ono jde o celou podstatu, zda-li dokáží pořádně vyřešit nějaký vztah. I u Daniela a Valy to bylo dost komplikované. Na chvíli je dali dohromady, potom to oba zapoměli a pak nic...
Obrázek

Příspěvek 18.11.2008 15:48:17
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To je právě to co mi na Sg vadí. Vždycky něco nakousnou a pak už to neřeší.
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 18.11.2008 18:36:31
Myrddin Emrys Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: Planet Earth, the Blue Planet in The Solar System (somewhere in the Milky Way Galaxy)

Odpovědět s citací

Tahle epizoda vypada dost dobre, takovy trochu nevydareny rande, jestli tam bude Shepp, to je mi docela jedno (ikdyz je docela v pohode), pro me je hlavni, ze tam nebude Teyla (ta uz moc v pohode neni)
It has been said that something as small as
the flutter of a butterfly's wing can ultimately
cause a typhoon halfway around the world.
- Chaos Theory

Příspěvek 19.11.2008 13:38:53
Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Nebyl v tom traileru ten chlápek co lezel na zemi a Jeniffer s Rodnym se nad nim sklaneli doktor Lee?? To snad neeee. :cry: :cry:
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Příspěvek 19.11.2008 15:39:44
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak byla tam ležící postava člověka s pleší - což má dnes každý průměrný bohatý američan ve středním věku, nemusíme hned usuzovat, že to byl Lee..ani nevim, co by měl na tý party dělat...

Příspěvek 21.11.2008 13:22:00
Myrddin Emrys Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: Planet Earth, the Blue Planet in The Solar System (somewhere in the Milky Way Galaxy)

Odpovědět s citací

To muze byt kdokoliv, ikdyz doktora Lee napadne pripomina, ale taky dobra otazka je: "Kde by se tam dr. Lee vzal?"
It has been said that something as small as
the flutter of a butterfly's wing can ultimately
cause a typhoon halfway around the world.
- Chaos Theory

Příspěvek 22.11.2008 12:15:05
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Zatím jsem episodu neviděla celou, jen sestříhaně :D Nebyl čas... ještě navíc nejsou titulky... Ale vypadá to docela zajímavě! I když já moc díly tohohle typu nemám ráda... Uvidím, jak to nakonec dopadne, ale alespoň to v páru Rodney&Jennifer vypadá velice nadějně.
Episoda se "zaměřením" na jeden pár, to si zaslouží potlesk :bravo: :roll:
Obrázek

Příspěvek 22.11.2008 12:37:57
Dutch Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pomalu začínám berečet, že nám Atlantis končí, protože tento díl si zaslouží opět 10/10.
Nemám rád soboly

Příspěvek 22.11.2008 12:44:46
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tenhle díl se opravdu povedl :) Zaprvé se scénáristi světa SG konečně rozhoupali a navíc došlo k naprosto jasnému rozuzlení, valím bulvy :shock: Jewell i David to odehráli úžasně a i ta zápletka se mi líbila, hlavně pak moment, kdy se Rodney vydal zachránit Jennifer. Jeden z nejlepších dílů série, který si v mých očích těch deset bodů z deseti vážně zaslouží.
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 22.11.2008 12:47:41
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Souhlasím, jakmile se SGA čím dál více blíží ke konci. Díly začínají být lepší a lepší. Kéž by si vedení jen dělalo legraci a nutilo tvůrce k lepším výkonům a pak by přišli, takže byl to jen joke, připravte se na 6. řadu :D .
Jinak dílu nemám co vytnout, Rodneyho první rande s Jennifer. Úvodní scéna fakt nejlepší. 5 minut ji zve na rande a snaží se to okecávat a Jenifer jen praví, to jsi měl říc hned, že je to rande, samozřejmě že půjdu:-D. Poté celý díl drží Rodney, ale líbil se mi konec, když Rodney radši šel zachránit Jennifer a ne svět a nechal svůj nápad, aby ho realizoval "méně chytřejší" Malcom:-D. Prostě další dobrá epka, jen tak dál...

//Edit: Áááááá, Linn mě předběhla:-).

Příspěvek 22.11.2008 12:52:52
Nefertum Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dobrej dil, trochu jinak stavěnej než klasické SGA. Trochu mi to připomínalo jako kdyby se to odehravalo v Eurece:) Akorat jsem moc nepochopil proč ten zachranej tým co šel vysvobodit Kellerovou nešel rovnou cestou kudy šel Rodney.

Příspěvek 22.11.2008 12:59:05
pepapol Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nefertum: Protože část zařízení ve které Rodney a Malcolm pracovali už byla bouří izolována od záchranného týmu...

Příspěvek 22.11.2008 13:09:54
impaled_shadow Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Hrozná nuda… opravdu jsem nepochopil smysl tohohle dílu. Na Stargate se nedívám kvůli vztahům, na to jsou tady novácké telenovely…

Tohle si opravdu mohli odpustit… nehledě na to že vedlejší postavy byly zahrány naprosto hrozně.
Bůůů. Co poslouchám?
http://last.fm/user/angoisseus

Příspěvek 22.11.2008 13:56:10
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Výborný díl, mě se opravdu moc líbil. Už jenom to, že se odehrával na Zemi byla příjemná změna. Interakce Rodney Jennifer na výbornou, opravdu hodně sympatické. :thumleft:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 22.11.2008 14:00:41
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

impaled_shadow: Promiň, ale tvrdit, že vztahy patří jen do telenovel je opravdu názor dost mimo. Samozřejmě, máš na něj právo, ale seriály jako Babylon 5, Firefly, Deep Space Nine, BSG...všechny dokazují, že ve sci-fi vztahy být musí. To, že to v SG za deset let nezvládli, je věc jiná.

Nemůžu tvrdit, že to byla nejlepší epizoda, ale rozhodně se mi líbila. Hlavně v ní byly dvě z mých oblíbených postav, takže to byl plus.
Navíc, McKeller je snad jediný vztah, kterému jsem kdy v SG přála a myslím, že to i docela zvládli pomalu vygradovat, aby to nepůsobilo moc násilně.
Začátek, jak tam Sheppard koukal, jestli ji pozve nebo ne, byl vtipný :)

Hrozně se mi líbila Rodneyho reakce: "Jsi chytřejší, než já."..."Já vím."...a běžel zachránit Jennifer. :love:
A jak Tunneyho utřel, když mu popsal, jak došlo k ukradení jeho práce. :)

Pěkný díl. Sice tam bylo vidět, že je to v rámci "green-week", ale docela to zvládli to tam podat.

A Rodney má konečně hezkou a chytrou holku! :yahoo:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách