Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x19 - Vegas

5x19 - Vegas

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 16.11.2008 12:06:57
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Nooo, to je tiež pravda... Remnants boli fakt dobré, takže ani toto nie je na odsúdenie :) Ja osobne sa teším na každú epizódu... Na niektorú menej, na niektorú viac... A aj keď na túto menej, som určite zvedavá :)

Příspěvek 18.11.2008 14:38:17
Aeryn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Přesně. O to jde. Naznačit, že by episoda nemusela být přesně ono a potom: hurá, vyklube se dobrá epka připomínající to, co v SG již dávno zaniklo :D
Doufám, že něco podobného by mohl být i díl Vegas.
Možná nemusí být nějaký extra skvělý, ale hned bych ho nezavrhovala. Vždyť nás tvůrci několikrát přesvědčili, že jsou dobří a umí dělat dobré episody. Proč by to nemohla být třeba tato episoda? Jenom doufám, že se to neschýlí k takovému tomu "trapnějšímu humoru", který můžeme znát z konců SG-1.
Tady se však zase nedá určit, co je "trapné" a "vtipné", "hezké" nebo "ošklivé", jelikož opět záleží na věci vkusu daného člověka...
Můžeme být nakonec velice příjemně překvapeni. Nebo naopak. Začínám se však docela těšit :-)
Obrázek

Příspěvek 24.11.2008 13:00:13
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Boha jeho, fuj jsem se lekla, jak jsem viděla fotky. Co Wraithy přestal hrát James Lafazanos, tak to s nima jde pěkně z kopce. Ale tenhle je teda extra ošklivej :rflmao:

Příspěvek 24.11.2008 20:44:59
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Balial píše:
Tak se mi zdá že Cooper už ztratil veškerou soudnost. A jestli tam fakt bude scéna kd ten Wraith poslouchá heavy metal...

for Balial - že by jedna tématická ? :rflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=yLAjKtmT3lk

Původně jsem chtěl vybrat ještě Every Time I Die nebo Downfall ale snad mi Children of Bodom odpustí ... Spoilery nečtu, do diskusí taky moc nechodím ale tohle mi prostě nedalo :lol:
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 26.11.2008 17:58:27
WORMWEJDR Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

CSI + Atlantis=?
Rodney:And what schould I do now?
Sheppard:RELOAD!!

Příspěvek 26.11.2008 18:02:15
Myrddin Emrys Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: Planet Earth, the Blue Planet in The Solar System (somewhere in the Milky Way Galaxy)

Odpovědět s citací

Me to prijde docela zajimavy napad, treba to bude dobry, navic bych rek, ze takhle ke konci nedaj zadnou uplne spatnou epizodu...
It has been said that something as small as
the flutter of a butterfly's wing can ultimately
cause a typhoon halfway around the world.
- Chaos Theory

Příspěvek 27.11.2008 18:24:16
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Myrddin Emrys píše:
Me to prijde docela zajimavy napad, treba to bude dobry, navic bych rek, ze takhle ke konci nedaj zadnou uplne spatnou epizodu...

No asi nie :) Ale ja sa teším :) Nech je to čo chce... sú to posledné časti seriálu, a naviac 5séria je zatiaľ fakt dobrá :) Takže to môže byť super :) Ale ak sa nemýlim, Vegas uvidíme až po Vianociach, že?? To je škoda.. :( Ale aspoň bude darček :D Trocha oneskorený, ale bude 8)

Příspěvek 27.11.2008 19:39:03
Maor Airman
Airman

Odpovědět s citací

to neuměj hrát nic jinýho než texas holden? nebo jen neudržej víc jak dvě karty v ruce

Re:

Příspěvek 27.11.2008 21:56:28
WORMWEJDR Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Maor píše:
to neuměj hrát nic jinýho než texas holden? nebo jen neudržej víc jak dvě karty v ruce

texaskej hold'em je nejlepsi :) ale aby to nedopadlo jako v bondovi kde vsadí 2.5milionu na neaky plívy a dělá že blafuje...
Rodney:And what schould I do now?
Sheppard:RELOAD!!

Příspěvek 27.11.2008 22:48:44
Myrddin Emrys Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: Planet Earth, the Blue Planet in The Solar System (somewhere in the Milky Way Galaxy)

Odpovědět s citací

No a, tak hrajou Texas hold'em podle me je to nejzabavnejsi variace pokru, jeste je docela dobrej kostkovej pokr ze Zaklínače (tzv. Kokr), ale ten asi v Las Vegas hrat nebudou...
It has been said that something as small as
the flutter of a butterfly's wing can ultimately
cause a typhoon halfway around the world.
- Chaos Theory

Příspěvek 28.11.2008 16:48:37
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ste OT ľudia...

A ináč v pokri sa nevyznám :D Takže je mi naozaj jedno, aký druh či variáciu pokru budú hrať :D Jedine že tam pôjde výlučne o poker... (to dúfam nie! :D )

Příspěvek 28.11.2008 21:48:23
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Asi jsem divná a ztratila jsem veškerou soudnost a vkus, ale na Vegas se těším... Prostě mám podobné šílenosti ráda :D Jako předposlední díl je to sice opravdu trochu divný, ale v době, kdy se k tomuhle psal scénář, ještě nebylo jasné, že 5. je poslední série SGA, nebo ano? :scratchanym:
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 28.11.2008 21:55:54
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nie, nebolo to ešte známe, veď aj posledný diel bol napísaný, a prepisovali ho tak, aby nekončil clifhangerom, a aby sa "hodil" ako posledný diel... :) Teda aspoň myslím, že to bolo tak :D

Příspěvek 29.11.2008 19:27:02
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Podle mě těžko říct, jestli to v době, kdy se to dozvěděli, měli natočené. Ale určitě už nebylo dost času všeho nechat (psaní scénáře, přípravy kostýmů a kulis, nabírání herců, instalace scén) a začít vymýšlet nějakou epizodu o něčem...
:? To je ta potíž u amerických seriálů - kvůli tomu často skončí nevyjasněný. SG má výhodu, že je celkem populární, takže si to může dovolit uzavřít ve filmech, ale když vzpomenu na tu spoustu seriálů, co skončili klidně i uprostřed cliffhangeru...

Každopádně si nemůžu pomoct, tím, že se SGA chýlí ke svému (do roku 2010) definitivnímu konci, se těším na všechny zbylé epizody, i na ty, co se nyní zdají obskurní.
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 29.11.2008 19:33:30
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Každopádně si nemůžu pomoct, tím, že se SGA chýlí ke svému (do roku 2010) definitivnímu konci, se těším na všechny zbylé epizody, i na ty, co se nyní zdají obskurní.

Presne tak :) Teraz budem trocha OT čo sa týka epizódy Vegas, ale užívam si každú epizódu, aj tú možno menej dobrú, a teším sa na každú :) Aj keď mám niekedy pochybnosti... aj u Vegas, ale prečo sa netešiť?? Možno to bude super :) Aj scenáristi hovoria, že táto epka bude super (síce keď oni hovoria, tak... :D ) Ale teším sa :D Bože predposledná epizóda... :scratchanym: je divné na to pomyslieť... :(

A ešte k tomuto:
...SG má výhodu, že je celkem populární, takže si to může dovolit uzavřít ve filmech...

A výhodu, že má veľa Kanadského štábu. Neviem, čo by bolo, keby počas tejto (aj keď možno len úžasne nafúknutej) finančnej (hlavne americkej) krízy boli producenti alebo režiséri alebo proste všetci len Američania... strach pomyslieť :D Vďaka Kanadským režisérom! :) :D 8)

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách