Moc pěkný díl. Důkaz, že Woolsey je opravdu výborná postava, zahraná skvělým hercem. Osobně jsem moc nevěřila, že by se Kolya opravdu vrátil a vlastně jsem i věděla, že to má být nějaká halucinace. A když Radek Rodneymu podruhé řekl "zaměř se na ta data", už to bylo podezřelé, ale ani v jednom případě by mě nenapadlo, že to bude nějaká vymřelá rasa. A že to spolu navíc bude souviset - myslela jsem si, že Sheppard zblbnul z té kytky.
Mimozemská rasa, vypadající opravdu mimozemsky, to už dlouho chybělo.
Zase konečně byl za panelem Chuck

Nějak nám ho zanedbávají.
Miluju Annu Galvin, i ten její australský přízvuk. Hmm, ta by mohla hrát v Universe

Takže vlastně celé to zkoumání pod mořem dělal Rodney? To Radek nebude moc rád, až se vrátí

Ale myslím, že to vysvětlení snad vezme.

Ten konec mě dostal

Tyhle chvíle v jídelně mám ráda, vždycky je to takové pěkné, tlachací

A zase jsme viděli kus města, za to bod nahoru
Spike Kree: Myslím, že tady jsi vedle

Tady bylo podle mě spíš vidět, že se Rodney nebojí, že ho Radek trumfne, ale že chce slyšet jeho uznání - které ho navíc nakoplo. Ten "Radek" dobře věděl, co udělat a říct, aby Rodneyho postrčil. Takže ano, nejspíš se ho i "bojí", ale ne v tom smyslu, který ty myslíš.

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.