Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x15 - Remnants

5x15 - Remnants

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 15.11.2008 10:30:48
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Překvapení. Povedený dílek, skvěle napsané postavy, nová civilizace. Dýchlo to na mě takovou tu starou SG atmosféru a některé hlášky byly super :arrow: Oh god, Lorne warned me about this, My point is your point is pointless, ale hlavně Rodneyho: Son of a... na konci epizody. :lol: :ok:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 15.11.2008 11:05:54
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jo jo velmi povedená epizoda, kdyby se tahle snažili hned od začátku, nemuseli by scénáristi poslouchat kritiku, tohle se mi fakt líbilo, McKay a Radek .... :lol: ...

Příspěvek 15.11.2008 11:31:00
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Kvělej díl, Pěkná ženská kterou si zvolil Woosley, John a jeho mysl si vymyslí Koylju a Mckay Radka.... skvělej díl a Sikorané vypadali coll, a dobře že pomohli Richardovi..... a Radek tedy byl celou doby jako čestný host na nějaké slavnosti... taky pěkný... a víme čeho se bojí Rodney , aby ho Radek netrumfnul.....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 15.11.2008 12:11:25
Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

g.o.d píše:
je to šokující, ale tohle se mi moc líbilo. Zkoumání planety, ztracený civilizace, opravdová interakce mezi charaktery(McKay+Zelenky, Kolya+Sheppard, Woolsey a ty dvě ženský) a i žvanící část se mi líbila

tobe se to libilo? :shock: to chce oslavit :D

Příspěvek 15.11.2008 13:38:22
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nedí divu:-). Byl to naprosto luxusní díl, nečekal jsem to. Když jsem poprvé viděl na obrázkách Kolju, tak jsem si říkal, to zase bude nějaká blbost díl:-D. Další mrtvá postava vstane z hrobu. Naštěstí to nakonec byla jenom Shepova halucinace. Naprosto dokonale promyšlené, dobré momenty, Zelenka, nová rasa atd. Našlo by se toho více. Prostě dokonalý díl. Takovýhle by měl být každý, i když vím, že je to nemožné:-).
Naposledy upravil Apple dne 15.11.2008 16:26:05, celkově upraveno 1

Příspěvek 15.11.2008 13:47:43
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak tak, je až zarážející, že dokážou napsat takovýhle díly a naporti tomu díly jako Harmony nebo díly s velkym množství chyb
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 15.11.2008 13:56:36
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tjn :) , ale zacali je psát brzo, na konci poslední rady... :roll:
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 15.11.2008 14:39:34
Jaa (c) Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pomalu mě začíná čím dál víc mrzet, že SGA končí.. 5. řada se opravdu hodně zlepšila, tenhle díl to jenom potvrdil, moc se mi líbil, skvělý nápad, scény, hlášky....
'If the words were wisdom I'd be talking even more!' .... The Offspring

Příspěvek 15.11.2008 14:53:42
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Moc pěkný díl. Důkaz, že Woolsey je opravdu výborná postava, zahraná skvělým hercem. Osobně jsem moc nevěřila, že by se Kolya opravdu vrátil a vlastně jsem i věděla, že to má být nějaká halucinace. A když Radek Rodneymu podruhé řekl "zaměř se na ta data", už to bylo podezřelé, ale ani v jednom případě by mě nenapadlo, že to bude nějaká vymřelá rasa. A že to spolu navíc bude souviset - myslela jsem si, že Sheppard zblbnul z té kytky.
Mimozemská rasa, vypadající opravdu mimozemsky, to už dlouho chybělo. :)

Zase konečně byl za panelem Chuck :yahoo: Nějak nám ho zanedbávají. :(

Miluju Annu Galvin, i ten její australský přízvuk. Hmm, ta by mohla hrát v Universe :D
Takže vlastně celé to zkoumání pod mořem dělal Rodney? To Radek nebude moc rád, až se vrátí :D Ale myslím, že to vysvětlení snad vezme. :)

Ten konec mě dostal :smile: Tyhle chvíle v jídelně mám ráda, vždycky je to takové pěkné, tlachací :)

A zase jsme viděli kus města, za to bod nahoru :)

Spike Kree: Myslím, že tady jsi vedle :wink: Tady bylo podle mě spíš vidět, že se Rodney nebojí, že ho Radek trumfne, ale že chce slyšet jeho uznání - které ho navíc nakoplo. Ten "Radek" dobře věděl, co udělat a říct, aby Rodneyho postrčil. Takže ano, nejspíš se ho i "bojí", ale ne v tom smyslu, který ty myslíš. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 15.11.2008 15:23:39
Fruling Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nevíte někdo o anglickejch titulkách?

Příspěvek 15.11.2008 15:26:48
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

koukam pul 4 a title se jeste ani nezacaly delat zeby dalsi nejaky con? nebo neni kdo...
" IMMORTALITY "

Příspěvek 15.11.2008 15:44:12
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No já si myslím že právě jak "Radek" říkal v té chodbě že potřebuje od něj jen povolení a bude to jeho čas a jeho zásluhy tak se Rodney do toho vložil..... to vystihuje to že nenechává Radkovi nic moc důležitého, aby byl tím big ve městě... ale patří k jeho charakteru... v prvních seriích se mi líbilo jak v pár dílech právě Elizabeth ptala na názor ještě Zelenky jak to vypadá... ale v posledních 2 dílech jeho zase požehnaně, mohlo by to do konce serie vydržet a soufám že ho uvidíme i v filmu....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 15.11.2008 16:27:22
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Fruling píše:
Nevíte někdo o anglickejch titulkách?

Aj titulky ještě nevyšly, ale jsi lehce mimo téma, tak se ho pls. drž. Radši napiš, jak se ti líbil díl:-D.

Příspěvek 15.11.2008 16:54:11
Awast Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mě se líbil 8)
Shal kek nem´ron brother...

Příspěvek 15.11.2008 17:00:09
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak mně se díl takdy docela líbil. Tak to s tou vymřelou rasou by mě nenapadlo, ale ve chvíli, kdy už to tam zmínili a protože jsem ze spoilerů věděla, že Kolya má být halucinace, tak mi to po chvilce došlo i s tou vědkyní. A Radek mi pak došel taky, když se vždycky objevoval a postrkoval Rodneyho správným směrem.
Woolsey to byl skvělý.
Konečně díl a malou dávkou Teyly, to už tu dlouho nebylo :smile:
A taky mě na začátku rozesmála ta scéna s botanikem a jak prej Sheppard "Lorne mě před tím varoval" :rflmao: Potěšilo mě, že to tam zmínili, protože jak jsem viděla toho botanika, tak jsem si hned na tu scénu s Lornem vzpomněla :D
Díl celkově pěkný a ta rasa vypadala moc zajímavě.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách