Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
Me Vsemrd (Sheppard) nevadi, me hodne stve Teyla, to je jedina velka chyba tohohle serialu, nesnasim ji, jeji vesnici, jejiho syna, jejiho boyfrienda Kanana... Krome ni jsou tam samy dobry postavy, Rodney je hodne originalni postava, Sheppard uz tolik ne, ale Teyla ... ta ani neni realna, takova ... proste divna...
It has been said that something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory
Ľudia, ste už troška dosť off topic... Ale to neva Okrem toho, že to po nejakom tom čase vyzerá zase na sľubnú epizódu, tak sa trocha pridám k tej malej diskusii John je v pohode, podľa mňa...Ale ja si nepomôžem, no...
s těma sarkastckejma důstojníkama máte pravdu .. mě Sheppard pořád přijde jako že má být něco jako O'Neill v SG1 .... kterej byl pro mě naprosto nejlepší postava ... naprosto skvěle hranej a ty hlášky byly prostě originální a vtipný ...
Teď jde o to, jestli scénáristi můžou Nykla nějak kontrolovat, jako že když mu napíšou že má říct štěňátka, tak on může říct koťátka.. Chci říct, že Mallozzi sotva umí česky
gravidus: Jo tez jsem nad tim premyslel ale zas existuji slovniky . Jo a ohledne Sheppa ze ho serou do kazde epizody treba jenom na 1 min to me taky sere.
Tohle je téma k epizodě Brain Storm, tak se ho prosím držte.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.
Parádny off topic Ale aj to sa stáva... Nooo... epizóda vyzerá dobre... dobre?? Nooo Na základe toho traileru sa nedá veľa posúdiť... Ale teším sa. A tie ksichty (teda okrem tradičných - Rodneyho a Kellerovej) vyzerajú tak... ehm... zaujímavo
...pouze za předpokladu že tam nebude Shepperd a protože tam asi fakt nebude, je to supr...
Co Sheppard, ale Teyla že tam nebude!
Sheppard mi vadí jedině v situacích, kdy se příběh zvrhává v příběh o Sheppmenovi, který vybije celou armádu nebo odstřelí loď. (ne, že by to nějak často dělal )
Tak tohle je opravdu Nezlobte se na mě, ale řešit ve spoilerech k episodě postavy a jejich zápory... to snad patří trochu jinam, že? Už se na episodu docela těším, podle traileru to vypadá zajímavě... Jennifer v ohrožení (to už zase?) a Rodney v akci jako zachránce... Interesting
Trailer je pěkný. Na tuhle epizodu se těším. Už kvůli Jenifer a Rodneymu. Konečně nějaký vztah, který někam povede
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
Tak u Sam a Jacka byl ten problém, že byli oba v armádě, ale Rodney a Jenifer takový problém naštěstí nemají
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.