zatím poslední díl SGA 5x10, byl úžasnej... kdyby takovýmto tempem pokračoval celej seriál tak by mohl pokračovat donekonečna:) škoda že atlantis končí... zas o jeden opravdovej sci-fi seriál míň:( naštěstí bude brzo o další víc;)
Na nový seriál se sice těším, ale zároveň mi vadí, že SGA končí. Měla jsem ten samý pocit u SG1 a mám ho i teď. Když něco sleduješ přes 12 let tak tě to hold zamrzí. Ale jak říkáš všechno jednou skončí. Je čas se pohnout z místa a uvítat nový seriál.
Pětka je sice pěkná, ale mě by rozhodně nevadila šestá, sedmá. Aspoň, že budou ty filmy
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
Já SG sleduji již skoro od začátku. Vadí mi tyhle "smutné konce", ale stále si to nehodlám připustit. Ještě nás čekají poslední episody, tak proč si je kazit trápením, že už další nebudou?
Zbývá už jen 6 epizod a já si je míním užít co nejvíc. Rozhodně si je tím nenechám zkazit.
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
šmarja, tady to je jako na pohřbu. Všechno jednou končí, tak to chodí. Takhle vyvádět kvůli seriálu , to asi nepochopim. Mně taky mrzelo když skončilo 4400, Babylon 5 a na jaře mi skončí BSG. Ale že bych kvůli tomu takhle vyváděl, to vážně ne
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.
šmarja, tady to je jako na pohřbu. Všechno jednou končí, tak to chodí. Takhle vyvádět kvůli seriálu , to asi nepochopim. Mně taky mrzelo když skončilo 4400, Babylon 5 a na jaře mi skončí BSG. Ale že bych kvůli tomu takhle vyváděl, to vážně ne
a proc by jako nemohli? ne každej je jako ty, diky bohu