Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x14 - Prodigal

5x14 - Prodigal

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 12.11.2008 18:31:40
Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

jj mas pravdu. hruba chyba, myslim že tam jeste nejaka zenska mela nohu o 2cm dal než jak ji ma mit normalni omračeny clovek, no proste des a hruza :lol:
Naposledy upravil Tommaso dne 13.11.2008 12:23:13, celkově upraveno 1
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 13.11.2008 09:34:27
Asgard007 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Super díl, dávám 9,5/10
na druhou stranu nevim, proč povedený díly, mezi něž patří bezpochyby 5x14, se vyskytují až ke konci série, respektive ke konci poslední série. Kdyby podobných dílů bylo více, určitě by sledovanost byla lepší a SGA (vlastně i SG1) by nekončili 5 (10.) sérií
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“
Kinsey: „To určitě, veliteli...“
Thor: „‘Nejvyšší’ veliteli!

Příspěvek 14.11.2008 20:44:37
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tenhle díl se mi líbil a navíc jsem fanoušek Matrixu, takže mě potěšili bojové scény :-D . Přístup byl silně diletantský (zničit jumper no to je nápad těsně před konec :-D ), ale na druhou stranu se konečně zbavily Myšáka (bál jsem se, že ten šmejdík zase prchne).
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 14.11.2008 22:22:36
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jen taková poznámka lehce mimo, ohledně těch omračovacích polí a Lorna. To aby velitel běžel vždycky vepředu je kokotina, v reálu je velitel většinou až druhej nebo třetí ve skupině. To, že se v SG praktikuje logika "je to velitel", tudíž ostatní musí běžet jako pejsci za ním, a potom co jim ho při první příležitosti odprásknou, jsou absolutně bezradní, je věc jiná ... :lol:
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 24.11.2008 02:16:15
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tohle byl výborný díl :yes: .
Počáteční scéna Richard/Ronon byla pěkná...i ta konečná (ale to hlášení jsem takhle čekala :lol:). A že Woolseyho Ronon inspiruje, to je taky pěkné. Je nám hoch nějak odvážnější :). Původní obavy z výskytu Richarda a zabití jeho charakteru (jako charakteru, ne postavy) se ukazují být díl od dílu jako mylné, což je skvělé. A navíc mám pocit i něčeho jako vývoje postavy.

Scéna s autíčky...výborný, obě dvě :). Oceňuji to taky hlavně proto, že tu byla možnost vidět Rodneyho a Johna, jak si hrají jako přátelé. Ne, že si někde zlomyslně nadávají, jako je tomu často jindy. Tady bylo vidět, že jsou stejně naladění a moc se mi líbilo, jak se hned chopili ovládání, jen, co Teyla odešla (v té první scéně), aby dojeli do cíle :). Samozřejmě musím ještě zmínit rozloučení před sebevražednou misí...že by jim na sobě záleželo...? - dobrá změna :). Víc takových scén.

Radek - juch, byl tam a docela dost a docela i něco dělal :D. Jen škoda, že neměl nějaký skvělý supernápad...mno, ale to neva, nemůžu chtít vše ;-). Dokonce i čeština a ne vulgarismy a něco k věci, což je parádní též. A ten NÁDHERNĚ zlomyslně vítěžný úsměv na jeho tváři poté, co Rodney musel k opravám v podvodním hangáru ...a ještě mlasknutí/pusa, to bylo úžasné :ok: :bravo: .

A zdálo se mi, že v této epce je nějak víc takových těch malých detailů (např. spadnutí zařízení a Rodneyho povzdechnutí "great.."), co doplňovaly atmosféru, což miluji a chválím :).

Michael. Mno, po dlouhé době se mi zase líbil :D. Jeho skon se odehrál na úrovni. To si zasloužil :). (Jako myslím kvalitu této epky.) Skvělá hudba při Michaelově útěku + boji (bubny, adrenalin), při boji výborná atmosféra! Až je mi teď líto, že už není :-(. (Mmch., ty šaty mu náhodou slušely ;-).)

Teyla - tak pobíhání a neustálé držení dítěte mě trochu štvalo, nicméně to, že Teyla nejen nechala Michaela spadnout, ale ještě mu skopla ruce...to bych od ní nečekala, konečně něco chytrýho. Tím mě skutečně překvapila. :ok:

A pár věcí, co se mi ještě líbily...technička zaválela s kickboxem :), parádní plán s otevřením brány a koukám, že na Atlantis jsou pěkný schovky :).
Tuhle epku napsal Carl Binder ...já vim, proč ho mám ráda :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách