Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 07.11.2008 11:02:19
Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

3x08 bude až 10.11.
www.familyguy.cz

www.americandad.familyguy.cz

Příspěvek 07.11.2008 13:29:56
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Bál jsem se že se ocitnu v deficitu, ale jedna epizoda jde dohnat lehce... dík..

Příspěvek 11.11.2008 11:07:20
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

deleted
Naposledy upravil Ivory dne 31.12.2009 11:35:27, celkově upraveno 1
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Příspěvek 11.11.2008 13:22:21
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak Heroes zase dost vykrádají X-Many... Ono lidi s nadpřirozenýma schopnostma, po kterých někdo jiný mocný jde, to není zrovna novátorský nápad ;-)
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 11.11.2008 18:03:11
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

3x08 :scratchanym: Tak nevím. Nebylo to špatné, vlastně i pár věcí vysvětlili, ale zase některé zamotali.
Toto je spoiler!!!:
Meredith je sestra jednoho z villains a dokonce ohněm i házela a nejen mávala ohýnkem na dlani :D "Bůh ti dal starší sestru místo mozku" - to byla pěkná věta :D
Trochu mi v tom celém konceptu uniká chování Angely. Byla schopná zabít manžela, aby zachránila Nathana, aby svoje syny nakonec oba v podstatě obětovala? Nebo už to tehdy dělala kvůli tomu plánu s Nwe Yorkem a Nathanovou cestou do Bílého domu? A proč nechali Benneta dělat Gabrielovi to, co dělal, když to byl jejich syn? Nevěděli to, že s ním má Společnost tyhle plány?
A nějak mi nesedí, že Elle pracovala s Bennetem. Přišlo mi, že ho potkala poprvé až ve 2. sérii, i když smysl by to rozhodně dávalo.
Ráda jsem zase viděla Erica Robertse, je takový správně záporňácký :D
Jakou schopnost to tedy starý Petrelli vlastně má? Jestli je schopný vycucnout schopnosti z jiných, tak jich měl takhle taky hafo jako Peter a Haiťan je jen potlačil?

Asi bych chtěla moc, aby Arthur Hira zabil :smile: Ale ten asi přijde o své schopnosti. Brzo nejspíš budou všichni bez schopností :roll: To by mě zajímalo, o čem to pak bude :D

Na začátku se mi líbil ten nápis "Villains" místo Heroes. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 11.11.2008 18:16:55
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak já nevim, tohle už začíná bejt pomalu tragickej seriál(nějak mi to připomíná SGA, první řafa super a pak to šlo do haj***). Furt se tak nějak plácá od někud někam a nic z toho. Ono to beztak NBC nejspíš zruší poněvadž ten propad ratingů je docela děsivej
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 11.11.2008 18:40:04
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak u tohohle dílu jsem tak nějak nepochopila, k čemu měl být dobrý. Aby nám ukázal, že je to všechno ješt víc propletený? Já nechápu, proč si tvůrci tohohle seriálu tolik libují ve zmatku, z kterého se nějak snaží udělat řád.
Dneska teda docela slabota. Už by se měl ten děj někam pohnout. Začíná to být docela nuda. Zase natahujou děj po x dílů a všechno se vyřaší až v tom posledním to ještě během deseti minut.
Navíc to, že tam dají extrasilného padoucha, kterého pak ale přemůžou nějak úplně triviálně, to tomu taky moc nepřidává.
Prostě nic moc :roll:

Příspěvek 11.11.2008 20:32:39
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak díl nic moc... Jediný Gabriel a Elle se mi líbili... třeba v tom poté bude něco víc..... a jsem zvědav co si počne Ando...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 12.11.2008 10:22:34
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ach jo, přestávám tenhle seriál pobírat :roll:. Autoři kombinují a kombinují a já už v tom mám absolutní zmatek. Už aby se to začalo trochu rozplétat, aby se to do konce série všechno stihlo. Tentokrát zase žádný pohyb kupředu a abych pravdu řekla, přestávám se na další díl těšit :(

Příspěvek 12.11.2008 12:46:53
General
General

Odpovědět s citací

Já se skoro nutila se na to podívat. Letos jsou pro mě nějak seriály zklamání, kromě Chucka, který je spíš epizodu od epizody lepší, to nějak stojí za houby.
Hlavně se už nedivím, že vyhodili dva autory - v téhle epizodě úplně rezignovali na kontinuitu a při starých záběrech z 1. série jsem si až říkala, že se 1. a 3. série nedají srovnávat. Neříkali snad v první sérii, že starý Petrelli byl nazelen v koupelně a že spáchal sebevraždu? Tady tvrdili, že má nějakou mrtvici či co. :roll:
Prý se má k Heroes připojit autor Pushing Daisies, jestli je neobnoví a taky autor Dead like me, Bryan Fuller tuším, to jsem na to zvědavá.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 12.11.2008 13:14:15
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Hlavně starý Petrelli zemřel dlouho předtím, než měl Nathan nehodu, dlouho předtím, než se starý Suresh setkal se Sylarem a hlavně pokud se nepletu, tak když Sylar začal vraždit, bylo t více než rok zpátky. Prostě se jim to nějak nepovedlo :hmmm:

Příspěvek 12.11.2008 23:00:51
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Heroes bez schopností? hmm kam to ten svět spěje. :)
Eleira píše:
Aby nám ukázal, že je to všechno ješt víc propletený? Já nechápu, proč si tvůrci tohohle seriálu tolik libují ve zmatku, z kterého se nějak snaží udělat řád.

To mě se to na tom právě líbí, je však pravda, že jim to poslední dobou trochu skřípe.
Obrázek

Příspěvek 13.11.2008 14:21:11
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já doufám, že budou ve 4-01 cestovat časem, zabijou Tima Kringa a řeknou, že třetí řada se nikdy nestala... Nový restart je jediná věc, která může Heroes spasit.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 13.11.2008 16:03:22
General
General

Odpovědět s citací

:laugh: :laugh:

http://spoilertv-heroes.blogspot.com/2008/11/episode-309-its-coming-sneak-peek.html

Jestli Nathan půjde "obejmout tatínka", tak už začnu pochybovat i o zdravém rozumu Nathana, i když i tomu letos dávají zabrat.

Příspěvek 13.11.2008 17:54:36
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Teď už nás od hnusného kostlivce může zachránit jen Haiťan. Už se mu to jednou povedlo, takže až kostlivec vysaje schopnosti z každého koho najde snad se objeví a všechno zachrání. Pak už to nebude seríál Heroes ale Haitan :D
ps: Jinak Elle se mi zase líbila a dokonce Sylar ukázal svou "hvězdnou" dráhu u začátku, ale tu pistolnickou schopnost sem u něj nikdy nezaregistroval.
EDIT: A Klenotka se dočkala házení ohně, po kterém tak dlouho toužila :-D
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

PředchozíDalší

Zpět na Heroes