Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x14 - Prodigal

5x14 - Prodigal

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 08.11.2008 21:49:05
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Na uniformě kick-boxerky není černá barva, ale zelená. Tu mají technici.
A...vidím, že mě Anijsha předběhla. No ale stejně sem ten poznatek dám.

A ještě jednou si vzdychnu. Chudák Lorne :roll:

Příspěvek 08.11.2008 21:49:49
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

cvigy píše:
Ale jsem rad ze rdek mluvil cesky ikdyz to nemelo moc vyznam to co rekl.

Nemělo význam? Já nevím, ale to, že si pro sebe mluví česky je celkem logické. A pořád to má větší význam, než nějaké "vtipné", sprosté nadávání, které se většinou vůbec nehodí a plácne to tam, jen aby něco řekl.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 08.11.2008 21:59:40
Kaia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Byl to super díl tak 9,5/10 :) konečně nějaká pořádná akce a konečně se Míši zbavili. Už bylo načase. Jinak ikdyž je Teyla kladná postava, hned jsem si myslela, že mu šlápne na ruce nebo něco takového :D takže mě to zas tak nepřekvapilo...takže fakt super díl.... :ok:

Příspěvek 08.11.2008 22:13:12
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Aeryn píše:
Já nevím, ale ta "vaše Kick-Box technička (u některých vědkyně)" by měla být asi voják, ne? Nebo jsem si špatně všimla černé barvy na uniformě? Každopádně byla opravdu good :D

a neni nahoudou trosku zelena ?

2Anishja : ja si myslim ze to Michael prezil
Naposledy upravil cvigy dne 08.11.2008 22:14:52, celkově upraveno 1

Příspěvek 08.11.2008 22:14:09
WORMWEJDR Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Eleira píše:
Na uniformě kick-boxerky není černá barva, ale zelená. Tu mají technici.

dik opraveno aby to nemátlo ;-)
Rodney:And what schould I do now?
Sheppard:RELOAD!!

Příspěvek 08.11.2008 22:17:14
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
cvigy píše:
Ale jsem rad ze rdek mluvil cesky ikdyz to nemelo moc vyznam to co rekl.

Nemělo význam? Já nevím, ale to, že si pro sebe mluví česky je celkem logické. A pořád to má větší význam, než nějaké "vtipné", sprosté nadávání, které se většinou vůbec nehodí a plácne to tam, jen aby něco řekl.

rozhodne kdyby rekl neco cesky kdyz se ho sheppard ptal jak to vypada s rononem kdyz se tam ronon mlatil s michaelem , tak to bude lepsi . Nejlepsi hlaska stejne byla : " say hi to the kids..."

Příspěvek 08.11.2008 22:37:36
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mno začínám přemýšlet o tom, že kdyby Atlantis nekončila tak by Michael určitě mrtvej nebyl, co se týče toho že zbývá něco kolem 6 dílů tak o tom pochybuju.
Co mi na tomhle díle vadilo bylo to co dělají s Lornem, rozumím tomu, že potřebovali zjistit co ty energetický údaje vydává, ale že to zase odnese Lorne :? ....Jsem kapku hnidopich ale teĎ to bylo pro mě do očí bijící- oblečení Teyly, mě se tak nelíbí, že mi jí ještě více zprotivuje.Kombinace barev a materiálů :roll:
ALe když na tenhle díl koukám znovu už rozhodně ve větším klidu tak opravdu výborná je taky hudba. :!: Takže : 9,5/10.

Příspěvek 08.11.2008 22:46:28
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Díl sem mi jako celek docela líbil. Teda až na Teylu, i když na tom konci vypadala docela "normálně". Příjemnou změnou bylo, že Rononátor dostal do držky. Další věc, kterou jsem nechápal bylo to, že z Woolseyho se poslední dobou stává neohrožený bojovník. taky mě uzemnila akce neznámé vojandy alá Chuck Norris :roll:
Jinak řečeno všechno negativa nejsou absolutně nic proti tomu, jak vypadali poslední 3 díly. Zatím nejlepší epka 2. půlky 5. řady.
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 08.11.2008 22:51:07
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

janinka píše:
....Jsem kapku hnidopich ale teĎ to bylo pro mě do očí bijící- oblečení Teyly, mě se tak nelíbí, že mi jí ještě více zprotivuje.Kombinace barev a materiálů :roll:

me dostalo obleceni michaela , prisel mi jako pracovnik ocelarny

Příspěvek 08.11.2008 22:52:04
zero78 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ale to Rononovo hlášení mě celkem dostalo :rflmao:
Jenom tam moch možná poznamenat jak dlouho to vymejšlel :D :D

Příspěvek 08.11.2008 22:54:00
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

cvigy : jo ten k ní neměl daleko, ta vesta byla fakt úchvatná :rflmao:, mno co dodat, prostě v Pegasu se neumějí slušně obléknout když jdou do společnosti. :bounce:

zero78: Jo stručný a výstižný :rflmao:

Příspěvek 08.11.2008 23:23:04
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Díl byl hezký se vším všudy :-)

PS: Musí mto říct pěkně rovnou "od podlahy" .S tou nenávistí k Teyle jste tady už docela opravdu trapní,číst po sobě cca 50 přízpěvků (př. hodnocení 9,5/10,bylo by 10/10 kdyby tam nebyla TEYLA) Tohle mi přijde vážně už divné.

Vsadím se klidně o cokoliv,že tak 95% z vás to nikdy nedotáhne tak daleko před kameru jako ona.Kdyby ste to sem napsali třeba jen jedenkrát do jendoho topicu,i 2x a možná i 3x bych to překousnul ,ale číst každý týden po nově vycházející epizodě ve které hrála Teyla tu samou kritiku už je vážně dost chabé.

Všichni kteří spolu se mnou si myslí ,že Teyla zas tak špatná postava není,ty zdravím 8)
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 08.11.2008 23:34:18
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak nevím, jestli jsi tu debatu přečetl správně, ale většina lidí se tu shodla, že Teyla tu špatná nebyla - případně si nejsou úplně jistí tím, jak ji tady napsali, ale nikdo tu snad doslova nenapsal, že byla hrozná.
Jako já. Docela se mi tu líbila, ale mrzelo mě, že tam kolikrát jen stála jako solný sloup a nic nedělala. Ale plusové body rozhodně získala za to skopnutí Michaela.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 09.11.2008 00:27:28
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

2 Klenotka:
Nerad bych aby to vypadalo,že jsem proti vám všem totálně zaujatý,musím přiznat že i když se tu vždy najde nějaká kritika na Teylu (viz reakce JANINKY,které už vadí i to co Teyle dá kostymerká před natáčením"..Jsem kapku hnidopich ale teĎ to bylo pro mě do očí bijící- oblečení Teyly, mě se tak nelíbí, že mi jí ještě více zprotivuje.Kombinace barev a materiálů :roll: ") ,tak i tak si vždy většinu vašich reakcí na epizody čtu protože je to dost zábava a občas se i dočtu o detailech které jsme v seriálu přehlédl.

Já vím,vše má sve PRO a PROTI,ale prostě už sem to nemohl vydržet a musel se mto napsat,už teď vím že tím nic asi nezměním max.to že, si do mě rejpne pár lidí :-) ,ale musíš uznat ,že kritika Teyly,ať je to herečka jaká je,tady je kritizováná až velice moc příliš :?
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 09.11.2008 00:38:17
yzerman Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Hodně dobrej díl s perfektni hudbou. Bylo tam na muj vkus hodně teyly i když tomu se v tomto díle vyhnout nedalo a nakonci si u mě i trochu šplhla když shodila michaela :smile:

A těšim se na další rononova hlášení :D

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách