Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Severní Čechy (a blízké okolí)

Severní Čechy (a blízké okolí)

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Klenotka: Řekla bych, že na tu jednu hodinu to bude tak akorát :wink:

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

A najdete to, nebo mám někde počkat? V sobotu odpoledne na náměstí v klidu zaparkujete i bez placení, případně přímo před tou restaurací, když bude místo. Je to hned vedle kina, ve stejné budově - vedle hotelu Union. Skoro naproti chrámu :)

EDIT: Tak zamluveno - mezi 13 - 14 hodinou :) Místa je tam dost, takže nás klidně může být i víc (o čemž pochybuju :smile: )
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Farley Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hele, vím, že vám to možná udělá nějaký problémy, ale (jak uz je se mnou a srazy zvykem) mi do toho zas na posledni chvili skocila hromada "dulezitejch" veci. :-(

Takže bohužel nemůžu. :-(

Takže: FOTIT, FOTIT, FOTIT. :-D !!!
Teal'c: "Where is rest of your team, collonel Mitchel?"
Mitchell: "Eaahmmm ... Actually it's still kind of SG-me..."
:-D

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Takže kolik nás bude??

Dragon
Klenotka
Ashrak
Geser
Nefertiti
Siria
Myschoo
Aslan
Sapphira

a pár dalších? :lol: :?:
Naposledy upravil Dragon dne 12.9.2008 13:00:43, celkově upraveno 2
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Dragon: U mě ten otazník klidně smaž, já přijdu na sto procent :D , samozřejmě pokud mi do toho nevleze nějaká neočekávaná událost, o čemž silně pochybuji. Jen bych ráda věděla, kde se sejdeme. Na náměstí, nebo až v restauraci?
Klenotka: Ta DVD jsem dostala. Neposílala jsem ti děkovný e-mail? Jestli ne, tak se hluboce omluvuju :oops: a děkuju alespoň takhle :)
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Myschoo jede,nebo je mrtvej! A ani ta jeho kryogenizace do premiéry SGU ho přede mnou nezachrání...
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

otazníky promazaný a zbývají již jen dva :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

General
General

Odpovědět s citací

Ty smaž taky, Aslan a Saphira jedou taky :) Takže osm? To je ideální počet. Ke Koni se na ty velké lavice ještě někdo vejde (i když Pražáci to tu asi číst nebudou. :D)
Lidi, já se tak těším. Tenhle týden je hotový horor a tak ráda si promluvím o banálních věcech jako Dr.Who apod. :D

Siria: Já jsem řekla Ashrakovi, aby mi napsal, až přijedou a asi dorazí na náměstí (v pohodě tady zaparkují) a asi to časově vystihnou na tu dobu, takže spíš sraz na náměstí. Gesere a spol., buďte tam taky - před lékárnou? ( :D )
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak sraz jako vzdy perfektni, akorat skoda ze jsme museli pryc tak brzo ...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

General
General

Odpovědět s citací

To je sakra škoda :( Dneska jsme to klidně mohli vydržet až do večera. No nic, tak příště si domluvíme den, kdy opravdu budou moct všichni - jestli se takový najde :D
Vypadá to, žes byl snad dokonce doma dřív jak já :D Šla jsem ještě kousek s Geserem a do půjčovny a trochu se ještě projít a najednou už tu blikáš. :D

Už žhavím notebook a začnu konečně sledovat :)

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Tak jsem konečně taky dorazil domů (brzo že :lol: :lol: )
sraz to byl podle mě perfektní a dokonce si troufnu napsat že i nejlepší ze všech tří :D Jen je škoda že Sapphira musela končit tak brzo a sní i většina osazenstva... :(
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak ono se končit nemuselo. Z Loun do Mostu (s tím i Litvínov) není tak daleko. Holt jste se chtěli svézt,no :D
Jinak mě docela irituje,že cestou na sraz strávím 2x tolik času než na srazu samotným :)
Obrázek

General
General

Odpovědět s citací

Kdyby se mi nechtělo tak extrémně na záchod, tak jsem tě aspoň na to nádraží doprovodila :D

Opravdu je to škoda, protože si myslím, že jsme se dobře bavili. Hlavně tedy naše definice toho, co je Stargate, nevědomky vytvořená hovorem o Hemingwayovi :D

Ashrak: Největší sranda je, že jsem ta DVD s první sérií večer našla. :( Takže by se mi do noťasu vešlo o sérii víc. Ale tak já než to skouknu, tak mi to doneseš ještě třikrát :)

Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Klenotka:
Tak to bývá vždy. Když člověk něco hledá tak to nemůže najít ani kdyby to měl před nosem, ale jak mile si sežene noví, nebo to hledat přestane, tak to jak na potvoru najde :lol:

A jak už Klenotka nadhodila tak již víme kým se scénáristi inspirovaly :D
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak co nějaký další srázek pro nás rozptýlence ze severu? :smile:
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony