Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

monopost Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Jak by jste se staveli ke spolecnemu srazu s lidma SGC. Podle me tu ani nejsou takove spory, jake se obecne mezi lidmi vyobrazuji. Ja je alespon nemam prilezitost vnimat. Ja bych byl pro, prece jen mame stejny zajem a to je tento serial a mimo jine i ty jine :wink: Navic, by prisli jen ti, kterym by nevadili nejake rozdily v portalu ci organizaci.

Napiste, prosim, jaky by jste o to meli zajem a pokud by byl, napisu to same k nim a vyhledove se muze nejaky zorganizovat.
Tým SG-37,5
Generál Radegast po službě

[img][http://monopost.own.cz/sig3.png]http://monopost.own.cz/sig3.pnghttp://[/img]

Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Sraz? Výborně! :bounce: Představa kina následovanýho pizzerkou se mi moc líbí, ale beru jakoukoliv variantu. :) Pokuď jde o výběr filmu, Maxe Payna beru všema deseti. :yes:

Společnej sraz s SGC? Mně osobně je to víceméně jedno, do těch "sporů" moc nevidim. Nápad sám o sobě neni špatnej. Myslim si, že realizace bude horší. Podle mě si nakonec stejně většina lidí sedne ke svejm známejm a bude se bavit se "svejma". Ale kdo ví, třeba se to nakonec vyvrbí dobře...
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Sraz by byl super. Přimlouvám se ale za nějaký lidský termín. Třeba pátek, nejlépe a možná bych se taky dostavila.

Sraz s lidmi s SGC? No, je mi to vesměs jedno. Co se mě týče, já ty lidi neznám. Akorát mi docela vadil jeden moment na Speciálu, o nemž se tu nebudu rozepisovat. Myslím si, že kdyby byl nějaký takový sraz, tak se to stejně rozskupinkuje podle toho, kdo se s kým zná. Podobně, jako tomu bylo na minulém srazu, takže nováčci neměli moc možnost pokecat s nikým jiným než mezi sebou.

Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Všema deseti pro sraz, ale pokud kino, tak se připojuji spíše k Jendovu návrhu: Oko Dravce. Na Maxu Paynovi jsem byla tenhle týden, nestojí to za to, tvůrci ani zdaleka nevyužili potenciálu, který jim předloha poskytovala.

Co se týče společného srazu s SGC, tak to už se párkrát řešilo - dohromady je nás příliš mnoho, takže bude problém najít místo a když už ho najdem, tak se stejně budeme bavit po skupinkách, takže to nebude mít zas takový efekt.
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Mluvila jsem o srazu s Johnym, před časem a problém jsou prostory. Vždyť my když se sejdeme, tak je nás hodně, natožpak ještě s SGC.

Jsem pro Oko dravce - tentokrát přijedu, i kdyby ti mrtví vylézali z hrobů. :smile:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jsem rád, že se můj návrh (na film) setkal s kladným přijetím :)

Jen mám pocit, že pátek je prostě nereálný... totiž každý pátek trávím až do večera v práci a už dvakrát jsem v práci v pátek nebyl- jednou kvůli nemoci a jednou kvůli nutnému volnu... zkrátka měl bych plnit závazky, které mám a odcházet v pátek dřív je trošku, jako mávat červeným hadrem před býkem... z toho důvodu jsem nucen hlasovat pro tradiční sobotu, nebo neděli...

Sraz s SGC, proč ne, ale je tu to velké "ale" a to: "Kde?"
Moc restaurací s dostatečnou kapacitou v Praze není, a když jsou, pak by taková rezervace obnášela rezervaci celé hospody, za což by samozřejmě majitel už chtěl zálohu. Navíc by nikde nebylo zaručeno, že utratíme tolik, aby se mu to vyplatilo... on nápad srazu s SGC je fajn, ale mám pocit, že ti co to navrhují, si to celé představují jako Hurvínek válku...
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

General
General

Odpovědět s citací

Pro mě jiný den, než víkendový, nepřichází v úvahu. A to nejspíš pro většinu lidí tady. Ať už kvůli práci nebo škole. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak vás sklamu, ale protože tento týden Oko dravce v programu je a od čtvrtka není, tak nějak bych předpokládal, že už ho nedávají... ;) (beru kina na Andělu)

Tak přichází otázka kdy. Tenhle víkend je asi moc brzo... takže co příští? Je sympatický, protože je o den delší :-D Takže sobota, nebo neděle? :)

Sraz s SGC - není kde...
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Sakryš, jediný slušný film v nabídce kina a on musí končit... :(

Já bych byl i pro tenhle, ale jak už jsi napsal, je to dost brzo...
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Příští víkend! :ok:
Toho Oka dravce je škoda. A co jít teda na Zakázané království? Nebo, pokud máte rádi Bondovky, tak na Quantum of Solace.
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já bondovky nějak nemusím. Ale jak koukám na program kin, tak tam není nic, co by mě zrovna moc zajímalo, takže se podřídím většině :hmmm:

Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Příští víkend by šel, (i když ještě líp by mi vyhovoval až ten další,) nejlíp sobota. Ze zmíněnejch filmů bych nakonec brala asi cokoliv, klidně i tu bondovku. Program kin je vážně nic moc...
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

General
General

Odpovědět s citací

Taky si myslím, že by to bylo lepší příští víkend. Přece jen, je to i se svátkem a tak bude víc času na regeneraci. :D

First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak co ten sraz? Nějak se to tu nedořešilo. Pokud pořáde chceme do toho kina, napadlo mě, co zkusit Madagaskar 2? To by se snad mohlo líbit většině. Minimálně ve Village Cinema to na programu o víkendu mají

Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No, asi se čekalo, až kina uveřejní program :)

Madagaskar beru, ale stejně bych radši Bonda :)

Oboje dávaj docela často, takže... v kolik dáme sraz? :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony